Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: Προσπέρασμα με μίσο ίππο

Προσπέρασμα με μίσο ίππο

Τελευταία έχω αρχίσει και κάνω ποδήλατο. Προτιμάω τον επίπεδο παραλιακό της Πάτρας χωρίς να είμαι σε ιδιαίτερα καλή φόρμα μπορώ να κρατήσω περίπου 25 χλμ/ώρα στο επίπεδο χωρίς να δημιουργείται άμεση κούραση και με αυτό το τέμπο κάνω μισή ώρα. Κι όμως με αυτήν την ταχύτητα έχω προσπεράσει 2 φορές μηχανάκια.

Βγαίνει μια κοπέλα με ένα αυτόματο από διασταύρωση και επιταχύνει, όπως έρχομαι με τα 25 χλμ λέω θα φύγει αλλά αυτή σταθερή στα 25 χλμ. Πιάνω slip - stream και χωρίς να καταβάλω περισσότερη προσπάθεια αρχίζουν τα χιλιόμετρα να σκαρφαλώνουν σιγά σιγά στο ψηφιακό κοντέρ, 24,5-24,7-25,1-25,5-25,8-26,1 Πλέον έχω αρχίσει να πλησιάζω και βάζω λίγη δύναμη ακόμα οπότε μαζί με το slip stream πιάνω 28 χλμ βγαίνω ομαλά και περνάω. Έχει πλάκα να προσπερνάς με μισό HP.
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ
    ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ

Εκνευριστικο μελος Το avatar του/της Band(age)it
    Εχω κανει το ιδιο σε σχολικο λεωφορειο που πηγαινε σε κατηφορα...σταματησε για να αφησει τα παιδακια...εγω οχι :rotflmao: :rotflmao:
    - Omnia mea mecum porto -

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Πως δεν σε εχω πετυχει??Τι εχεις κουρσα?Κανονησε να περασεις και απο την Αχλεμο ειχε οργανωθει και ποδηλατοβολτα στο παρελθον.

Γρηγορο σε βλεπω
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αν είχε κούρσα θα πήγαινε πολύ πιο γρήγορα! Εγώ έχω πιάσει μέχρι 45χλμ/ω σε ευθεία και 60χλμ/ω σε κατηφορικό δρόμο!
    Μετά έφαγα σαβούρα και οι γονείς μου πήραν moyntain για να μη τρέχω!!! Η μετέπειτα πορεία μου δεν τους δικαίωσε...

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    εγω με hardtail και κλειδωμενη αναρτηση καταφερα να φτασω τα 52 χιλιομετρα σε ευθεια (μην με ρωτησετε ποση ωρα πηγαινα μετα με την φορα, αφου τα ειχα φτυσει . :rotflmao: ) σε κατηφορα ειδα 71.......αν και η ταχυτητα δεν ειναι ο σκοπος (για μενα προσωπικα) στο ποδηλατο εχει φαση να πιανεις τετοιες ταχυτητες μονο αν νιωθεις σιγουρια βεβαια........αλλιως εγω κοβω......

υ.γ. με λαστιχο δρομου εννοειτε στο ποδηλατο....:rotflmao:

(προφανώς άσχετο αλλά...)

Mε είχαν γράψει στην Αγγλία με το ποδήλατο γιατί πήγαινα λέει γρήγορα έξω από ένα χωριό...
    Είχα πάρει στο κατόπι (σα νέος και εγώ) μια τύπισα με ένα άσπρο κολλητό βερμουδοτέτοιο με μια κούρσα ποδήλατο και προσπαθούσα να την φτάσω με το mountain. Τελικά η τύπισα καπνός και εγώ το πρόστιμο...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Mε είχαν γράψει στην Αγγλία με το ποδήλατο γιατί πήγαινα λέει γρήγορα έξω από ένα χωριό...
    Είχα πάρει στο κατόπι (σα νέος και εγώ) μια τύπισα με ένα άσπρο κολλητό βερμουδοτέτοιο με μια κούρσα ποδήλατο και προσπαθούσα να την φτάσω με το mountain. Τελικά η τύπισα καπνός και εγώ το πρόστιμο...
    Δε σέρνει μονο καράβι.... :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μιλάμε για την assάρα! Χαλάλι οι 20 στερλίνες...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Εμένα στο Λονδίνο παλιά λόγω ίδιας κατάστασης(ass-άρα-κολάν) παραλίγο να με χτυπήσει κόκκινο λεωφορείο ενώ έκανα ποδήλατο.....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Πως δεν σε εχω πετυχει??Τι εχεις κουρσα?Κανονησε να περασεις και απο την Αχλεμο ειχε οργανωθει και ποδηλατοβολτα στο παρελθον.

Γρηγορο σε βλεπω
    Στην παραλία πάω από τα Dose, Pas mal κτλ μέχρι τέρμα την πλαζ και πίσω, μπορεί να έχουμε συναντηθεί. Είμαι στην ΑΧΛΕΜΟ αλλά τελευταία δεν πάω λόγω δουλειές, ακατάστατο πρόγραμμα, πρέπει να περάσω όμως, μαζεύεσται κόσμος;

Τώρα για τους γρήγορους: MTB έχω με δρόμου λάστιχα, 25 km/h τα κρατάω στο επίπεδο/νηνεμία χωρίς να κουράζομαι, θεωρητικά δηλ για ώρες. Τελική έχω δει 45 km/h στο ίσιωμα αλλά μετά ... καπούτ - είμαι και μιας ηλικίας. Γι αυτό και η ανηφόρα είναι ο εχθρός του ποδηλάτη βαριέσαι, πιέζεσαι και τα φτήνεις. Μικρότερος κουραζόμουν πιο εύκολα γιατί δεν είχα υπομονή ενώ τώρα βάζω μια σταθερή προσπάθεια και αφήνω την ταχύτητα να αυξομειώνεται με τις συνθήκες.

Πέρα από την πλάκα όμως για τις αποστάσεις της Πάτρας μετά από ένα μήνα ελαφριά προπόνηση (10km την ημέρα δεν είναι τίποτα) μια χαρά είναι το ποδήλατο δεν τις καταλαβαίνεις καθόλου
    ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Όπως διάβασα τον τίτλο, νόμιζα πως σε προσπέρασε μουλάρι....:rotflmao: :rotflmao:

Συγχαρητήρια, την ίδια τακτική έκανα κι εγώ όταν πηγενοερχόμουνα δουλειά με το mountain bike.

Μια σταθερή ταχύτητα, χωρίς να πιέζεσαι, και σε λίγο καιρό τα χιλιόμετρα ανά ώρα θα ανεβαίνουν χωρίς καν να το καταλάβεις!!

Μέσα σε δυο εβδομάδες έκανα τον μισό χρόνο!!

"Qu ils mangent de la brioche"

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

άσχετο επίσης,
    αλλά εδώ αυτό (το να γράψουν ποδηλάτη) θα γινόταν ... θέμα στα κανάλια οι δε ... "δημοσιογράφοι" μας θα το ... ειρωνεύονταν (όπως ακριβώς έκαναν με την απόφαση για τα πρόβατα).

Και μετά θέλουμε να μιλάμε για οδηγική παιδεία.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jp929rr
    Στην παραλία πάω από τα Dose, Pas mal κτλ μέχρι τέρμα την πλαζ και πίσω, μπορεί να έχουμε συναντηθεί. Είμαι στην ΑΧΛΕΜΟ αλλά τελευταία δεν πάω λόγω δουλειές, ακατάστατο πρόγραμμα, πρέπει να περάσω όμως, μαζεύεσται κόσμος;
    Οντως Παιζει να σε εχω συναντηση μιας και κανω αυτην την διαδρομη.Στην Λεσχη μαζευετε κοσμος αναλογα,μπορει να γινεται χαμος και μπορει να ειναι μονο 2-3 ατομα,παρασκευη θα παω μια βολτα απο εκει για μπυριτσα
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Γιατί να μην σε γράψουν

Αν υπερβαίνεις τα 30 χλμ π.χ., που μπορείς να τα υπερβείς κατά πολύ αν είναι λίγο κατηφόρα και έχεις και χειρότερα φρένα, καθόλου αναρτήσεις. Π.χ. αν κατεβαίνεις μια κατηφόρα μέσα σε χωριό με 60 χλμ σαφώς και ρισκάρεις περισσότερο από ότι μια μοτό ή αυτοκίνητο με το ποδήλατο.

Οκ, είναι βέβαια υπερβολικό να κάθεσαι να ελέγχεις ποδηλάτες γιατί σπάνια θα κάνουν αυτή την παράβαση αλλά με το ένα υπερβολικό το άλλο υπερβολικό δεν βαριέσαι φτάσαμε στο σημερινό. Στην Αμερική γράφουν άμα έστω και ακουμπάς τον σημασμένο χώρο παρκαρίσματος, οκ υπερβολικό αλλά υπερβολικά μπάχαλο είναι και αυτό που γίνεται εδώ με το πάρκινγκ.
    ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Οντως Παιζει να σε εχω συναντηση μιας και κανω αυτην την διαδρομη.Στην Λεσχη μαζευετε κοσμος αναλογα,μπορει να γινεται χαμος και μπορει να ειναι μονο 2-3 ατομα,παρασκευη θα παω μια βολτα απο εκει για μπυριτσα
    Θα κοιτάξω να περάσω, θα με δεις με το CBR929
    ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλήση με φώτο
    από flavor στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 17:11
  2. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5