Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: τρελο φτιαξιμοοοοοοοο αν τα καταφερωωω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ikarosk
    Το μηχανάκι σου είναι υπέροχο όπως είναι.
    Το αν ο σκελετός του η τα υπόλοιπα δομικά του μέρη μπορούν να διαχειριστούν 30,35,40, η 45 άλογα δεν το διαπιστώνει κανείς με το μάτι, και συνήθως όταν έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σ'αυτά.
    Η γνώμη μου είναι να το αφήσεις ήσυχο και όμορφο όπως είναι για να το απολαμβάνεις με ασφάλεια και οικονομία όσο καιρό το κρατήσεις.:wacko:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DERBI GPR 50
    ΤΑ ΕΧΩ ΙΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ ΑRNIΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΝΑΒΑΤΗΜΙΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ...
    γιατι εχουμε περάσει απο νοσοκομεία

(το "σωστές" το αφήνω ασχολιαστο)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά, ενας πουλάει εδω μεσα ενα derbi ετοιμο. Μην καθεσαι να πειραξεις το δικο σου. Τσεκαρε αγγελιίες. Ιδα λεφτά θα σου ερθει.

Για να κανω και τον δικηγόρο του διαβόλου, το derbi 50 εχει ελαχιστες διαφορες απο το 125. Περισσότερο σαν ενα υποβαθμισμένο 125αρι ειναι.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
    Το μηχανάκι σου είναι υπέροχο όπως είναι.
    Το αν ο σκελετός του η τα υπόλοιπα δομικά του μέρη μπορούν να διαχειριστούν 30,35,40, η 45 άλογα δεν το διαπιστώνει κανείς με το μάτι, και συνήθως όταν έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές σ'αυτά.
    Η γνώμη μου είναι να το αφήσεις ήσυχο και όμορφο όπως είναι για να το απολαμβάνεις με ασφάλεια και οικονομία όσο καιρό το κρατήσεις.:wacko:

το μηχανακι το εχω τρια χρονια... το εχω απο τα 15 μ... μια χαρα ειναι πολυ τρελα και παρα πολυ ασφαλεσ και για 50ρι πολυ δυναμη... το θεμα ειναι οτι μια ανηφορα να θελω να ανεβω παω με σπασενη δευερα και αν εχω και δευτερο ατομο με σπασμενη πρωτη ,,, εχει τυχει να πω και σε κοπελα μ να κατεβει καθωσ ανεβαινα το λοφο τησ πετρουπολησ..... πολυ ξεφτιλααα... εγω τωρα τελειωσα και σχολεια και ολα και αν μου ερθει η ορεεξη μπορει να θελω να παω με τη κοπελα μ χωριο.. τη να τησ πω στη κορινθο στισ ανηφορεσ... μωρο μου κατεβα λιγο να περασουμε τισ ανηφορρεσ και μετα ξανα ανεβαινεισσ..χοαχοαοχοαοχ.... επισησ δεν αξιζει να πουλησω το μηχανακι μ για να παρω αλλο δεν αξιζει καθολου.. γι αυτο θελω λιγο παραπανω δυναμη για να κανω τη δουλεια μ....
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ???
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
    1. ΕΧΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ.
    2. ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ.
    3. ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΘΕΤΙΚΟ:
    ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ.
    (sory gia tin orthografia...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Αρχικά, ενας πουλάει εδω μεσα ενα derbi ετοιμο. Μην καθεσαι να πειραξεις το δικο σου. Τσεκαρε αγγελιίες. Ιδα λεφτά θα σου ερθει.

Για να κανω και τον δικηγόρο του διαβόλου, το derbi 50 εχει ελαχιστες διαφορες απο το 125. Περισσότερο σαν ενα υποβαθμισμένο 125αρι ειναι.
    το εχω δει αυτο που λεσ φιλε μ... του εχω στειλει και pm του παιδιου αλλα τιποτα δεν εχει απαντησει....
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
    ΘΕΤΙΚΟ:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    εχει τυχει να πω και σε κοπελα μ να κατεβει καθωσ ανεβαινα το λοφο τησ πετρουπολησ..... πολυ ξεφτιλααα...
    ......θελω να παω με τη κοπελα μ χωριο.. τη να τησ πω στη κορινθο στισ ανηφορεσ... μωρο μου κατεβα λιγο να περασουμε τισ ανηφορρεσ και μετα ξανα ανεβαινεισσ..

να μάθει η κοπελιά να οδηγάει, και να κατεβαίνεις εσύ στις ανηφόρες....

[...] τησ πετρουπολησ..... [...]
    ήμουν τόσο σίγουρος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    να μάθει η κοπελιά να οδηγάει, και να κατεβαίνεις εσύ στις ανηφόρες....

ναι ζηταει να μαθει και παντα γελαω και αλλαζω θεμα... αν ηθελα να κανω μπιλιεσ το μηχανακι το εκανα και μονοσ μου δε χρειαζεται να το οδηγησει η κοπελα μ....χαχχαχαχαχαα... Μ αρεσει παντως που ολοι γραφεται για να μου δωσετε σωστεσ συμβουλεσσσσ... ευτυχως που υπαρχουν δυο τρεισ μεγαλοι και μου απαντανε σοβαρα γιατι μαλλον λογου του νεαρου τησ ηλικιασ μου με περνεται στη πλακα
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
    ΘΕΤΙΚΟ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ήμουν τόσο σίγουρος
    ναι δυστηχως αλλα δεν ειναι η μοναδικη ανηφορα στην αθηνα αυτη ... επεισης μετα απο καθε φαναρη για να ξεκινησει το μηχανακι οταν ειναι δικαβαλω πρεπει να το φτασω στη ροπη τ... ... γ αυτο θελω λιγα αλογακια...
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
    ΘΕΤΙΚΟ:

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    μαλλον λογου του νεαρου τησ ηλικιασ μου με περνεται στη πλακα
    οχι... και μεγαλος να ησουνα τα ίδια θα σου λέγαμε...

