Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 89

Θέμα: Φέτος έχει παραγίνει με τα κράνη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    Εγώ αντίθετα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εμποδίζεται ο οποιοσδήποτε από το να κυκλοφορεί χωρίς κράνος αλλά και για ποιό λόγο ασχολείστε.
    Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει και η αστυνομία θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της.
    Εκείνο που θα έπρεπε λοιπόν να μας απασχολεί είναι το γιατί απουσιάζει η τροχαία από τους δρόμους και προς αυτή την κατεύθυνση νομίζω θα πρέπει να κινηθούν οι όποιες δράσεις / διαμαρτυρίες / καταγγελίες / you name it.
    Μέχρι τότε, αφήστε ελεύθερο τον κάθε ανεγκέφαλο να υποστεί τις συνέπειες τις βλακείας του...

Η απάντηση είναι απλή

Έχω φάει μπάμπουρα στο κεφάλι οδηγώντας με 120, που νόμιζα ότι με πυροβόλησαν

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε συμβεί αν δεν φορουσα κράνος,

Το να βρεθείς σαβουριασμένος σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας είναι επικίνδυνο για όλους!
    Travel, Grow, Share

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Εγώ αντίθετα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εμποδίζεται ο οποιοσδήποτε από το να κυκλοφορεί χωρίς κράνος αλλά και για ποιό λόγο ασχολείστε.
    Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει και η αστυνομία θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της.
    Εκείνο που θα έπρεπε λοιπόν να μας απασχολεί είναι το γιατί απουσιάζει η τροχαία από τους δρόμους και προς αυτή την κατεύθυνση νομίζω θα πρέπει να κινηθούν οι όποιες δράσεις / διαμαρτυρίες / καταγγελίες / you name it.
    Μέχρι τότε, αφήστε ελεύθερο τον κάθε ανεγκέφαλο να υποστεί τις συνέπειες τις βλακείας του...

+1

kaθε χρονο τα ιδια...

ολοι οσοι οδηγανε ξεκρανωτοι ξερουν τι θα γινει αμα βαρεσουν το κεφαλι τους...το αν θα βαλουν κρανος, μπουφαν μποτες γαντια κλπ δε μας πεφτει κανενας λογος και απορω γιατι ασχολειστε καθε χρονο καλοκαιρι, και λετε για οσους κυκλοφορουν με παντοφλες, ξεκρανωτοι αμανικοι κλπ κλπ κλπ....

καθε φορα που βλεπω ξεκρανωτο στο δρομο, ειτε χωρις μπλουζα ειτε με διχαλα κλπ κλπ κλπ, προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ, και το τι θα παθει ειναι δικο του προβλημα...και οσοι καβαλανε ετσι ειναι αρκετα οριμοι για να γνωριζουν τι θα παθουν αμα πεσουν...

και ναι και κυριως ΟΧΙ.

ναι γιατι η ζωη του ανηκει οπως και το ατομικο του δικαιωμα στο θανατο.
    ναι ,και δεν πρεπει να ασχολουμαστε.δικος του λογαριασμος.το κρατος απλα τον θελει ζωντανο για να του πληρωνει την εφορια

οχι.μπορει να εχει οικογενεια και να την αφησει συξυλη, στα παιδια του εχει υποχρεωση να ειναι κοντα τους.
    οχι ΚΥΡΙΩΣ γιατι.ας φερουμε ενα απλο παραδειγμα.γουσταρω εγω και πηγαινω καμαρωτος χωρις κρανος με τη μηχανη μου.και μια σφηκα π.χ μου μπαινει στο ματι τα χανω και προκαλω ατυχημα με ασχημες συνεπειες και σε αλλους.σε οικογενεια με αμαξι,σε μαμα με καροτσακι,σε παιδακι που ειναι στο πεζοδρομιο κλπ(εξω και μακρια ρε π@#τη μου).
    τοτε?αρα σαν αναβατες που εχουμε ενα ειδος οπλου στα χερια μας και κυκλοφορουμε με αυτο δημοσια,και μας εμπιστευονται και οι αλλοι ειμαστε καραυποχρεωμενοι να σεβομαστε το συνολο και το δικαιωμα των αλλων να ζησουν.
    απο κει και περα μονος του ο καθε ενας ας κανει οτι θελει.δικαιωμα του.
    για μενα δεν τιθεται ηθικο θεμα.
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Παιδιά θάθελα να προτείνω κάτι.
    Εδώ και ένα μήνα περίπου έχω καθιερώσει μία κίνηση όταν βλέπω ξεκράνωτο
    αναβάτη.Χτυπώ ελαφρά την κορυφή του κράνους μου με την παλάμη μου
    κοιτώντας τον.Σας πληροφορώ ότι οι περισσότεροι κουνούν το κεφάλι
    συγκαταβατικά ενώ πολύ λίγοι κάνουν πως δεν με βλέπουν.Κανένας όμως
    δεν με αγριοκοίταξε ή μου γύρισε λόγο κλπ.Ήδη οι φίλοι μου έχουν αρχίσει
    να το κάνουν κι αυτοί.
    Τι λέτε;Θα βοηθήσετε να τους σώσουμε;

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    να το κάνουν κι αυτοί.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσαν στα διοδια να τους σταματανε και να υπαρχει περιπολικο που θα τους κοβει κληση (και τον κολο...) Ιδιωτικος δρομος ειναι θα μπορουσαν να το πραξουν αυτο...

Απο την αλλη, μετα ολοι οι ξεκρανωτοι θα παιρνουν αλλον δρομο και ειναι μια αλφα απωλεια εσοδων...μηδαμινη για τα standard της ΑΟ, αλλα δεν παυει να ειναι απωλεια...

περιμενω με ενδιαφερον την απαντηση τους καπετανιο...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εσύ θα ήθελες να οδηγούν όλοι οι αντίθετα διερχόμενοι οδηγοί χωρίς παρμπρίζ στο αμάξι τους? Ακόμα και αυτός που προπορεύεται μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο σε ταχύτητες των 120 χλμ.

Σε ότι λες για την αστυνόμευση έχεις δίκιο αλλά...
    Sent from me using a computer.

Kαλα ρε παιδια, τι μαλακισμενες ιδεες εχετε μερικοι?
    Δηλαδη αν ο αλλος δεν φοραει κρανος - γιατι τοσο του κοβει - του αξιζει να σκοτωθει?
    Πατε καλα μερικοι?Σας εχει μεινει λιγακι ανθρωπια μεσα σας?
    Εχετε δει ακρανωτο στην ασφαλτο με τα μυαλα σαλατα και την μανα του να σπαραζει?

ΡΕΕΕ, συνελθετε λιγακι.
    Οπως ειπε και ο billanti, δειξτε στον αλλο την παιδεια σας και το κρανος σας.
    Ο καπταιν επισημανε γραπτως την αναγκαιοτητα του κρανους.

P@nos, σε ειχα για πιο σοβαρο.
    ''Χεστηκες'' αν σκοτωθει καποιος με εξοπλισμο παραλιας?
    Δεν ντρεπεσαι και μονο που εκφραζεσαι ετσι για ανθρωπινες ζωες?
    Οταν εισαι ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ βοηθας ολους τους δικυκλιστες, ειτε μαλακες, ειτε ασχετους, ειτε βλακες, ειτε σωστους.Ανθρωπια ρε.

Μας ενδιαφερει ολους ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΡΑΝΟΣ οι ξεκρανωτοι, γιατι οταν θα φανε πετρα, μπαμπουρα, μιγακι, ηλιο, σκονη στην μαπα και ζαλιστουν θα πεσουν μπροστα μας, διπλα μας, ΠΑΝΩ ΜΑΣ.
    Και μπορει να εχουμε το παιδακι μας πισω....

Συνελθετε.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    +1

kaθε χρονο τα ιδια...

ολοι οσοι οδηγανε ξεκρανωτοι ξερουν τι θα γινει αμα βαρεσουν το κεφαλι τους...το αν θα βαλουν κρανος, μπουφαν μποτες γαντια κλπ δε μας πεφτει κανενας λογος και απορω γιατι ασχολειστε καθε χρονο καλοκαιρι, και λετε για οσους κυκλοφορουν με παντοφλες, ξεκρανωτοι αμανικοι κλπ κλπ κλπ....

καθε φορα που βλεπω ξεκρανωτο στο δρομο, ειτε χωρις μπλουζα ειτε με διχαλα κλπ κλπ κλπ, προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ, και το τι θα παθει ειναι δικο του προβλημα...και οσοι καβαλανε ετσι ειναι αρκετα οριμοι για να γνωριζουν τι θα παθουν αμα πεσουν...
    Πάνο μάλλον το δικό σου ποστ έπρεπε να κάνω παράθεση σε αυτά που έγραψα παραπάνω.

Έλα ρε φίλε.. Δεν είναι έτσι όπως τα λες.
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Αν παιζαν Τετοια αντι για αλλες μαλακιες στην τηλιοραση : :

κι ενα απο τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μου Ελληνικό !
    ισως το καλυτερο ever....
    http://www.youtube.com/watch?v=9P-1a_e_Yz8

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Μπράβο ρε Kapitän.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas
    Συγνωμη, εχετε παει σε κανα μαγαζι και σας εχουν διωξει ?

Μαγαζι ειναι η Αττικη οδος σιγα μην αρχισει να διωχνει τους πελατες τις , και ειμαστε στο ελλαδισταν μην το ξεχνατε...

Τι πάει να πει μαγαζί;Αν μπεις με έναν μπάφο μέσα σε ένα μαγαζί θα σε αφήσουν;

Παλαιό μέλος
    Συγνωμη, εχετε παει σε κανα μαγαζι και σας εχουν διωξει ? Μαγαζι ειναι η Αττικη οδος σιγα μην αρχισει να διωχνει τους πελατες τις , και ειμαστε στο ελλαδισταν μην το ξεχνατε...

Εγω παντως οταν ημουν μικροτερος εχω παει σε μαγαζι και με ειχαν διωξει..
    Βεβαια δε με εδιωξαν στα ισια αλλα μου ειπαν να οτι.... εχει πολυ κοσμο λεει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    να το κάνουν κι αυτοί.
    οκ.αλλα φοβαμαι μην αποκτησω τικ απο τις επαναληψεις.:rotflmao:
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η παπια εχει προβλημα με τα ηλεκτρικα...
    από Panos1313 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2011, 15:34
  2. Τί εγινε με τα κρανη (sharp);;;
    από bentouza στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2009, 11:58
  3. Τελικά τι παίζει με τα μεγέθη στα κράνη?
    από schumacher_ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 11:01
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