Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Kymco Straight 150

ρε παιδια ημαρτον...!! ξεκοληστε το μυαλο σας απο τα ιαπωνικα καποια στιγμη.οκ.μεγαλωσαμε με αυτα και ειναι τα πιο αξιοπιστα.αλλα κοιταξτε και λιγο παρακατω..... honda μοτερ φορανε τα kymco.τι νομιζετε?οτι τα φτιαχνουν στην πορτογαλια η στο καμερουν?και αλλωστε οσο περνανε τα χρονια η τεχνολογια και ο ανταγωνισμος μεγαλωνουν συνεχεια... νομιζω οτι σ αυτον τον δυσκολο καιρο που περναμε,οικονομικα εννοω,μια χαρα ειναι και τα kymco και τα sym.ρωτηστε τιμες ανταλλακτικων για honda,suzuki και ρωτηστε και για kymco να δειτε διαφορες να τριβετε τα....αυτια σας.... επιτελους καποιος επρεπε να σπασει την μονοτονια του υπερβολικου μονοπολιου που ειχαν τοσα χρονια honda,suzuki κλπ.... φιλικα παντα και με το μυαλο στην τσεπη γιατι ετσι πρεπει σημερα..
    africa twin

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtz tenere
    ρε παιδια ημαρτον...!! ξεκοληστε το μυαλο σας απο τα ιαπωνικα καποια στιγμη.οκ.μεγαλωσαμε με αυτα και ειναι τα πιο αξιοπιστα.αλλα κοιταξτε και λιγο παρακατω..... honda μοτερ φορανε τα kymco.τι νομιζετε?οτι τα φτιαχνουν στην πορτογαλια η στο καμερουν?και αλλωστε οσο περνανε τα χρονια η τεχνολογια και ο ανταγωνισμος μεγαλωνουν συνεχεια... νομιζω οτι σ αυτον τον δυσκολο καιρο που περναμε,οικονομικα εννοω,μια χαρα ειναι και τα kymco και τα sym.ρωτηστε τιμες ανταλλακτικων για honda,suzuki και ρωτηστε και για kymco να δειτε διαφορες να τριβετε τα....αυτια σας.... επιτελους καποιος επρεπε να σπασει την μονοτονια του υπερβολικου μονοπολιου που ειχαν τοσα χρονια honda,suzuki κλπ.... φιλικα παντα και με το μυαλο στην τσεπη γιατι ετσι πρεπει σημερα..

Φίλε μου δεν ειναι θέμα κολήματος το να παρεις honda-yamaha-kawasaki
    Είναι θέμα αξιοπιστίας σε βάθος χρόνου και υψηλότερης τιμής μεταπώλησης μετα.
    Αν είναι να γλωτώσεις 300 - 400 ? και να τα πληρώσεις σε βλάβες η να χάσεις 500 αν χρειαστεί να το δώσεις σε λίγους μήνες μόνο οικονομικά ορμώμενη επιλογή δεν είναι.
    Εκτός αν πούμε για κάτι κινέζικα που πουλάει το Αλεξ Πακ με 599?
    Αλλα εκεί, ρισκάρεις μέχρι και τη ζωή σου!

Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

προτιμω να μου μεινει απο το να μου πιανουν το κωλαρακι μου suzuki,honda κλπ με το παραμικρο.... ακομα και για μια βιδα....
    africa twin

Βρέθηκα στη θέση σου πριν από ένα μήνα.
    Πήγα να δω ένα μεταχειρισμένο straight 150 me 2.500 xlm . Είχε σκουριές παντού και το κοντέρ δούλευε μόνο μετά από σφαλιάρα.
    Πήγα και ρώτησα ένα εξουσιοδοτημένο Kymco που μου έχει πουλήσει στο παρελθόν δυο σκούτερ και με διαβεβαίωσε ότι κανένα παπί δεν έχει την ποιότητα των σκούτερς. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Kymco αλλά σε όλες τις εταιρείες. Ενώ προσέχουν τα΄άλλα μηχανάκια τους , τα παπιά τους δεν τα προσέχουν καθόλου , γιατί προορίζονται μόνο για την Ασία και την Ελλάδα.

Έτσι σκέφτηκα ότι δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά για παπί. Honda - suzuki τα απέκλεισα γιατί έχουν ηλεκτρον. ψεκασμό. Δεν έχω όρεξη για ανεξήγητες βλάβες, ούτε για τρεχάματα λόγω βρώμικης βενζίνης (στην Ελλάδα είμαστε). Yamaha το απέκλεισα, όχι μόνο γιατί είναι ακριβό ως παπί, αλλά και γιατί η αντιπροσωπεία, ανέβασε ακόμα την τιμή όταν όλες οι άλλες έριχνανα τις τιμές.

Κατέληξα σε daytona nova 110 καινούριο στα 1100 ευρώ, αλλά λίγο πριν το αγοράσω, πέτυχα modenas kriss 125 με 3.000 χλμ στα ίδια λεφτά και το προτίμησα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της timman
    θα συμφωνίσω με το nikonian.
    Πήρε ο πατέρας μου πέρσι ενα straight 150, αφού παρόπλισε το zundapp ks50 του 71 που είχε.
    μετα απο ένα χρόνο και μετακινήσεις για τη λαική κτλ εχουμε τα εξης

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	5.jpg 
Προβολές:	972 
Μέγεθος:	63,5 KB 
ID:	205330

...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	938 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	205334

Δε θέλεις να μαθεις την απάντηση απο τα κεντρικά!

Νέο μέλος
    φιλε μου ειναι και πως το μεταχειριζεσαι το μηχανακι δν παει μονη της η σκουρια εκει! να τα λεμε κ αυτα

Έχεις δίκιο. Αυτό όμως που δε κατάλαβα ποτέ είναι γιατί το astrea supra που είχα για 12 χρόνια (80.000χλμ), asrtra supra που έχει ακόμα ο αδερφός μου για 11χρόνια (75.000) δεν έχουν ίχνος σκουριάς. Όλα μαζί παρκάρουν στο ίδιο σημείο και ή χρήση είναι κυρίως μέσα στη πόλη.

Το straight έχει τώρα πια περίπου 20000χλμ. Έχει αλλάξει ήδη μια εξάτμιση και σιγά σιγά πάει για δεύτερη)

Υγ. για το φίλο παραπάνω που γραφεί για το κόστος των ανταλλακτικών.
    Ο τοπικός αντιπρόσωπος ζητούσε 270€ για γνήσια εξάτμιση.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    επειδη καπου διαβασα για το adress απο εμπειρια φιλου που δουλευει στο σερβις της αντιπροσωπειας στην πατρα.....μακρια!!!!ολοι κοροιδευαν την διαφημιση που ειχε βγαλει τοτε και ελεγε:παπι σκυλι!εγω,αν επαιρνα παπια μαλλον θα προτιμουσα το kawasaki.το εχω πετυχει στο δρομο και μου φανηκε οτι πηγαινε πολυ καλα,για προβληματα,δεν εχω ακουσει κατι,σε αντιθεση με τα καινουργια crypton (κυριως το x135 cc)που εχει βγαλει τα δικα του κ αυτο...αν και κατοχος ενος κρυπτον του 2000 μοντελο το οποιο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε ουκ ολιγες περιπτωσεις και καταστασεις!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Νέο μέλος
    supra kαι astrea αθανατα

...Και μυαλο δεν βαλαμε ! Το avatar του/της Africaptan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    επειδη καπου διαβασα για το adress απο εμπειρια φιλου που δουλευει στο σερβις της αντιπροσωπειας στην πατρα.....μακρια!!!!ολοι κοροιδευαν την διαφημιση που ειχε βγαλει τοτε και ελεγε:παπι σκυλι!εγω,αν επαιρνα παπια μαλλον θα προτιμουσα το kawasaki.το εχω πετυχει στο δρομο και μου φανηκε οτι πηγαινε πολυ καλα,για προβληματα,δεν εχω ακουσει κατι,σε αντιθεση με τα καινουργια crypton (κυριως το x135 cc)που εχει βγαλει τα δικα του κ αυτο...αν και κατοχος ενος κρυπτον του 2000 μοντελο το οποιο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε ουκ ολιγες περιπτωσεις και καταστασεις!
    Το ψιλοξεθαβω, αλλα μετα τη ζημια στο scooter, κοιτω για κανα παπι, και χαλβαδιαζα για Suzuki Adress, ομως με προβληματισε λιγο ο φιλος.
    Το εχει ενας γνωστος μου και μου εχει πει τα καλυτερα.
    Κι αν δεν κανω λαθος (αλλα μαλλον κανω) ειναι ολο Japan.

Αυτο που μ ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια, και η καταναλωση.
    Οτι προτεινεται σεβαστο, αλλα με αποδειξεις και παραδειγματα παρακαλω.
    Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Africaptan Προβολή μηνύματος
    Το ψιλοξεθαβω, αλλα μετα τη ζημια στο scooter, κοιτω για κανα παπι, και χαλβαδιαζα για Suzuki Adress, ομως με προβληματισε λιγο ο φιλος.
    Το εχει ενας γνωστος μου και μου εχει πει τα καλυτερα.
    Κι αν δεν κανω λαθος (αλλα μαλλον κανω) ειναι ολο Japan.

Αυτο που μ ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια, και η καταναλωση.
    Οτι προτεινεται σεβαστο, αλλα με αποδειξεις και παραδειγματα παρακαλω.
    Εγω το εδωσα με 35.000 χλμ χωρις κανενα προβλημα.
    Japan δεν ειναι, μαλλον Taiwan. Θεωρω οτι εχει την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο ολα. Προβλημα εχει ακουστει για το σασμαν σε ορισμενα κομματια.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αυτο μου το ειχε πει για τα 2 πρωτα χρονια που βγηκε,αν εχει γινει καποια αλλαγη δεν το γνωριζω στα καινουργια.μπορω να τον ρωτησω και να σου πω..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Modenas Kriss 125 η Kymco Straight 150
    από Lazio στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2007, 13:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