υπομονή έτσι είναι αυτά τα πράγματα αλλού κερδίζεις και αλλού χάνεις στη ζωή.![]()
Αφού βρήκες άτομο να το δώσεις πήγαινε να ανάψεις καμια λαμπάδα...:a5: :a029:
υπομονή έτσι είναι αυτά τα πράγματα αλλού κερδίζεις και αλλού χάνεις στη ζωή.![]()
Αφού βρήκες άτομο να το δώσεις πήγαινε να ανάψεις καμια λαμπάδα...:a5: :a029:
Φίλε έλα απόψε που πονάω...
Λόγω οικονομικής κρίσεως και απελπιστικής κατάστασης,αναγκάστηκα σήμερα να πουλήσω την μηχανή μου που τόσο αγαπούσα.
Την είχα μόλις 3 ,5 χρόνια, πέρασα όμως πολλές ώρες μαζί της,σκαλίζοντας την και γυαλίζοντας την.
Παρηγορήστε με ρε παιδιά...
Είναι σαν να πάντρεψα την κόρη μου...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Χαλάρωσε ρε φίλε , σίδερα πούλησες όχι άνθρωπο ,
Βρές και καμια γκόμενα με βυζιά , όχι εξατμίσεις... και θα αισθανθείς καλύτερα...![]()
Αυτές έχουν πιο πολλά έξοδα απόκτησης και συντήρησης :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
Βρές και καμια γκόμενα με βυζιά , όχι εξατμίσεις... και θα αισθανθείς καλύτερα...![]()
υπομονη....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Αυτές έχουν πιο πολλά έξοδα απόκτησης και συντήρησης :rotflmao: :rotflmao:
Ακριβως αυτο !
Κ περα απο μερικα γουστα που θα βγαλεις... δεν εχουν ΚΑΜΙΑ χρησιμοτητα.
Δεν χρειάζεται να το φωνάζεις κιόλας. Όλοι το γνωρίζουν οτι το ΄χεις κάνει σφεντόνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ακριβως αυτο !
Κ περα απο μερικα γουστα που θα βγαλεις... δεν εχουν ΚΑΜΙΑ χρησιμοτητα.
Ρε Βυρωνα, εισαι 42 κ η μαλακια στο μυαλο σου εχει βαρεσει κοκκινα... Αλλος τον εχει κανει σφεντονα :a17:![]()
και μετά μου λέτε εμένα να τους απομονώνουμε ,να τους αγνοούμε και εντάξει, χαβαλέ και κακό χιούμορ και αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...ορίστε τα αποτελέσματα...
xaxaxaxaxaxaxaΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν χρειάζεται να το φωνάζεις κιόλας. Όλοι το γνωρίζουν οτι το ΄χεις κάνει σφεντόνα.
sai8eos!!!!!
αδερφέ... ή δεν ξέρεις που και γιατί γράφεις (και δεν διαβάζεις κιόλας)Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
....
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ή στο διπλανό tab έχεις τσόντες... ο άνθρωπος έγραψε για την μηχανή που γούσταρε
αν δεν τοχεις πάρει πρέφα. Αν ήταν παλιοσίδερα, δεν θα μπαίναμε στον κόπο να γράφουμε εδώ μέσα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν χρειάζεται να το φωνάζεις κιόλας. Όλοι το γνωρίζουν οτι το ΄χεις κάνει σφεντόνα.
δεν ειναι μονο σιδερα ρε σεις. σιδερα για εμας μπορει να ειναι η μηχανη του αλλου ειδικα αν δεν ειναι και της κατηγοριας-μαρκας που γουσταρουμε.
το δικο μας μηχανακι δεν ειναι σιδερα μετα απο καιρο εχουμε μοιραστει πολλα παρα πολλα που δεν ειναι ευκολο ουτε και υπαρχει λογος να εξηγουμε η να καταλαβει αλλος τι ειναι το δικο μας μηχανακι (η μπουρδελο για καποιους αλλουςαλλα για εμας ειναι αυτο που μας πηγε μας εφερε μας ακουσε μας εκανε η του καναμε.......οτι μονο εμεις και αυτο ξερουμε
)
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Σωστος, να διαβασετε το θεμα του ρεινκλαιν που λεγεται "σιδερα κ ψυχες"...
Ειναι ωραιο να τρεφεις συναισθημα ακομα κ για αντικειμενα !
Ποσο μαλλον σε κατι που ειναι τοσο αγαπητο σε ολους μας εδω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και μετά μου λέτε εμένα να τους απομονώνουμε ,να τους αγνοούμε και εντάξει, χαβαλέ και κακό χιούμορ και αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...ορίστε τα αποτελέσματα...
Οτι κ να πεις... Το θεμα που εκανες παραδιπλα ειναι αξιολυπητο κ αστειο συναμα![]()
allstroumf exeis gamo ta gelia re sy pos den se exo kozAREI toso kairoΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
και μετά μου λέτε εμένα να τους απομονώνουμε ,να τους αγνοούμε και εντάξει, χαβαλέ και κακό χιούμορ και αλλά λόγια να αγαπιόμαστε...ορίστε τα αποτελέσματα...![]()
:rotflmao:
maga mou den prepei naxeis ka8olou filous oute gomena