Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: Φέτος έχει παραγίνει με τα κράνη...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    @ SVX

Μακράν το καλύτερο τηλεοπτικό σποτ για την ασφάλεια που μας προσφέρει το κράνος (η Ελληνική έκδοση)

@ the prince

+1

@ billanti

ακριβώς αυτό κάνω κι εγώ και η αντιμετώπιση των ξεσκούφωτων είναι ακριβώς αυτή που περιέγραψες....

@καπ10
    Λόγω το ότι καβαλάω από τα 16 μου και είμαι 43, έχω βιώσει όλες τις φάσεις της μοτοζωής εν Ελλάδι, από ξεκράνωτος και καγκουριές έως συνετός κι ένστολος που διδάσκω οδηγική παιδεία στα κορίτσια μου. Τα τελευταία χρόνια ο εξοπλισμός είναι μια μόδα που κυκλοφορεί στους μοτοκύλους (χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα κακό). Εγώ που έχω κάνει πάμπολα χλμ χωρίς κράνος έφτασα να αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει όταν κάνω τον γύρο του τετραγώνου χωρίς κράνος απλά για ν' ακούσω το μοτέρ και την αλυσίδα (το κάνω προληπτικά 1-2 φορές το μήνα). Τελικά δεν ήταν οι κλήσεις που με συνέτισαν ούτε καμία διαφημιστική καμπάνια. Κατάλαβα από τις παράπλευρες απώλειες (αρκετοί από την παλιά παρέα δεν είναι πιά κοντά μας) και αφού "έπηξε" το μυαλό μου. Είμαι λοιπόν κατά του να προσπαθείς να επιβάλεις το κράνος ως απαραίτητο αλλά είμαι σίγουρα υπέρ του να συζητήσεις με κάποιον για τα πλεονεκτήματα του κράνους.
    Στην Πάτρα μέχρι λίγο πρίν το Πάσχα έβλεπα συνέχεια γύρω μου κρανιοφόρυς κι έλεγα μέσα "μπράβο στα παιδιά", μέχρι όμως την Μ. Εβδομάδα όπου και χαλαρώνουν παραδοσιακά οι τροχαίοι λόγο εορταστικού κλίματος, που γέμισε η πόλη μου ξεσκούφωτους. Τότε λοιπόν συνειδητοποίησα ότι τελικά όλα είναι θέμα παιδείας.,

Το να στέλνεις λοιπόν email στην Αττική οδό ή όπου αλλού με σκοπό να νουθετήσεις κάποιους μου θυμίζει την περίπτωση που γράφουν κάποιον για παράνομη στάθμευση κι αυτός λέει "μα καλά κοίτα πόσοι είναι παράνομα σταθμευμένοι, μόνο εμένα γράφεις?"
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Η απάντηση είναι απλή

Έχω φάει μπάμπουρα στο κεφάλι οδηγώντας με 120, που νόμιζα ότι με πυροβόλησαν

Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχε συμβεί αν δεν φορουσα κράνος,

Το να βρεθείς σαβουριασμένος σε ένα δρόμο ταχείας κυκλοφορίας είναι επικίνδυνο για όλους!
    Αυτό το κάτι που δεν πρόλαβες να δεις. Αυτό που σου γεμίζει τη ζελατίνα αίμα και αηδία. Αυτό που συνήθως πρέπει να σταματήσεις και να καθαρίσεις την ζελατίνα για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Αυτό είναι είναι ο μπάμπουρας?
    Sent from me using a computer.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ισως το καλυτερο ever....
    http://www.youtube.com/watch?v=9P-1a_e_Yz8

ρε συ,ο τύπος με το κράνος μου φάνηκε ότι την άκουσε λίγο,ε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

P@nos, σε ειχα για πιο σοβαρο.
    ''Χεστηκες'' αν σκοτωθει καποιος με εξοπλισμο παραλιας?
    Δεν ντρεπεσαι και μονο που εκφραζεσαι ετσι για ανθρωπινες ζωες?
    Οταν εισαι ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ βοηθας ολους τους δικυκλιστες, ειτε μαλακες, ειτε ασχετους, ειτε βλακες, ειτε σωστους.Ανθρωπια ρε.

το γιατι θα ντρεπομαι και τι οχι ειναι καθαρα δικο μου θεμα...

επισης δεν εγραψα πουθενα οτι χεστηκα αν σκοτωθει καποιος που δε φοραει εξοπλισμο...αλλα μαλλον δε ξερεις να διαβαζεις καλα απ'οτι φαινεται...για να σε βοηθησω λιγο να καταλαβεις καλυτερα...

