παιδια ποιας χρονιας τα hornet 600 με στρογγυλο φαναρι ειχαν usd μπροστινο???
παιδια ποιας χρονιας τα hornet 600 με στρογγυλο φαναρι ειχαν usd μπροστινο???
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
καμια αλλη διαφορα εκτος απο το μπροστα συστημα και το κοντερ υπαρχει; με τα παλια; του 2003-4?
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
@Pan_Londinium: ευχαριστω για την αμεση απαντηση.... και αν ξερεις ισχυει και για μενα η ερωτηση του γιαννη....
@γιαννης... ψαχνομαι για χορνετ... και το δικο σου με τα εξτρα του ειναι καλη ευκαιρια... αλλα εγω ειμαι αθηνα... στειλε ενα πμ να συννενοηθουμε αν θες...
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
Η Διαφορα του ποηρουνιου ειναι απο μονη της σημαντικη. καμια σχεση τα usd χρυσα με τα προηγουμενα
νομιζω και η ουρα διαφερει λιγο
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
Η Διαφορα του ποηρουνιου ειναι απο μονη της σημαντικη. καμια σχεση τα usd χρυσα με τα προηγουμενα
νομιζω και η ουρα διαφερει λιγο
και τα οργανα - μισα αναλογικα /μισα ψηφιακα ΟΠΩΣ και η ψευτοζελατινα μπροστα ....
Accipere quam facere praestat injuriam
Διαφορές-αλλαγές, μεταξύ μοντέλων 2004 και 2005 είναι:
1.Ups μπροστινό
2.Όργανα
3.Διάφανα-λευκά κρύσταλλα στα φλας
4.Μεγαλύτερης χωρητικότητας ντεπόζιτο
5.Μπροστινό φτερό
Το 2006 δεν υπήρξε καμία αλλαγή.
17lt τεπόζιτο έχει και το 2004 μοντέλο.Δέν γνωρίζω αν έχει όμως και το ίδιο κάτοπτρο ο προβολέας με το 2005-2006 μοντέλο.Τα υπόλοιπα όπως τα είπατε.
Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.
Το 2004 16 λίτρα με 3 ρεζέρβα και το 2005 17 λίτρα με 5 ρεζέρβα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
17lt τεπόζιτο έχει και το 2004 μοντέλο.Δέν γνωρίζω αν έχει όμως και το ίδιο κάτοπτρο ο προβολέας με το 2005-2006 μοντέλο.Τα υπόλοιπα όπως τα είπατε.![]()
ειναι απλοhttp://hondahornet.co.uk/spec.html
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Τότε το βιβλίο με νούμερο 3915 της Haynes που αφορά τα μοντέλα αυτά, έχει λάθος πληροφορίες.![]()
Μπροστά μου το έχω αυτή την στιγμή και ότι έγραψα τα διάβασα από αυτό.
:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Τότε το βιβλίο με νούμερο 3915 της Haynes που αφορά τα μοντέλα αυτά, έχει λάθος πληροφορίες.![]()
Μπροστά μου το έχω αυτή την στιγμή και ότι έγραψα τα διάβασα από αυτό.
:smilea:
ό,τι και να γράφει haynes το τεπόζιτο παίρνει 17 λίτρα...το είχα το μηχανάκι για 3 σχεδόν χρόνια...
![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics