Το είδα το θρεντ αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα με ενοικιαζόμενα στην Πάτρα. Παρ' αυτά παίρνω τώρα τηλ έναν φίλο με ταξιδιωτικό πρακτορείο να μου πει και θα του απαντήσω.
Το είδα το θρεντ αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα με ενοικιαζόμενα στην Πάτρα. Παρ' αυτά παίρνω τώρα τηλ έναν φίλο με ταξιδιωτικό πρακτορείο να μου πει και θα του απαντήσω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το ιδιο νομιζω και εγω γτ εψαχωα πριν λιγο καιρο για ενα φιλαρακι που ηθελε να νοικιασει για μερικες μερες...Απιστευτο μεν πραγματικοτητα δε...:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Το είδα το θρεντ αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα με ενοικιαζόμενα στην Πάτρα.
Ρε μπας και να ανοιξουμε κανενα τετοιο μαγαζακι![]()
![]()
Τι να το κανουμε δεν εχει τουρισμο η Πατρα απλα περασμα ειναι παντως καλυτερα θα ηταν να του προτειναμε καποιο καταστημα προς τον Πυργο εκει εχει απο οτι θυμαμαι.σε αλλη περιπτωση θα του δωσω το KLE αρκει να μου το φερει γεματο βενζιναΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
Το ιδιο νομιζω και εγω γτ εψαχωα πριν λιγο καιρο για ενα φιλαρακι που ηθελε να νοικιασει για μερικες μερες...Απιστευτο μεν πραγματικοτητα δε...:hypnotize
Ρε μπας και να ανοιξουμε κανενα τετοιο μαγαζακι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αν ξερετε ρε παιδια πειτε το...Εγω μπορει να μενω εκει αλλα δεν τα γνωριζω και ολα...Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Τι να το κανουμε δεν εχει τουρισμο η Πατρα απλα περασμα ειναι παντως καλυτερα θα ηταν να του προτειναμε καποιο καταστημα προς τον Πυργο εκει εχει απο οτι θυμαμαι.σε αλλη περιπτωση θα του δωσω το KLE αρκει να μου το φερει γεματο βενζινα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως Πατρα δεν εχω βρει κατι και υποθετω οτι το παλικαρι θελει και μηχανη μεγαλου κυβισμου.Κανενα vstrom κανενα XTX για να κανει την δουλεια του...
Εδω Λευκαδα βρισκεις ανετα να νοικιασεις τετοια μηχανακια αλλα Πατρα δεν εχω βρει τπτ παρολο που εψαχνα...
Τελικά πήγαμε με τον Περαστικό βολτούλα χθες στην Ορεινή Ναυπακτία. Ήταν ωραιότατα και εμείς περάσαμε υπέροχα. Θά βάλω μερικές φωτό αργότερα στο "Συναντήσεις βόλτες".
Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη βολτούλα. Άντε και σε επόμενες.
![]()
![]()
Εγώ ευχαριστώ! Για την παρέα, την υπομονή (γιατί είμαι και γρήγορος) και τις συμβουλές!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Βασίλη ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπέροχη βολτούλα. Άντε και σε επόμενες.
![]()
![]()
![]()
![]()
camen τα ακους?????τα ακουω να λες....θυμασαι τι ελεγε πριν 1 μηνα?τωρα με πεταει σαν καμμενο μπουζι και ζηταει αλλου τον ερωτα....ουστ απιστε.......
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Ρε παράλυτε δε σε πήρα 10 τηλ.?? δε σε παρακάλεσα νε έρθεις? Εεεε ναι πίπ@ δε σου πήρ@με οκ. Ρε μ@λ@κ@ αν δεις καράβι στο βουνό μ........ .Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
camen τα ακους?????τα ακουω να λες....θυμασαι τι ελεγε πριν 1 μηνα?τωρα με πεταει σαν καμμενο μπουζι και ζηταει αλλου τον ερωτα....ουστ απιστε.......
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πες ότι η γυναίκα έβγαλε απαγορευτικό απόπλου
![]()
Με ειδα χθες να αγγλοφερνω τι επαθα δεν ξερω τεστ ride μου ειπαν και πηγα να δοκιμασω εε και τα δοκιμασα ολα
Daytona 675 ομορφο δυνατο γρηγορο φρεναρει αλλα εγινα σε δεκα λεπτα σαν 8 καρο μαλλον δεν κανω για SS και αποριφθηκε γρηγορα γρηγορα,
Περνω το triple to R ευκολο οδηγητο με απιστευτα φρενα ωραιο γκαζι μεσα στην πολη ελιγμοι ηταν σαν παπι αλλα με δυναμη δεν θα το αγοραζα γιατι ειναι απο τα πιο ασχημα μηχανακια που υπαρχουν.
Tiger με ελευθερας....Τι απολαυση ηταν αυτη δεν επαιζε να μην ριχνω και μια ξερη σε καθε αλλαγη καγκουρας του κερατα λεμε,ωραιο δυνατο με φρενα και μανιτζεβελο για το βαρος του τελικα ειναι πολυ ομορφο μηχανακι ιδανικο να ταξιδευεις θα το αγοραζα σιγουρα αν ηταν στα 750 κυβικα.
Καταληγω στο μηχανακι που λατρεψα ναι ηταν το BONNEVILLE κλασσικο πανεμορφο ροπη απο χαμηλα και με απιστευρα φρενα πιστευω ταξιδευεις ανετα και ξεκουραστα οσο για μεσα στην πολη απλα παιχνιδακι..
Ρε λες να γινω αγγλος ασθενεις...
Ειδα και τον Χρηστο Sephiroth5 και βολταραμε και παρεακι χαρηκα που τα ειπαμε,κερασε και αυτοκολλητο moto.gr![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
ειναι ναρα το εργαλειο τζιμη
τσιμπα το αμα σε περνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Με ειδα χθες να αγγλοφερνω τι επαθα δεν ξερω τεστ ride μου ειπαν και πηγα να δοκιμασω εε και τα δοκιμασα ολα
Daytona 675 ομορφο δυνατο γρηγορο φρεναρει αλλα εγινα σε δεκα λεπτα σαν 8 καρο μαλλον δεν κανω για SS και αποριφθηκε γρηγορα γρηγορα,
Περνω το triple to R ευκολο οδηγητο με απιστευτα φρενα ωραιο γκαζι μεσα στην πολη ελιγμοι ηταν σαν παπι αλλα με δυναμη δεν θα το αγοραζα γιατι ειναι απο τα πιο ασχημα μηχανακια που υπαρχουν.
Tiger με ελευθερας....Τι απολαυση ηταν αυτη δεν επαιζε να μην ριχνω και μια ξερη σε καθε αλλαγη καγκουρας του κερατα λεμε,ωραιο δυνατο με φρενα και μανιτζεβελο για το βαρος του τελικα ειναι πολυ ομορφο μηχανακι ιδανικο να ταξιδευεις θα το αγοραζα σιγουρα αν ηταν στα 750 κυβικα.
Καταληγω στο μηχανακι που λατρεψα ναι ηταν το BONNEVILLE κλασσικο πανεμορφο ροπη απο χαμηλα και με απιστευρα φρενα πιστευω ταξιδευεις ανετα και ξεκουραστα οσο για μεσα στην πολη απλα παιχνιδακι..
Ρε λες να γινω αγγλος ασθενεις...
Ειδα και τον Χρηστο Sephiroth5 και βολταραμε και παρεακι χαρηκα που τα ειπαμε,κερασε και αυτοκολλητο moto.gr![]()
![]()
Aντε λιγο ακομα και θα σε κανω να αλλαξεις γνωμη λεμε θα βλεπειςTriumph και θα λες το θελω τωρα χαχαχα
![]()
![]()
Μαχητικό το 675, είναι όπλο, δεν είναι για τσι ηλικίες "σας" Jimmy. Το tiger που το πήρα πρόσφατα κ εγώ μ ελευθέρας δεν είναι ωραίο?Αν δεν είχε τα "προβλήματα" που διαβάζω στο forum τους ίσως να το τσίμπαγα καθώς ο αργυρόπουλος παίρνει το δικό μου σε νορμάλ λεφτά. Που το πέτυχες το test ride σε daytona ?:P Θέλω κ εγώ μια βόλτα.. :P
Υ.Γ Κρυφοτσοπεράκιας είσαι ρε?
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
παλι εχασα test ride στην πατρα ρπμ?
![]()
![]()
![]()