εγραψα, πως ΧΕΣΤΗΚΑ αμα ο αλλος φοραει γυαλι στο κεφαλι του, χεστηκα αμα δε φοραει μπλουζα, χεστηκα αμα φοραει ολοσωμη δερματινη και γιλεκο αεροσακο...δε με νοιαζει καθολου...ο μονος για τον οποιο νοιαζομαι, ειναι για τον εαυτο μου, και ετσι μονο για μενα σκεφτομαι το πως θα βγω εξω, το τι θα βαλω, και τι οχι...αμα ενδιαφερεσαι τοσο για τις ανθρωπινες ζωες, πηγαινε στους γιατρους χωρις συνορα να βοηθησεις...πουλα και τη μηχανη σου να σωσεις 2000 παιδακια με φαρμακα...

το πιασες τωρα τι εγραψα?

το μονο που μπορει να γινει, ειναι να προωθηθει καποια καμπανια, για τη χρηση κρανουν τουλαχιστον...οργανομενη δουλεια...το ειχα πει και παλιοτερα αλλα κανεις δεν εδιαφερθηκε ουτε καν να απαντησει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα εκανες Ηλια.
    η Αττικη Οδος εχει "δικια" της τροχαια και μπορει να βγαζει ενα περιπολικο στα διοδια ή ακομα και να κοβει βολτες μεσα και να κοβει κωλους.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Πάνο μάλλον το δικό σου ποστ έπρεπε να κάνω παράθεση σε αυτά που έγραψα παραπάνω.

Έλα ρε φίλε.. Δεν είναι έτσι όπως τα λες.
    νταζ, το προβλημα δεν ειναι το αν θα φας κανα μαμουνι στη μουρη...φυσικα και υπαρχει περιπτωση να προκληθει ατυχημα απο αυτο, αλλα η πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες...

ας πουμε, ειναι πολυ πιο πιθανον, μιας και μιλαμε για αττικη οδο, να προκληθει ατυχημα απο καποιον γληγορο, ο οποιος ομως θα ειναι politically correct ντυμενος, με ολοσωμες δερματινες καμπουρες μποτες κλπ και θα πηγαινει με 200αρες αναμεσα σε αυτοκινητα...αυτο ομως το κανουμε γαργαρα, μηπως γιατι το κανουμε πολλοι εδω μεσα?

οπως ειπα, το αν θα βαλει κρανος, μπουφαν γαντια μποτες ο αλλος, ειναι καθαρα προσωπικο θεμα του καθενος...ολοι γνωριζουν τις συνεπειες...το αν θα βγει ο αλλος ξεβρακωτος με τη μαλαπερδα να ανεμιζει, ειναι επισης δικο του θεμα, και δε θα κατσω να σχολιασω τι και πως...

φυσικα επειδη εδω μεσα οι πιο πολλοι θελουν να αρπαζοντε, το μετεφρασαν οτι θελω να πεθανουν...αν ειναι δυνατον:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    ας πουμε, ειναι πολυ πιο πιθανον, μιας και μιλαμε για αττικη οδο, να προκληθει ατυχημα απο καποιον γληγορο, ο οποιος ομως θα ειναι politically correct ντυμενος, με ολοσωμες δερματινες καμπουρες μποτες κλπ και θα πηγαινει με 200αρες αναμεσα σε αυτοκινητα...αυτο ομως το κανουμε γαργαρα, μηπως γιατι το κανουμε πολλοι εδω μεσα?
    Ορθον

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    το γιατι θα ντρεπομαι και τι οχι ειναι καθαρα δικο μου θεμα...

επισης δεν εγραψα πουθενα οτι χεστηκα αν σκοτωθει καποιος που δε φοραει εξοπλισμο...αλλα μαλλον δε ξερεις να διαβαζεις καλα απ'οτι φαινεται...για να σε βοηθησω λιγο να καταλαβεις καλυτερα...

εγραψα, πως ΧΕΣΤΗΚΑ αμα ο αλλος φοραει γυαλι στο κεφαλι του, χεστηκα αμα δε φοραει μπλουζα, χεστηκα αμα φοραει ολοσωμη δερματινη και γιλεκο αεροσακο...δε με νοιαζει καθολου...ο μονος για τον οποιο νοιαζομαι, ειναι για τον εαυτο μου, και ετσι μονο για μενα σκεφτομαι το πως θα βγω εξω, το τι θα βαλω, και τι οχι...αμα ενδιαφερεσαι τοσο για τις ανθρωπινες ζωες, πηγαινε στους γιατρους χωρις συνορα να βοηθησεις...πουλα και τη μηχανη σου να σωσεις 2000 παιδακια με φαρμακα...

το πιασες τωρα τι εγραψα?

το μονο που μπορει να γινει, ειναι να προωθηθει καποια καμπανια, για τη χρηση κρανουν τουλαχιστον...οργανομενη δουλεια...το ειχα πει και παλιοτερα αλλα κανεις δεν εδιαφερθηκε ουτε καν να απαντησει

Ετσι μπραβο, κανε edit το κομματακι που σε εθιξε, και σχολιασε αναλογως με τριτοδευτερες μπαρουφες.
    Την τριχα τριχια δηλαδη.Κλασσικος φορουμιστας.

Οσο για τις ζωες που εχω βοηθησει αγορακι μου, ρωτα να μαθεις.

καθε φορα που βλεπω ξεκρανωτο στο δρομο, ειτε χωρις μπλουζα ειτε με διχαλα κλπ κλπ κλπ, προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ, και το τι θα παθει ειναι δικο του προβλημα...
    και η απαντηση μου ξανα

''Μας ενδιαφερει ολους ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΡΑΝΟΣ οι ξεκρανωτοι, γιατι οταν θα φανε πετρα, μπαμπουρα, μιγακι, ηλιο, σκονη στην μαπα και ζαλιστουν θα πεσουν μπροστα μας, διπλα μας, ΠΑΝΩ ΜΑΣ.''

spam on
    Οσο για τις μαλακιες που γραφεις, οτι δεν ξερω να διαβαζω καλα κλπ κλπ. ελα να μας κανεις μαθημα αναγνωσης στην Λαρισα, πρωινες ωρες, διευθυνση ''Πανεπιστημιο Ιατρικης Θεσσαλιας''.
    spam off
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Ετσι μπραβο, κανε edit το κομματακι που σε εθιξε, και σχολιασε αναλογως με τριτοδευτερες μπαρουφες.

Οσο για τις ζωες που εχω βοηθησει αγορακι μου, ρωτα να μαθεις.

χεστηκα για το τι εχεις κανει...οπως ειπα για ατομα που δε γνωριζω δε με ενδιαφερει...

και η απαντηση μου ξανα

''Μας ενδιαφερει ολους ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΡΑΝΟΣ οι ξεκρανωτοι, γιατι οταν θα φανε πετρα, μπαμπουρα, μιγακι, ηλιο, σκονη στην μαπα και ζαλιστουν θα πεσουν μπροστα μας, διπλα μας, ΠΑΝΩ ΜΑΣ.''

εχεις δικιο οι μπαμπουρες ευθυνονται για ολα τα ατυχηματα στους δρομους...εχεις απολυτο δικιο...ευτυχως βρηκες και τη λυση του προβληματος...2σε1 ουτε μαλακτικο να ησουν...

spam on
    Οσο για τις μαλακιες που γραφεις, οτι δεν ξερω να διαβαζω καλα κλπ κλπ. ελα να μας κανεις μαθημα αναγνωσης στην Λαρισα, πρωινες ωρες, διευθυνση ''Πανεπιστημιο Ιατρικης Θεσσαλιας''.
    spam off
    εγκο ντε κσερο γκραματα και με πανεπιστιμια εκο κακες σκεσης...κατα τυχη κατεληξα αριστουχος στο πολυτεχνειο αλλα τι να πεις...αγνωσται αι βουλαι του κυριου

οσο για τις μαλακιες, το χεις καταλαβει οτι εσυ τις γραφεις εδω και αρκετη ωρα ετσι?

ααα και που σαι...δεν εκανα πουθενα εντιτ...απλα εγραψα με πιο απλα λογακια αυτα που καποιος καθυστερημενος δε καταλαβε

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Μάλιστα....κοινώς η μη ασφάλεια της αττικης οδού προκύπτει από τους ακρανωτους και όχι από τις υψηλές ταχύτητες που πάμε όσοι κινούμαστε σε αυτή την οδό!!
    Θα στείλω και εγώ mail ζητώντας την τιμωρία όσων τρέχουν και την απαγόρευση διέλευσης αυτών μετά από μια καταγραφή παραβίασης των οριων ταχύτητας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Μάλιστα....κοινώς η μη ασφάλεια της αττικης οδού προκύπτει από τους ακρανωτους και όχι από τις υψηλές ταχύτητες που πάμε όσοι κινούμαστε σε αυτή την οδό!!

ε μα τι λεμε τοση ωρα δε καταλαβαινεις κιολας...

οι μπαμπουρες τα φταινε ολα

:rotflmao: :rotflmao:

ααα και που σαι...δεν εκανα πουθενα εντιτ...απλα εγραψα με πιο απλα λογακια αυτα που καποιος καθυστερημενος δε καταλαβε

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Ανοιξες και λεξικο αριστουχε?

μπαααα online ta vriskw pleon...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Ρε Πάνο και Κων/νε θα κόψετε καμιά φορά τις μ@λ@κίες?? Δεν πηδάτε που δεν πηδάτε δεν πάτε για κανένα ψάρεμα να φύγουν τα νεύρα και οι εντάσεις λέω εγώ.....

:rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η παπια εχει προβλημα με τα ηλεκτρικα...
    από Panos1313 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2011, 15:34
  2. Τί εγινε με τα κρανη (sharp);;;
    από bentouza στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2009, 11:58
  3. Τελικά τι παίζει με τα μεγέθη στα κράνη?
    από schumacher_ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 11:01
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