Σελίδα 87 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

malaka malaka malaka!!! me eida simera na kano souper douper malakia k eytixos tin plirosa ftina... next time... DEN THA IPARXEI
    ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    δε με ειδες εδω και μερες .... γιατι με τη βενζινη 1.60 το λιτρο..... το εχω ριξει στον διαλογισμο...

Accipere quam facere praestat injuriam

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22

προς τον ΓΑΠ

κοψτους κι αλλα λεφτα.....δεν τους βλεπεις οτι ολη μερα τα ξυνουν και δεν κινδυνευουν???
    ΓΑΠ ;;;
    Γενικός Αρχηγός Προσκόπων;;;
    Γ@μη@@νη Αγριο - Π@@στάρα ;;;

Σας είδα σήμερα γυρνώντας από Νικίτη Χαλκιδικής Θεσσαλονίκη ,σχεδόν όλους εσάς Ι.Χ.δες κουτάκιδες να οδηγείτε προβλεπόμενα, με αρκετά χαμηλές ταχύτητες , χρήση φλάς , ενώ πολλές φορές όταν τα ρεύματα ακινητοποιούνταν λόγω κίνησης όσοι προσέχατε κάνατε χώρο για να περάσω με τη μηχανή.

Σας είδα όμως και εσάς ,συνάδελφοι μοτοσυκλετιστές ,να οδηγείτε σχεδόν όλοι στη Λ.Ε.Α.
    με ταχύτητες πολυ μεγαλύτερες από αυτές που επιτρέπει η κίνηση των αυτοκινήτων και απόρησα με την ανεγκεφαλιά σας.

Οταν είστε μόνοι κάντε οτι θέλετε , δικό σας κεφάλι είναι , όταν όμως κουβαλάτε συνεπιβάτη ,και ειδικά κάτι κοριτσάκια που δεν το έχουν το θέμα μοτοσυκλέτα ,οφείλεται να σέβεσται την ασφάλειά τους...

Σε ειδα σημερα στην παραλια στο μπαλαλαη δεν ηταν μονο η ομοφια σου , αλα και αυτο ο αερας και η χαρη σου , ουρι του παραδεισου. Καποιος σε φωναξε ΕΥΑ , αμεσως καταλαβα γιατι ο Αδαμ τ'ακανε ολα μπουρδελο και παρατησε τον παραδισο . Εαν και η πρωτη Ευα ηταν σαν και σ,ενα χαλαλη της .

Παλαιό μέλος
    Σε ειδα εσενα και την κοπελια σου με τα κρανακια σας και εξοπλισμο να ταξιδευεις εχθες στην ΕΟ Αθηνων-Κορινθου σε μια σπανια μοτο...BUELL παρακαλω κοκκινη και σας χαρηκα....παντα ορθιος να εισαι φιλε......

Σε ειδα και εσενα βλαμμενε πατερα με την συζυγο και τα δυο σου παιδια επανω στο παπι με αμφιεση παραλιας και ξεκρανωτοι να πηγαινεις για μπανιο.........καλα ρε ποτη μου καθολου μυαλο δεν εχετε...το κακο δεν το βαζετε στο μυαλουδακι σας καθολου.......

την επομενη παρε και τον σκυλο ρε μαζι να κανει και αυτος καμια βουτια να δροσιστει......χωραει στην σχαρα......ζωντοβολο!!!!

Με ειδα και εμενα να ανοιγω το αμαξι στην εθνικη μονο και μονο να ακουω το VTEC να ανοιγει και να ουρλιαζει το μοτερ στις 9000 στροφες..........σαν να ακους CBR RR x2.....τελικα ειναι πολυ κ@υλ@ αυτο το HONDA.....

μια μικρη γευση....
    http://www.youtube.com/watch?v=oOJr7JCFj4o
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias integra R

σαν να ακους CBR RR x2
    μια μικρη γευση....
    http://www.youtube.com/watch?v=oOJr7JCFj4o
    Νταξ τα παραλές λίγο. Έτσι ακούγεται το RR μου στις 3000 :P Σε συγχωρώ όμως γιατί είσαι χοντάκιας.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Ειμαι παιδι της υπερβολης .....πραγματικα απο ηχο ειναι αλλου το αμαξι ειδικα τωρα που φοραει εξατμιση και φιλτροχοανη......εχω τρομαξει πολυ κοσμο παντως!!!

(συγνωμη για το off topic....)
    1992-1994 HONDA C50 6V
    1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
    1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
    1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
    2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
    2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i

αλλαξομηχανακιας....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    ΓΑΠ ;;;
    Γενικός Αρχηγός Προσκόπων;;;
    Γ@μη@@νη Αγριο - Π@@στάρα ;;;
    kati xeirotero...
    Γεωργιος Α. Παπανδρεου!!!
    ειμαι απο χωριο......

http://www.haniotika-nea.gr/index.php?artid=49406
    Προσοχή οι εκδράμοντες στην Κρήτη. Προσοχή...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    http://www.haniotika-nea.gr/index.php?artid=49406
    Προσοχή οι εκδράμοντες στην Κρήτη. Προσοχή...
    Έχετε βαλθεί να μείνετε λιγοι εκει κατω...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Λίγο έξω απο την Νικίτη περίμενες το ασθενοφόρο ξαπλωμένος στην καυτη ασφαλτο. Ενα ζευγάρι με ενα μαυρο gs σου έδινε κουράγιο. Ελπίζω να είσαι καλά τόσο εσυ όσο και αυτοί με το gs που μας προσπέρασαν με 1000.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Σε είδα ρε καραγκιόζη μεσήλικα με το παπί σήμερα να πηγαίνεις ανάποδα στην Αγ. Ασωμάτων,να σκας στην πινακίδα αυτοκινήτου που περίμενε κανονικότατα στο στοπ και να πέφτεις στη μέση του δρόμου.Ετρεξα να σε βοηθήσω,αλλά ξέροντας πως έχεις χεσμένη τη φωλιά σου ήθελες να φύγεις όπως όπως.Με το πρόσχημα ότι δήθεν δεν ξέρεις τους δρόμους της Αθήνας μας ρώταγες ταχα πως θα βγεις στην Πειραιώς,σου εξηγώ και τελικά έφυγες πάλι ανάποδα!!
    Το παλικαράκι με το κουτί λυπηθηκα γιατί είχε χάσει το χρώμα του με τον μαλάκα και τον ρωτούσε συνέχεια αν θέλει να τον πάει σε νοσοκομείο.
    Και πάνω που κάθησα να κάνω το τσιγάρο μου έξω από το μαγαζί ξαναβλέπω τον μπάρμπα με το παπί να περνάει ανάποδα το στενό και να στρίβει σε κάθετο (ε,όχι) πάλι ανάποδα!!!!!!!
    Ευχομαι ρε κερατά να σου πέσει στο κεφάλι ένα πιάνο από τον ουρανό,όπως στα καρτουν,γιατί όταν σε ξαναχτυπήσει κανένας φουκαράς θα σε πληρώνει για άνθρωπο.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ρε δε με νοιαζει αν κανετε κοντρες ξεκρανωτοι...ουτε με νοιαζει αν ''χανετε΄΄ τις κοντρες που ειστε αμπαλοι

δε με νοιαζει ρε σας βαρεθηκα

αυτες τις κοπελιτσες απο πισω σας λυπαμε μονο ακομα...

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Οτι καγκουρια και αν βλεπω,οτι καγκουρια και αν κανω,οτι καγκουρια κ αν διαβαζω στο σε ειδα,ολα ωχριουν μπροστα στον Πατερα της χρονιας με ολη τη φαμιλια πανω στο παπι. Το παιδακι μπροστα,ο καμαρωτος πατερας να οδηγαει,πισω το αλλο παιδακι και πιο πισω η μποφα η γυναικα. Μα σκατα εχετε στο κεφαλι σας? Δε μιλαω να παραβιασει καποιος στοπ/φαναρι/προτεραιοτητα και να πεσει πανω σας,εκει κλαφτα.. Και λιγο παραπανω φρενο να πατησεις κ να φυγει ο μπροστινος τροχο,τα παιδακια θα τσακιστουν. Εσεις τωρα αγαπατε τα παιδια σας? Ευχομαι πραγματικα να μη μαθετε ποσο ηλιθιοι εισαστε.
    Σας ειδα λοιπον να παιρνετε απο μπροστα μου,ημουν με την κοπελα μου και αρχισα να βριζω μολις σας ειδα. Εντυπωση μου κανει που δεν ειχες κοτσαρει side car για να βαλεις και το καροτσακι του μωρου πανω. Διπλα μου οδηγος με κουτι,με ειδε να βριζω,με κοιταξε,σας κοιταξε,μου κουνησε το κεφαλι κ φυγαμε..

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF