Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 73 από 73

Θέμα: ΔΙΑΚΟΠΕΣ 2005 - Λίγα λόγια + φώτο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ixnilatis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
    Να είμαστε όλοι καλά και να έχουνμε τέτοιες αναμνήσεις...

ιχνιλατι θα διαβάσω το αρθράκι από αύριο στη δουλεία (!!!)...

ρε συ ιχνηλάτη για εξήγησε τη φάση με την πρώτη φωτογραφία γιατί πρέπει να ομολογήσω ότι δενν θυμάμαι τι έκανα .....

Ναι ο κολλητός είχε την canon και εγώ την V3..

Πολύ καλή μηχανή όσον αφορά επεξεργαστή κλπ αλλά η canon σαν να μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη απόδοση φακού.....

Όχι κάτι το ιδιαίτερο (εξάλλου πάντα χωρίς κάτι ιδιαίτερο βγαίνουν οι καλύτερες φωτογραφίες)

Χρησιμοποίησες το ελάχιστο zoom 28mm (δηλαδή στο ευρυγώνιο της V3) και με ταχύτητα 1/640 sec F/4 επέτρεψες στον φακό σου να ''πάρει'' όσο φως χρειαζότανε για να πάρει ο σκυλάκος ένα χρυσαφένιο χρώμα (το ίδιο και η άμμος)
    Πολύ καλό το γεγονός ότι χαμήλωσες την φωτογραφική μηχανή στο ύψος της άμμου.

Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι η Canon βγάζει καλύτερους φακούς (ακόμα και στις μικρές μηχανές) αλλά πάντα επέμενα ότι στα χρώματα υπερτερεί η Sony.
    Είμαι κάτοχος μια Sony και μιας Canon και δικαιούμε να το υποστηρίζω!

Ο πυγολαμπιδας! Το avatar του/της ΟΚΤΑΝΙΟ
    Μα καλα.... φωτογραφος εισαι?

Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....

Νέο μέλος Το avatar του/της VFR_
    Μπράβο ρε Ηλία, άριστες φωτό και άριστο το καινούργιο σου μοτόρ. Καλορίζικο μιας και δεν στα είπα νωρίτερα, καλοτάξιδο, πάντα τέτοιες διακοπές και πάντα φωτό. Καμια μέρα θα σκάσω με κάναν σκληρό σπίτι σου και θα σηκώσω ότι ψηφιακή έχεις στον υπολογιστή

Υ.Γ. ΠροτιμΑνται αυτές με το ψηφιακό ζουμ-ζούμ ευχαριστώ
    -0o-

τσεκάρισμα για να δω αν η απάντηση έγινε στο ίδιο θέμα ή άνοιξα άλλο πάλι απο μόνος μου Τελευταία κάνω κάτι παράξενα
    -0o-

Αρχικά δημιουργήθηκε από VFR_
    τσεκάρισμα για να δω αν η απάντηση έγινε στο ίδιο θέμα ή άνοιξα άλλο πάλι απο μόνος μου Τελευταία κάνω κάτι παράξενα
    Ευχαριστώ ρε...που χάθηκες εσύ;;;
    .H

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    EarthDog..

Μια ερώτηση...

Βρε μπαγάσα, πως κατάφερες να κατέχεις το west highland με το όνομα Νώε;
    Απο όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη ράτσα πολύ δύσκολα δίνεται σε Έλληνες απο τα Σκωτσέζικα εκτροφεία, λόγω της "φήμης" μας ώς "ζωώφιλοι"!

Οι φωτογραφίες καταπληκτικές και με έκανες και ζήλεψα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    EarthDog..

Μια ερώτηση...

Βρε μπαγάσα, πως κατάφερες να κατέχεις το west highland με το όνομα Νώε;
    Απο όσο γνωρίζω η συγκεκριμένη ράτσα πολύ δύσκολα δίνεται σε Έλληνες απο τα Σκωτσέζικα εκτροφεία, λόγω της "φήμης" μας ώς "ζωώφιλοι"!

Οι φωτογραφίες καταπληκτικές και με έκανες και ζήλεψα.

Gandalf
    thanks,

Αυτό που λες πρώτη φορά το ακούω..

είναι γεγονός ότι η συγκεκριμένη ράτσα έχει γίνει πολύ της μοδας, κια κυκλοφορεί πολύ..

Εγώ ,δυστυχώς, έψαξα εδώ Ελλάδα αλλά δεν βρήκα και αναγκάστηκα και έφερα από Ουγγαρία...μέσω pet shop....

αλλά επιβεβαιώθηκε ο κανόνας που λέει ότι 1 στα 2 έρχεται με τύφο....Τέλος καλό όλα καλά όμως.....

Εχει όμως καταπληκτικό χαρακτήρα και είναι άψογος..

