εμεις θα μπούμε στο superfast στις 8:00 περίπου... 9:30 φέυγει το βαπόριΥ.Γ2 Εαν θετε οι κρητικοι στειλτε κανενα κιν να σας παρω εαν τελικα καταφερω κ μπω στο καραβι.. [/B].
φιλε αν έρθεις κανε μια κληση, σου στέλνω πμ το κινητό μου
εμεις θα μπούμε στο superfast στις 8:00 περίπου... 9:30 φέυγει το βαπόριΥ.Γ2 Εαν θετε οι κρητικοι στειλτε κανενα κιν να σας παρω εαν τελικα καταφερω κ μπω στο καραβι.. [/B].
φιλε αν έρθεις κανε μια κληση, σου στέλνω πμ το κινητό μου
kai προσθέτω εγώ , όποιος έρθει για χωματαδα να κατεβασει πίεση στα 16-16 psi όταν σταματησει για καυσιμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ !!!
τα λέμε περίπτερο![]()
Κι εγώ θα έρθω με το 640LC4 κι ενα νεοσύλλεκτο φιλο παρέα με XT400 , however....τι μπότες και θώρακες είναι αυτα που λετε, δεν παμε σε αγώνα, χωμάτινη βόλτα είναι έλεος!!! Μπλουζάκι, σορτσάκι και φύγαμε!!! Τα λέμε εκεί...!!
Χαθήκανε τα....Trail rides??
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
Κι εγώ θα έρθω με το 640LC4 κι ενα νεοσύλλεκτο φιλο παρέα με XT400 , however....τι μπότες και θώρακες είναι αυτα που λετε, δεν παμε σε αγώνα, χωμάτινη βόλτα είναι έλεος!!! Μπλουζάκι, σορτσάκι και φύγαμε!!! Τα λέμε εκεί...!!
ηρθες φιλος;
ποιος ησουν;
Ο iatrodikastis (Πετρος κατα κόσμον) με προβλεπόμενη ενδυση και προστασια έπεσε σε φλαταδούρι με λίγα (30-40 χλμ) και αυριο μπαινει χειρουργειο για μεταταρσια κλπ.
το αναφερω για να μην γελιόμαστε... δεν πεφτεις μονο στους αγωνες... όπως επισης δε ξερεις την εμπειρία ή απειρια του καθενος, οπότε το φρονιμο ειναι να προαγεις την ασφαλεια και προστασια απο την χαλροτητα...
κικ εγω θα θελα να κανω την εκδρομη με βερμουδα και αρβυλες...
αλλά δεν θα θελα να με φανταστω να φευγω σε κανα γκρεμι γυμνός...
Αρχικά δημιουργήθηκε από panosko
[...]Μπλουζάκι, σορτσάκι και φύγαμε!!! Τα λέμε εκεί...!!
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η εκδρομή πήγε πολυ ωραια, τα μερη που περασαμε πανεμορφα, εξαιρετικη φυση που σου θυμιζει πως καιμε τις ζωες μας στην πόλη ... τι κριμα![]()
λιμνη Δοξης , υπέροχη, ποταμός λάδωνας παγάκι![]()
50 αναβατες διασκορπισμένοι σε ομάδες και γκρουπάκια με αυτο οργάνωση σε πλοηγους και σκούπα δεθηκαν μεταξύ τους κυλωντας στην ιδια διαδρομή , αντικρυζωντας τις ιδιες ομορφίες.
άλλοι πιο γρήγοροι που ανεβαιναν τα γκρέμια, άλλοι πιο τουρισταδες και ηρεμοι που ανηφοριζαν τις σερπαντίνες
και καπου στη μεση ο Χελιώτης με ενα κινητο στο χέρι να δινει οδηγίες σε χαμένους , να οργανωνει αποθηκευση της μοτο του ατυχου Ιατροδικαστη και γενικά να ειναι φίλος οργανωτης εμπνευστής θετικης ενεργειας κηδεμόνας και ψυχη της παρεας ...
φθασαμε στην κατασκηνωση, απλωθηκαμε, απλωσαμε ολα μας τα βρωμερα ρουχα και στη συνεχεια πλυθηκαμε στις υπαιθριες ντουσιερες (5 στη σειρα με πορτακια Saloon) αλα Daltons![]()
μολις νυχτωσε παιξαμε ενα παιχνίδι, κατσαμε ολοι οι motoέδες γυρω απο ενα ξυλινο μοναστηριακο τραπεζι και ότι έφερνε ο ταβερνιάρης το εξαφανίζαμε καθαριζοντας τις πιατελες με ψωμι!![]()
ΒέβαΙΑ ή απορία που μας έμεινε θα ειναι το μυστηριο της βολτας μας... ποια ειναι αυτη η κοπέλα (αλλιώς την ονομασαν μερικοι) με το σγουρό μαλλί γυαλιστερο μαλλί που εμφανιστηκε απο το πουθενα; νεραιδα του ποταμου;
![]()
Όμορφα πράγματα.
Φωτογραφίες πότε θα δούμε;
![]()
![]()
Εγώ θα αρχισω από το τελος ……
Σημερα …..
Ποναω ποναω ποναω ποναω παντού .
Ομοι χερια πλατη καρποι γονατα
Μόνο ο κολος μου δεν ποναει .
![]()
![]()
Δευτερη μερα γυρισμος .
ΔΣ ντομινειτορ κλαμπ αποφασίστηκε να ακολουθησει αυτοσχεδια διαδρομη
με την μοτοτζιαροπαρεα που ειχαν μεγαλα μοτοσακο .
Σιγουρα δεν περιμενανε να ειμαστε τοσο κουλοι και τους ευχαριστουμε που
ειχαν την υπομονη να τους σερνουμε .
η διαδρομη πολη ομορφη η οδηγηση για μενα τουλαχιστο .....
αντε λιγο γκαζι ακομη γιατι θα σε πατησουν ....![]()
![]()
Ημερα πρωτη …..
Συναντηση ξεκινημα ……..
Σαν εμπειροι που ειμαστε καναμε δικη μας ομαδα για να παμε γρηγορα
και να μην μας καθυστερου οι ασχετοι …..α μαζι μας και ο νεαρος βερμουδα σορτσακι ερβιελα
…..μιας και ο φιλος που τον εφερε τον θεωρησε περιτο βαρος .![]()
![]()
Μεγαρα μετα από ναταν μια ναταν δυο ωρες ???
:rotflmao:
Ο βερμουδας (δεν ξερω το νικ γιαυτο και το παρατσουκλι ) θεωρησε σωστο και καλα εκανε να παει από ασφαλτο .
Μετα από κάτι 25 χιλιομετρα αδικα κοινως χαθηκαμε και οχι στο βουνο στην ασφαλτο
…καποιοι μας βρικανε .
Μας βοηθησανε τους σπασαμε σαν ομαδα και καταφεραμε και χασανε τους τελευταιους
μιας και εμεις ειχαμε παρει φορα και ακολουθουσαμε την σκονη τους ….λαθος μας …..
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω προσοπικα όλα τα παιδια που σε κάθε σταση περιμεναν να ανοιγοκλεινο καθαριζω το φιλτρο του καρμιρατερ μου .:hypnotize :hypnotize
σοβαρα τωρα ....
εντυπωσεις ι καλυτερες
εμπειρια μοναδικη ....για μενα τουλαχιστον και τους ρυθμους
που ειχα μαθει να κανω τετοις βολτες ...σιγουρα δεν ηταν βολτα ...
ειναι διαφορετικα εντελος να ακολουθεις ενα προγραμμα να πρεπει να φτασεις καπου
με συγκεκριμενες διαδρομες και σε συγκεκριμενο χρονο .
η αισθηση το να διαβαζεις road book εστω και για δυο ορες μονο ειναι σαν
σαν να ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις ...:rotflmao:
το συγκεκριμενο βοηθησε παρα πολυ με τις παρατηρησεις ....
δεν ξερω τι ναπω ...προσπαθω ακομη να μαζεψω τα χμογελα τα συναισθηματα και
ολα τα καλα που μου αφησε αυτη η εμπειρια ....
ηταν σαφως κατι που θα το ξανακανα . . .
ιναι το εναυσμα για να αλλαξει κανεις τροπο σκεψης ...
να δεις οτι περα απο τη εχεις μαθει παντα υπαρχει και λιγο πιο πανω .
. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ .
Και ενα μεγαλο μπραβο στον διωργανωτη Χελιωτη .
![]()
![]()
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΒέβαΙΑ ή απορία που μας έμεινε θα ειναι το μυστηριο της βολτας μας... ποια ειναι αυτη η κοπέλα (αλλιώς την ονομασαν μερικοι) με το σγουρό μαλλί γυαλιστερο μαλλί που εμφανιστηκε απο το πουθενα; νεραιδα του ποταμου;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
Ο βερμουδας (δεν ξερω το νικ γιαυτο και το παρατσουκλι ) θεωρησε σωστο και καλα εκανε να παει από ασφαλτο .
Μετα από κάτι 25 χιλιομετρα αδικα κοινως χαθηκαμε και οχι στο βουνο στην ασφαλτο
…καποιοι μας βρικανε .
Μας βοηθησανε τους σπασαμε σαν ομαδα και καταφεραμε και χασανε τους τελευταιους
μιας και εμεις ειχαμε παρει φορα και ακολουθουσαμε την σκονη τους ….λαθος μας …..
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
ομορφιες!!!αντε και του χρονου ολοι μαζι!
πολλα μπραβο στο χελιωτη!!![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
(απο εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=107777 )
ρε γμτ, στη φλαταδούρα έπεσε;Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Λίγο πριν τα Μέγαρα στο σημείο που χτύπησε ο Πέτρος (περαστικά και γρήγορη ανάρρωση να έχει).[...]![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(απο εδω: http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=107777 )
ρε γμτ, στη φλαταδούρα έπεσε;![]()
![]()
Στη φωτο πάνω πάνω φαίνονται κάτι πέτρες. Ισως χτύπησε εκεί την ώρα που έστριβε ή του δίπλωσε το μπροστινό και μετά τον πλάκωσε η μηχανή.
Ήταν ξερά κάτω και γλυστρούσε πολύ.
Περαστικά του κι απο μέναΑρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
Στη φωτο πάνω πάνω φαίνονται κάτι πέτρες. Ισως χτύπησε εκεί την ώρα που έστριβε ή του δίπλωσε το μπροστινό και μετά τον πλάκωσε η μηχανή.
Ήταν ξερά κάτω και γλυστρούσε πολύ.
(στο Putumayo θα έρχεται με πατερίτσες;![]()
)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais