εγω απορω πως ζω ακομα γιατι δε βλεπω χριστο απο αυτα που λετε καθε μερα.
μπας ρε κουλαδια πατε πολυ αργα και εχετε χρονο να βλέπετε και ολα αυτα?![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αχνά φωτοτυπώ, το toner μου κρατώ !!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
αργα βαδιζω, ζωη κερδιζω!
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
έτσι .......... σαν έμπνευση !!!
Καλημέρα Μήτσο !!!![]()
![]()
![]()
Με είδε η κόρη μου (2,5 ετών) να μπαίνω σπίτι σαν εξωγήινος χτες στο βράδυ με δέρματα/μπότες κλπ κλπ και έκανε το φοβερό σχόλιο....
"ωαία παπούτσια φοράς μπαμπάκα"
εγώ δεν έβλεπα την ώρα να τα βγάλω!
Αυτά είναι!![]()
![]()
![]()
μη ξυνεις τα νυχια σου κοπελα μου!![]()
ε πρωι πρωι τι παθαμε! Μλκες ειχαμε μεινει ολοι στο φαναρι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έλιωσα.
Λοιπον με είδα τον βλαμενο να αποφασιζω για πρωτη φορα να παω στην δουλεια μόνο με το κρανος, ΧΩΡΙΣ μπουφαν, γαντια, παντελονι, μποτες κτλ κτλ.
και ηρθε και παραλιγο να κατσει η στραβη, με τουτου που αλλαξε λωριδα με ταυτοχρονο φλασ-στριψιμο τιμονιου, γιατι θα εχανε το στενακι του, (εγω εκεινη την στιγμή τον περναγα απο δεξια κανονικα στην λωριδα μου) ευτυχως με ειδε και φρεναρε ακαριαια (10 ποντους απο το ποδι μου πρεπει να εφτασε), ευτυχως τραβηχτηκα οσο δεξια. Και ακουσα και το θεικο "¨Αφου σου αναψα φλας"
:hypnotize
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
ρε σκατομαλακα με το λευκο Μπουζα που αποψε το βραδυ ξεσηκωσες 3-4 φορες τις περιοχες γουδι-ζωγραφου εισαι και πολυ γιδι....
πηγαινες με οσα μπορουσες (σιγουρα το 200 αρησες) ετρωγες τα κοκκινα χωρις κρανος και με ξεταπωτες εξατμισεις...σιγουρα ξυπνησες ολον τον κοσμο αφου αυτο εγινε μεταξυ 3 κ 4......
στην αρχη ησουν δικαβαλος.... εεεε λεμε το παιζει μουρη στην γκομενα....
ξεφορτωσες την πουτανα σου στην πολυτεχνειουπολη μαλλον γιατι εκει μεσα ακουγοσουνα....
μετα μαλακιζοσουν μονος σου με τερμα γκαζι.....και μετα εκανες το κορυφαιο ρε τριμαλακα.....
κατεβηκες την Κοκκινοπουλου τρικαβαλος με σουζα.....ναι ρε πουστη μου 3καβαλος με σουζα....ο πισω τα ειχε δει ολα,ισα που κρατιοταν στην ακρη...μετα ξαναπερασες παρεα με μια αλλη καγκουρομηχανη και καπου αφησες την δικια σου...(μαλλον στην κοτα σου) και εφυγες με τον αλλον....
αν τυχον συχναζεις εδω μεσα και θες να με βρεις ειμαι αυτος που σου φωναξε ''πεσε μαλακα'' και κοιταξες αλλα δεν σταματησες... θα τρωγες τοσο ξυλο καραγκιοζη που θα εκανες να οδηγησεις κανα 2 χρονια...ζωο-βλημα.... περασες και απ το παιδων μαλακα μπροστα...ακουγοσουνα στα 2 χιλιομετρα και βαλε....
αν επεφτες θα ερχομουνα να χοροπηδαω πανω σου...
Εάν είναι αυτός που νομίζω κατέβηκε και από Μικράς Ασίας χθες και ανέβηκε απο Παπαδιαμαντοπούλου μέσα στη νύχτα. Νόμιζα οτι θα σκαγε το μηχανάκι απο τόσο χτύπημα στους κόφτες. ΓΙΔΙ...
αυτος ειναι....ακουγοτανε εξω απ το παιδων να περναει και λογικα θα κατεβηκε και μια βολτα απο Αγιο Θωμα για να το παιξει μουρη....Αρχικά δημιουργήθηκε από Delfian
Εάν είναι αυτός που νομίζω κατέβηκε και από Μικράς Ασίας χθες και ανέβηκε απο Παπαδιαμαντοπούλου μέσα στη νύχτα. Νόμιζα οτι θα σκαγε το μηχανάκι απο τόσο χτύπημα στους κόφτες. ΓΙΔΙ...
ειμαι απο χωριο......
ΣΕ ΕΙΔΑ......ΧΜ!!!ΟΧΙ ΟΧΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ:ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
ΠΑΚΕΤΑΣ ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ-ΣΟΡΤΣΑΚΙ,ΚΡΑΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΓΚΩΝΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟ ΧΕΡΙ ΕΙΧΕ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ.
ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΝΕΤΟΣ ΕΠΙΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΤΡΕΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ;
VAMOS ME AMOR
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
αυτος ειναι....ακουγοτανε εξω απ το παιδων να περναει και λογικα θα κατεβηκε και μια βολτα απο Αγιο Θωμα για να το παιξει μουρη....
Αααα ώστε είναι και σε άλλους γνωστός. Ανεβοκατεβαίνει την Μιχαλακοπούλου, σχεδόν κάθε μερα στους κόφτες, καίγοντας λάστιχο και φλομώνοντας όλη την γειτονιά. Είναι ακόμα ζωντανός ε? Θέμα ωρών είναι και ας γίνομαι κυνικός...
Παιδες, τον έχω πετυχει κι εγω αυτον στη Μιχαλακοπούλου με το μπουσα...
Μπαντιλικια αναμεσα στ' αυτοκινητα. Πολύ γέλιο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το είδα και δεν έχω ξεφρικάρει ακόμα.
Μηχανή να καίγεται στο οδόστρωμα σε κομμάτια και εσένα μπρούμυτα μέσα σε λίμνη. Αρε παλικάρι..Γαμώ την Βαρης -Κορωπίου...έχω φρικάρει.
Προσέχετε..