το μόνο θέμα είναι ότι σε γράφει στα αρ%#$δια του..Θέλει πολύ δουλειά όχι για να μάθει αλλά για να τον πείσεις να το κάνει..
    .H

Κατά την διάρκεια του "ληγμένου" γάμου μου, η πεθερά μου είχε δύο τέτοια.
    Το ένα εξ'αυτών είχε βιβλία και πρωταγωνίστησε στην διαφήμιση του Black&white στην Ελλάδα.Καθαροαίμο με χαρτια΄κτλ.

Σημειώσεις για να γνωρίζεις και εσύ.

1) Δεν θέλουν συχνό μπάνιο παρόλο που λερώνονται εύκολα. Το δέρμα τους είναι πολύ ευαίσθητο και κάνουν εξανθήματα.
    2) Είναι απίστευτα νευρικά, με τους ξένους και ρίχνουν και ψιλό-δαγκωνιές σε αυτούς με τις καρφίτσες που έχουν για δόντια , αν τα εκνευρίσουν αρκετά.
    3) Δύσκολα θα το ζευγαρώσεις. Αν παρατηρήσεις , θηλυκά δεν έχει σχεδόν κανένας , γιατί δεν τα δίνουν. Θέλουν να διατηρήσουν το "καθαρό" της ράτσας τους. Περισσότερα δεν γνωρίζω.
    4) Υπομονή για να του μάθεις κάτι και προσοχή όσον αφορά το πως του συμπεριφέρεσαι. Είναι το ίδιο ατίθασα όπως και τα husky αλλά είναι πολύ καλοί φύλακες. Φυσικα΄λόγω μεγέθους μόνο για φασαρία τα έχεις , έτσι;
    5) Τακτικό έλεγχο , όπως είπες για τύφο. Ευαίσθητη ράτσα.

Σου εύχομαι να τον έχεις για πολλά χρόνια, μιας και είναι αξιαγάπητα σκυλιά και πάρα , μα πάρα πολύ πιστά στα αφεντικά τους....αααα... και είναι πάρα πολύ καλά και με τα παιδιά... ξέρω απο την δική μου κόρη.

p.s. Α και δεν είναι ο millu , εκείνο είναι terrier αλλά οχι west highland. Είναι εκείνο με το μουσάκι που μου διαφεύγει το όνομα της ράτσας του.

Ιντεφίξ ..ναι είναι... είναι ακριβώς κιόλας η ράτσα του μιας και προέρχεται αν θυμάμαι καλά τα λόγια του δημιουργού του "Αστερίξ & Οβελίξ" απο κάποια εμπειρία του στα highlands.
    Εξού και του έδωσε την προσωπικότητα του γκρινιάρη σκύλου όταν δεν του κάνουν το χατήρι αλλά και το χαρακτηριστικό της πίστης στα αφεντικά του.
    Το παραλήρημα περί σκύλων τελείωσε..

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Καταπληκτικά!

Πάντα τέτοια...

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
    Ευχαριστώ ρε...που χάθηκες εσύ;;;
    Στον ευτυχισμένο κόσμο του σερβιρίσματος πελατών (αστειάτορας ο σερβιτοριους) και στα χαμένα μαξιλάρια απο υπερτυπωμένα κεφάλαια της πτυχιακής (Περικλάρας ο διδάκτορ)

Ελπίζω συντομα να τα πούμε απο κοντά....
    -0o-

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

1) Δεν θέλουν συχνό μπάνιο παρόλο που λερώνονται εύκολα. Το δέρμα τους είναι πολύ ευαίσθητο και κάνουν εξανθήματα.
    2) Είναι απίστευτα νευρικά, με τους ξένους και ρίχνουν και ψιλό-δαγκωνιές σε αυτούς με τις καρφίτσες που έχουν για δόντια , αν τα εκνευρίσουν αρκετά.
    3) Δύσκολα θα το ζευγαρώσεις. Αν παρατηρήσεις , θηλυκά δεν έχει σχεδόν κανένας , γιατί δεν τα δίνουν. Θέλουν να διατηρήσουν το "καθαρό" της ράτσας τους. Περισσότερα δεν γνωρίζω.
    4) Υπομονή για να του μάθεις κάτι και προσοχή όσον αφορά το πως του συμπεριφέρεσαι. Είναι το ίδιο ατίθασα όπως και τα husky αλλά είναι πολύ καλοί φύλακες. Φυσικα΄λόγω μεγέθους μόνο για φασαρία τα έχεις , έτσι;
    5) Τακτικό έλεγχο , όπως είπες για τύφο. Ευαίσθητη ράτσα.
    Άμα δεν παρακολουθούσα το thread, θα έλεγα ότι περιγράφεις τον Afro.

:rotflmao: :rotflmao: :a5: :a029:

Gandalf

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. "...λίγα λόγια καλοκαιρινά..."
    από nimbus στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 19:54
  2. "...λίγα λόγια καλοκαιρινά..."
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2005, 12:17
  3. Διακοπεσ 2005!!!
    από maintenance στο forum Off topic