για να φτιαξει μια εταιρία ενα μηχανάκι με 10 άλογα, του εχει βάλει ολα τα περιφερειακά με βαση τις δυνατότητες των 10 ίππων και τον αντιστοιχο σκελετο, φρενα, ηλεκτρικα, αμορτισερ κλπ.

εδώ καμιά φορά υπάρχουν περιπτωσεις με υποδεεστερα περιφερειακά (πλην κινητηρα εννοώ) από τη δυναμη του μοτερ π.χ. τα φρενα του στροματος 1000

οι αλλαγες που λες θα σου κοστισουν πιο πολυ σε βαθος χρονου αφου μεχρι και οταν τις κανεις το μηχανακι σου δεν θα εχει μεταπωλητικη αξια και ήδη οι ανάγκες σου θα ειναι περισσοτερες.

ΑΡΑ

αυτο που σου λενε σεχδον ολοι οι αποπανω ειναι σωστό... ΠΟΥΛΑ ΤΟ και παρε κατι που να εχει οσα (νομιζεις οτι) χρειαζεσαι ή μαζεψε λεφτά και παρε κατι πιο μεγαλο για να οδηγας με ασφαλεια στους δρομους και κρατα το μικρό μετά να το κανεις φρανκεστάιν αμα αντεχει η τσεπη σου,...

Τέλος... εξοπλισμό (κρανακι τουλαχιστον) και εσυ και η κοπελιά

Άλλωστε η μετατροπή που θες να κάνεις θα σου κοστίσει το ίδιο με το να πουλήσεις το δικό σου και να πάρεις ένα 125. Έιτε DERBI, είτε Aprilia, είτε Cagiva ή ό,τι άλλο κάνεις κέφι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    [...]Τέλος... εξοπλισμό (κρανακι τουλαχιστον) και εσυ και η κοπελιά
    Εχεις δει πολλά πιτσιρίκια με 50αρια και κρανος στην Πετρούπολη;

Χαμένα πανε τα λογια Τασο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

δεν είναι έτσι ρε Λιάκο..μην ισοπεδώνεις

Δεν ξέρω για σάς αλλά ο Ντέρμπης μΕ αρέσει...και νιάτο ΚΑΙ με αρκετό χιούμορ και δεν τσιμπάει.

@derbi: Ε, τσίμπα τότε μερικές κρύες, ρε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Guido_Brasletti
    Άλλωστε η μετατροπή που θες να κάνεις θα σου κοστίσει το ίδιο με το να πουλήσεις το δικό σου και να πάρεις ένα 125. Έιτε DERBI, είτε Aprilia, είτε Cagiva ή ό,τι άλλο κάνεις κέφι!
    το σκεφτομαι αυτο που λεσ αλλα δε ξερω δεν εχω πουλησει κανενα μηχανακι μου ποτε και ολα δουλευουν τζιτζι .. δεν θελω να το πουλησω μου ερχεται καπωσσσσ ... βεβαια αν τελικα ειναι αυτη η καλυτερη επιλογη για να γλιτωσω χρηματα και κανενα Κ.Α.Τ. αυτο θα κανω αλλα δε ξερω εχω αρκετη μουρλια αλλα δεν εχω μεγαλη τσεπη και το μυαλο το εχω στο πανω κεφαλι και οχι στο κατω και γι αυτο θα το σκεφτω κλα για το τι θα κανω τελικα.... αν το φτιαξω παντοσ θα ερθω σε καπια βολτα που διοργανωνεται να σασ δειξω τα καμωματα μου ( αν το φτιαξω και δε το πουλησω τελικαα ΄ ) ευχαριστω παντοσ ΄)
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
    ΘΕΤΙΚΟ:

οχι οχι φιλε μου ετυχες στη περιπτωσει σε μενα δε πανε χαμενα τα λογια σ.... εχω ενα πατερα ο οποιοσ ευτυχως με εμαθε απο μικρο να φοραω κρανοσ και μετα να καβαλαω μηχανακι ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑΑΑ... ως ζητας ο πατερσ μου εχουν δει πολλα τα ματια του ΚΑΙ δε παιει χωρισ κρανος.. μπορει να εχω το μικροβιο με τα μηχανακια και τη καυλα τωρα που ειμαι μικροσ αλλα κρανοσ παντα και το χειμωνα φοραω και το μπουφανακι με τα κοκαλα με το οποιο με εχει εξοπλισει ο πατερασ.... και η κοπελιτσα παντα κρανοσ και οποιοσδοτε ανεβαινει πανω στ μηχανακι μ.... και μια λεπτομερεια ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΟυΠΟΛΗ ΑΠΟ ΣΕΠΟΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ....
    ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
    ΘΕΤΙΚΟ:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. αν τα λειτουργικά συστήματα ήταν μπύρες
    από ziggΥ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2011, 01:20
  2. Αν τα Ορκ οδηγουσαν μοτοσικλετες...
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2009, 16:30
  3. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2008, 08:27
  4. ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΑ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΑ 30....
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 136
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2005, 22:00
  5. Τελικά τα κράνη ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ??? και αν ναι ποια?
    από Tropeas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/10/2005, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF