Βασικα είχαν γίνει πολλές οι δικηγορίνες (sic) στην ΕλβετίαΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kι αυτό γιατί χρειάστηκαν γυναίκες για να στελεχώσουν τις Τράπεζες! Μέχρι τότε η Ελβετία παρήγαγε μόνο τυρί και σοκολάτες.... (άντε και κανα ρολογάκι).![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικα είχαν γίνει πολλές οι δικηγορίνες (sic) στην ΕλβετίαΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Kι αυτό γιατί χρειάστηκαν γυναίκες για να στελεχώσουν τις Τράπεζες! Μέχρι τότε η Ελβετία παρήγαγε μόνο τυρί και σοκολάτες.... (άντε και κανα ρολογάκι).![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω πηγα με μια που οδηγαγε τρολευ........![]()
Αλλα μου τραβαγε συνεχεια τα αυτια και με ξενερωσε.....![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Kαλο![]()
Σκεφτομουνα ποσο πιο πλακα θα ειχαν οι συζυγικες σχεσεις αν γυριζε ο αντρας κουρασμενος απο την δουλεια και εβρισκε την γυναικα στο κρεββατι με τα ποδια ανοιχτα να του λεει ευγενικα,"Ελα κοπιασε να φας"και ακομα ποσο πιο γαματο θα ηταν να γυρναγε απο την δουλεια πεινασμενος και να την εβλεπε ξεμαλλιασμενη με σκισμενα ρουχα πανω απο καμια δεκαρια κατσαρολες με απιστευτα φαγητα να χτυπιεται "βαλε ολο το κοντοσουβλι μεσα καβλιαρη μου"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
η φιλη μου εργαζεται (η αληθεια ειναι πως με τα λεφτα που παιρνει σε 2 χρονια θα παρει μηχανη) αλλα το βασικο της προβλημα ειναι οι επικοι καυγαδες που θα γινονται στο σπιτιΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Γιατί πρέπει να υποστηρίξει κάποιος μια γυναίκα να πάρει μηχανή??? Η φίλη σου, όπως αναφέρεις, έκλεισε τα 19 άρα (για την περίπτωση που δεν το γνωρίζει) είναι ενήλικη άρα (για την περίπτωση που επίσης δεν το γνωρίζει) δεν χρειάζεται την έγκριση ή την υποστήριξη κανενός για να αγοράσει ό,τι θέλει, αρκεί να έχει το χρήμα....... Ας εργαστεί λοιπόν, να μαζέψει χρήματα, να πάρει ό,τι θέλει. Κοινώς, το "έχει πρόβλημα με τους γονείς της" μεταφράζεται σε "δεν δουλεύει/δεν έχει χρήματα/μένει με τους γονείς οπότε αυτοί ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού". Λογικό... όλα τ'άλλα...
φιλε η φαντασια σου δεν παιζεται με τιποτα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από efxxxx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδικα αυτο με το ''κοντοσουβλι'' γαμαει και δερνει!!!:rotflmao: :rotflmao:
Προβλεψιμο απλα περιμενα ΠΟΙΟΣ θα το εκανε κουοτ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
:rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Μη τους λες τέτοια και τους πληγώνεις Ευάκι. Οι άντρες΄έχουν ευαίσθητες ψυχές.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
να παρουν αμαξι![]()
:rotflmao:
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ελα νταξ εδω υπαρχουν 30ρηδες οικονομικα ανεξαρτητοι που δεν παιρνουν μηχανη(ή καν σκουτεροπαπακι) γιατι "εχουν θεματα με τους γονεις τους" και δεν θα σκεφτει ετσι 19χρονη κοπελα?(που ως ποσο οικονομικα ανεξαρτητη να ειναι)Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Γιατί πρέπει να υποστηρίξει κάποιος μια γυναίκα να πάρει μηχανή??? Η φίλη σου, όπως αναφέρεις, έκλεισε τα 19 άρα (για την περίπτωση που δεν το γνωρίζει) είναι ενήλικη άρα (για την περίπτωση που επίσης δεν το γνωρίζει) δεν χρειάζεται την έγκριση ή την υποστήριξη κανενός για να αγοράσει ό,τι θέλει, αρκεί να έχει το χρήμα....... Ας εργαστεί λοιπόν, να μαζέψει χρήματα, να πάρει ό,τι θέλει. Κοινώς, το "έχει πρόβλημα με τους γονείς της" μεταφράζεται σε "δεν δουλεύει/δεν έχει χρήματα/μένει με τους γονείς οπότε αυτοί ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού". Λογικό... όλα τ'άλλα...
δεν ειναι εκει το θεμα....αν καταλαβα καλα η ερρικα ειχε ενσταση ως προς την προταση <<μια κοπελα δεν εχει υποστήριξη να παρει μηχανη>>Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Ελα νταξ εδω υπαρχουν 30ρηδες οικονομικα ανεξαρτητοι που δεν παιρνουν μηχανη(ή καν σκουτεροπαπακι) γιατι "εχουν θεματα με τους γονεις τους" και δεν θα σκεφτει ετσι 19χρονη κοπελα?(που ως ποσο οικονομικα ανεξαρτητη να ειναι)
ασχετος ηλικιας κλπ αν καποιος / Α θελει μηχανη αμαξι πατινι η διαστημοπλοιο θα το παρει οταν θα μπορει -οικονομικα- δε πα να χτυπιουντε σαν χταποδια ολοι.....και εγω τοσο ημουν οταν δουλευα 2 δουλειες να παρω ενα μηχανακι και το ειχα πανω απο 6 μηνες χωρις να το πω στους γονεις μου -που σημειωτεων ειναι και οι 2 μηχανοβιοι- . Οχι οτι συμβουλευω κανεναν να κανει τη δικια μου τη παπαρια , απλα ηθελα μηχανακι και πηρα που να γυρναγε ο πλανητης τουμπα.
και δεν εχει να κανει με το αν ειμαι αγορι η κοριτσι![]()
καλυτερα να μην εχει η γυναικα μηχανη ...ετσι δινεται η ευκαιρια για μια βολτα ,η βολτα γινεται τσιγαρο και το τσιγαρο παει λεγοντας
ΡΕ Η ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!
τιμημενο παρελθον...γιατι ξυνεις πληγες κοπελια?Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου Αντώνη! Όλο το κακό ξεκίνησε από τότε που μας επετράπη η ψήφος... για να μην πω νωρίτερα, όταν μας επετράπη η (εκτός σπιτιού και χωραφιού) εργασία γιατί αυτό έφερε ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα και το δικαίωμα ψήφου. Και μετά μας άνοιξε η όρεξη και θελήσαμε όχι μόνο να ψηφίζουμε αλλά και να ... πολιτευόμαστε!! Και πες μου τώρα εσύ, Παπαρήγα και θηλυκότητα συμβαδίζουν??? Σού κάνει η Θάτσερ σε θηλυκό??
Καλά να πάθουμε λοιπόν! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Μα ΕΓΩ, φυσικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Προβλεψιμο απλα περιμενα ΠΟΙΟΣ θα το εκανε κουοτ....![]()
![]()
Γιατί, μπορεί και να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα βρίζει σαν νταλικιέρης εξαφανίζει κάθετι θηλυκό από πάνω της...![]()
μην αιθανεσαι μονος...εχεις παρεα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μα ΕΓΩ, φυσικά...
Γιατί, μπορεί και να είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι όταν μια γυναίκα βρίζει σαν νταλικιέρης εξαφανίζει κάθετι θηλυκό από πάνω της...![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Κύριοι,Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μην αιθανεσαι μονος...εχεις παρεα...![]()
Αν η γυναίκα δεν λεει την λέξη "μαλάκα" σε κάθε πρόταση, τι σοι θηλυκότητα να έχει;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.