Χαιρετω ολα τα παιδια του φορουμ.Τον περασμενο Αυγουστο (2009) πραγματοποιησα και εγω ενα ταξιδι στο εξωτερικο και πιο συγκεκριμενα στις Αλπεις.Ο λογος που αποφασισα να γραψω δυο λογια για την εμπειρια μου ειναι ενας.Εχοντας διαβασει τοσα ταξιδιωτικα εδω μεσα και εχοντας "παρει" τοσα ηθελα να "δωσω" και εγω κατι. Οπως παρακινηθηκα εγω να ταξιδεψω, ισως διαβαζοντας καποιος τις γραμμες μου να παρακινηθει και αυτος να κανει το δικο του ταξιδι.
Προτου πω οτιδηποτε να δωσω καποιες γενικες πληροφοριες.Ταξιδεψαμε εγω και η γυναικα μου με μια VFR του 03 την οποια ειχαμε στην κατοχη μας μολις 2 μηνες.Το ταξιδι οριστικοποιηθηκε μολις 2 εβδομαδες πριν φυγουμε.Ειχαμε 10 μερες για να το πραγματοποιησουμε μαζι με τα καραβια.Ο σκοπος μας ητανε να δουμε οσο πιο πολυ φυση μπορουσαμε και να περασουμε και απο ομορφες διαδρομες κατα μηκος των Αλπεων (passa).Με την φωτογραφικη μηχανη δεν εχουμε και τις καλυτερες σχεσεις,τραβηξαμε καποιες φωτογραφιες ετσι για το "καλο" που λενε, οποτε μην περιμενετε πολλα απο φωτογραφικης πλευρας.
Σαββατο 8/8 λοιπον και αφου εχουμε φορτωσει την μοτο με τα πραγματα μας και δεδομενου οτι το καραβι εφευγε στις 18.00 απο την Πατρα, κατα τις 14.30 ξεκιναμε απο Αθηνα για εκει.Στο δρομο ολα καλα καθως ηθελα να ψιλοτεσταρω και τις βαλιτσες μιας και ητανε η πρωτη φορα που τις χρησιμοποιουσα αφου ητανε δανεικες απο ενα φιλο.Φτανουμε Πατρα τρωμε κατι και επιβιβαζομαστε.Το ταξιδι για Ανκονα βαρετο αλλα με λιγο διαβασμα και κουβεντα για το τι θα ακολουθησει τις επομενες μερες περναει σχετικα γρηγορα.