εμένα μου αρέσει..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κύριοι,
Αν η γυναίκα δεν λεει την λέξη "μαλάκα" σε κάθε πρόταση, τι σοι θηλυκότητα να έχει;
![]()
![]()
εμένα μου αρέσει..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κύριοι,
Αν η γυναίκα δεν λεει την λέξη "μαλάκα" σε κάθε πρόταση, τι σοι θηλυκότητα να έχει;
![]()
![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39:
Εσείς διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας ότι από κάτω από τα δερμάτινα είστε γυναίκες με γάμμα κεφαλαίο...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ti se kanei na pisteveis oti h KATHE GYNAIKA ekei ekso noiazete pos thn vlepete re magkes?
ti se kanei na pisteveis oti OLOI eseis poy kritikarete kai lete ta diafora eiste oi brand pittides ths ellados ? eleos leme poia...thylikotita kai mhxanes my ass.
Εμείς λέμε ότι είστε καλλίτερα στην κουζίνα σας, με την ποδιά σας.
Αφήστε τα μηχανάκια για τους άντρες.
Τώρα αν πρέπει ντε και καλά να καβαλάτε (δουλειά, ψώνια κλπ) ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΤΕ, αλλά μην καβαλάτε το καλάμι.
Περιοριστείτε στην σέλα.
Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι άποψη και κρίση ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν όλοι. Όχι μονο ο μπραντ πητ.
δεν θα σου αρέσει καθόλου, αν βγούμε και με αποκαλέσεις έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
εμένα μου αρέσει..![]()
Αλλά πάλι δεν νομίζω να βγαίναμε..![]()
![]()
μπουάχαχααχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Αν ξυρίζεσαι, ΟΚ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Της αρεσει αλλά δεν την χρησιμοποιεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν θα σου αρέσει καθόλου, αν βγούμε και με αποκαλέσεις έτσι...
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
sopa re file....ti moy les?ego mageirepsa kai eplyna kai ta piata moy kai exo kai xrono na deikso pos paei mia mhxanh se kati antrakia poy kritikaroynΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εσείς διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας ότι από κάτω από τα δερμάτινα είστε γυναίκες με γάμμα κεφαλαίο...
Εμείς λέμε ότι είστε καλλίτερα στην κουζίνα σας, με την ποδιά σας.
Αφήστε τα μηχανάκια για τους άντρες.
Τώρα αν πρέπει ντε και καλά να καβαλάτε (δουλειά, ψώνια κλπ) ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΤΕ, αλλά μην καβαλάτε το καλάμι.
Περιοριστείτε στην σέλα.
Αντιλαμβάνεσαι φυσικά ότι άποψη και κρίση ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν όλοι. Όχι μονο ο μπραντ πητ.![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
και ταυτόχρονα στριφογυρίζουν τούφες μαλλιώνΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εμενα προσωπικα με φτιαχνει τρελλα το "ξερω γω" που λενε 10 φορες στην ιδια προταση τα πιπινακια...
κανω τουμπες λεμε...ειδικα αν συνοδευεται απο μπεμπεκοφατσα και τονιζονται τα ξ...
.![]()
![]()
νομίζεις..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Της αρεσει αλλά δεν την χρησιμοποιεί...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
δεν θα σου αρέσει καθόλου, αν βγούμε και με αποκαλέσεις έτσι...
![]()
:a12: :a12:
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από pocahondas
:a12: :a12:![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
το οτι καθε γυναικα εκει εξω αποτριχωνει το κορμι της,βαφει τα μουτρα της και τα μαλλια της και βαζει οτι ρουχο κανει το κορμι της να φαινεται καλυτερο...εκτος αν ταλαιπωρειται μονο για να της αρεσει η εικονα στον καθρεφτη οποτε μιλαμε οτι ειναι βουρ για δαφνι...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Ti se kanei na pisteveis oti h KATHE GYNAIKA ekei ekso noiazete pos thn vlepete re magkes?
ti se kanei na pisteveis oti OLOI eseis poy kritikarete kai lete ta diafora eiste oi brand pittides ths ellados ? eleos leme poia...thylikotita kai mhxanes my ass.
elementary λοιπον watson...
o brad pitt παντρευτηκε την τζολι που πριν απο αυτον "στραγγιζε" εναν 55χρονο και τον ειχε και συζυγο...ξεφτυλισμενος λοιπον ,οποτε ακυρος...
frankly my dear, i dont give a damn...
Και μετά γελάμε με τις φαντασιώσεις του Κρούκη.....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
sopa re file....ti moy les?ego mageirepsa kai eplyna kai ta piata moy kai exo kai xrono na deikso pos paei mia mhxanh se kati antrakia poy kritikaroyn![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
το οτι καθε γυναικα εκει εξω αποτριχωνει το κορμι της,βαφει τα μουτρα της και τα μαλλια της και βαζει οτι ρουχο κανει το κορμι της να φαινεται καλυτερο...εκτος αν ταλαιπωρειται μονο για να της αρεσει η εικονα στον καθρεφτη οποτε μιλαμε οτι ειναι βουρ για δαφνι...
elementary λοιπον watson...
o brad pitt παντρευτηκε την τζολι που πριν απο αυτον "στραγγιζε" εναν 55χρονο και τον ειχε και συζυγο...ξεφτυλισμενος λοιπον ,οποτε ακυρος...
a malista h mataiodoksia dld ths emfanishs den ysxiei gia toys antres poy lionoyn sta sideradika olo to xrono , poy gemizoyn ta kentra aisthtikhs gia apotrixosh , poy exoyn katanthsei na forane poio kollhta mployzakia apo tis gkomenes e?
oraios o narkisismos de leeo alla ti doyleia exei afto?????krazoyme tis gkomenes me ta ksekola pano sta 2kykla alla an forane motosykletistika kai lene <<malaka>> einai ntalikierises kai de ksero ti allo...ela tora....
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και μετά γελάμε με τις φαντασιώσεις του Κρούκη.....
![]()
:rotflmao: pos to eixe pei re gamoto...<<na mpo sth koyzina kai na ths po poytana ta ekanes pali agaph moy?>> gamoti de to thymame...![]()
άντε να βγάλεις άκρη..Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
a malista h mataiodoksia dld ths emfanishs den ysxiei gia toys antres poy lionoyn sta sideradika olo to xrono , poy gemizoyn ta kentra aisthtikhs gia apotrixosh , poy exoyn katanthsei na forane poio kollhta mployzakia apo tis gkomenes e?
oraios o narkisismos de leeo alla ti doyleia exei afto?????krazoyme tis gkomenes me ta ksekola pano sta 2kykla alla an forane motosykletistika kai lene <<malaka>> einai ntalikierises kai de ksero ti allo...ela tora....![]()