Αν δεν απαντησει ο Παπ και πει οτι ειναι για μενα το μηχανακι το ποστ θεωρειτε ΑΚΥΡΟ!!!![]()
Αν δεν απαντησει ο Παπ και πει οτι ειναι για μενα το μηχανακι το ποστ θεωρειτε ΑΚΥΡΟ!!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
΄νταξ μωρέ, δικό σου είναι.....ωχου ...
άπειρα απολαυστικά χιλιόμετρα ξάδερφε!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και τον Αύγουστο που θα πας διακοπές με το αυτοκίνητο και το δικό μου θα απολαμβάνει τις περιποιήσεις γνωστού πανεπιστήμονα μηχανικού παγκοσμίου κλάσεως, θα στο προσέχω εγώ, μην ανησυχείς....
na jerame και τι.... αν και οι ευχες ειναι εγκυρες μετα την εκδοση του ασφαλιστρου !![]()
τι μηχανακι ρε αχρηστοι θα μας πειτε?
![]()
α δεν του χω πει ακόμα, και να θέλει, δεν ξέρει να σας πει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
τι μηχανακι ρε αχρηστοι θα μας πειτε?
![]()
Ξεδερφε το νου σου! Είπα δεν θέλω ΤΑ!!
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
μην ανησυχεις κουμπάρε... ούτε οι άλλοι θέλανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Γιατί καλέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Κάνει και για ιστιοπλοικό (υβριδικό κιετς', θα μπαίνεις και στον δακτύλιο....) :wacko: :wacko:
You BETA believe...
πσσστ..... αν και δεν το νομίζω, δεν πιστεύω να καβαλάω το μηχανάκι του, ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
α δεν του χω πει ακόμα, και να θέλει, δεν ξέρει να σας πει:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
You BETA believe...
Ασε κάτω το μηχανάκι να μη γίνουμε....
Ή πρόσεχε το....
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
πσσστ..... αν και δεν το νομίζω, δεν πιστεύω να καβαλάω το μηχανάκι του, ε?![]()
μπα, δεν είμαστε για τέτοια ...
πότε να περάσω να πάρω τους 17άρηδες για βολτίτσα???
Μιλάμε για τρελλό σόι, όχι μλκίες......![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
μαγκες, επειδη βλεπω και μια π@ρτουζα βρισκεται σε εξελιξη....
...ο ενας παιρνει απο τον αλλον που το εχει δωσει στον διπλα....
....αν περισευει τιποτα, το θελω ε!
![]()