:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η μοναδική συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει το τρεχαντήρι, είναι να σου πέσουν τα κλειδιά του σε κανένα υπόνομο. ..![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η μοναδική συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει το τρεχαντήρι, είναι να σου πέσουν τα κλειδιά του σε κανένα υπόνομο. ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπα, η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μαλάκα Μάκη θέλεις ψυχίατρο.
Transalp 600 να βρεις ενα σε καλη κατασταση και να το μαζεψεις. Πολυ λιγοτερα χρηματα και πανω κατω τα ιδια απο πεδιο δρασης.
γμστ, το χω πάθει το 80, τα κλειδιά ηταν του παπιού της αδερφής μου και το χα παρει στη ζούλα. Ηταν στην Πλάκα, με αυτα τα πέτρινα τρυπητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μαλάκα Μάκη θέλεις ψυχίατρο.
Η μοναδική συγκίνηση που μπορεί να σου προσφέρει το τρεχαντήρι, είναι να σου πέσουν τα κλειδιά του σε κανένα υπόνομο.
Ναι τελικά τα έβγαλα.![]()
Δεν στο εύχομαι Μακη! :rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Με σπάγγο και τσίχλα;Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
γμστ, το χω πάθει το 80, τα κλειδιά ηταν του παπιού της αδερφής μου και το χα παρει στη ζούλα. Ηταν στην Πλάκα, με αυτα τα πέτρινα τρυπητα.
Ναι τελικά τα έβγαλα.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με κορδόνι παπουτσιού και μια μικρή άγκυρα απο μπρελόκ που αγόρασα επι τόπου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Με σπάγγο και τσίχλα;![]()
![]()
Μα τα έβλεπα τα γαμ@@@@να και δεν μπορούσα να τα πιάσω. Οτι θα τα έβγαζα ηταν σίγουρο, αρκεί να προλάβαινα πριν έρθουν τίποτα νερά!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Προτεινω να διαχωριστει το τοστ, και οι πατεντες ψαρεματος (honda γαρ) κλειδιων να γινει στικυ
:rotflmao: :rotflmao:
Σωστό κι αυτό αν και τώρα που αποφάσισε θα χάσει ο κόσμςο το ενδιαφέρον του.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Προτεινω να διαχωριστει το τοστ, και οι πατεντες ψαρεματος (honda γαρ) κλειδιων να γινει στικυ
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Παρεμπιπτόντως το παπί ηταν Honda C50 6V και η συγκίνηση και αγωνία μέχρι να τα βγάλω ηταν πραγματικά τεράστια!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αν ηταν 12βολτο ισα με εγκεφαλικο ενα πραμα απο τη χαρα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σωστό κι αυτό αν και τώρα που αποφάσισε θα χάσει ο κόσμςο το ενδιαφέρον του.![]()
Παρεμπιπτόντως το παπί ηταν Honda C50 6V και η συγκίνηση και αγωνία μέχρι να τα βγάλω ηταν πραγματικά τεράστια!![]()
Απεταξάμην!Εσύ ειδικά θα πρέπει να μ'έχεις στα ώπα ώπα τώρα που επέστρεψα στα στρογγυλοφάναρα..!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν στο εύχομαι Μακη! :rotflmao:![]()
Για τους υπόλοιπους εντάξει, τώρα σας έχω όλους και στο χώμα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεχρι και με το παπι σε παταω ρε μλκ λεμε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ναρκωτικα πρεπει να περνει....δεν εξηγειται αλλιως...![]()
ΔΕΝ είναι στρόγγυλο το φανάρι ρε γκάβακα...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Απεταξάμην!Εσύ ειδικά θα πρέπει να μ'έχεις στα ώπα ώπα τώρα που επέστρεψα στα στρογγυλοφάναρα..!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Δεν το διάβασα όλο αλλά όπως κατάλαβα όλοι μα όλοι οι φίλοι σου είναι γκέουλες κρυφοκουτάκιδες που σε ζηλεύουν Μάκη αγόρι μου, επειδή έχεις κάτι που αυτοί δεν έχουν (δεν σταυρώνουν γκόμενα λέμε) :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως χωρίς πλάκα για μένα το μηχανάκι αν είναι όπως τα λες τ' αξίζει τα λεφτά που ζητάει ο ιδιοκτήτης και είναι μηχανάκι με προσωπικότητα. Παλιό μεν καλό δε (αν δεν απατώμαι υπάρχει κάποιος Βασίλης συμφορουμίτης που έχει γυρίσει τον κόσμο με δαύτο).
Αν τελικά γουστάρεις βόλτες με την κυρία σου και θες να είναι και σε 2 τροχούς, πάρτηνε αγκαζέ πάνε στο φιλαράκι που έχει το Άφρικα και κάντηνε μια βολτούλα. Μετά κοίταξέ την στο πρόσωπο κι αν υπάρχει χαμογελάκι τσίμπα τη μηχανούλα και καλές βόλτες. Εγώ ποτέ δεν μετάνιωσα για τις βόλτες που έκανα με την δικιά μου κυρία την Χρύσα, αντιθέτως μου λείπει πολύ στις βόλτες που αναγκαστικά πάω μόνος μου (χωματομονοπατάδες κλπ).
Άν σου αρέσει να μοιράζεσαι τις βόλτες σου το άφρικα είναι ιδανικό και από άποψη τιμής και από άποψη αξιοπιστίας. Του λείπυν τα γκάζια αλλά τελικά ποιός νοιάζεται? Αν την έχεις από πίσω σου και σε κρατάει αγκαλιά (πολύ gay ακούστηκε αυτό) ποιός τα γ@μεί τα γκάζια? Όσο για τη σέλα, υπάρχουν μάστοροι σοβαροί που θα σου περάσουν αντιολισθητικό πανί και θα είναι όλα οκ.
Αλλά εμένα μη με ακούς πήγα και πέταξα ένα σκασμό λεφτά και πήρα τη χοντρή οπότε η γνώμη μου δεν μετράει.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).