Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Φέτος έχει παραγίνει με τα κράνη...

Παλαιό μέλος
    Ρε Πάνο και Κων/νε θα κόψετε καμιά φορά τις μ@λ@κίες?? Δεν πηδάτε που δεν πηδάτε δεν πάτε για κανένα ψάρεμα να φύγουν τα νεύρα και οι εντάσεις λέω εγώ
    :rotflmao: :rotflmao:

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Ρε Πάνο και Κων/νε θα κόψετε καμιά φορά τις μ@λ@κίες?? Δεν πηδάτε που δεν πηδάτε δεν πάτε για κανένα ψάρεμα να φύγουν τα νεύρα και οι εντάσεις λέω εγώ.....

:rotflmao:

ψαρεμα απο την επομενη βδομαδα

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Τι γελά ρε συ αφού ως γνωστόν το ψάρεμα του Σολωμού και το κυνήγι του Αγριόγαλου είναι αγχολυτικά σπορ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    καπετανιο.....
    αυτα τα βλεπεις εσυ που ανεβοκατεβαινεις Αναβυσσο καθε ΣΚ οπως λες το καλοκαιρι !!
    Εγω που μενω Σαρωνιδα και ανεβοκατεβαινω καθε μερα απο την παραλια δεν μπορεις να φανταστεις τι γινεται.....
    και τρεχουν σαν τρελοι ολοι οι γρηγοροι, χωρις κρανοι, χωρις τιποτα....
    απιστευτο......
    καλα ρε...δεν φοβουνται.....
    μεσος ορος ατυχηματων παιδια που βλεπω.....3 την εβδομαδα.......τις ωρες που περναω εγω και α βλεπω ε?

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

ωραιο το μυνημα σου φιλε αλλα εντελως λαθος ο παραληπτης!!! τροχαια υπουργειο η κατι... τωρα απλα ειναι σαν να κανεις το δικιο αδικο..
    ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Αυτό το κάτι που δεν πρόλαβες να δεις. Αυτό που σου γεμίζει τη ζελατίνα αίμα και αηδία. Αυτό που συνήθως πρέπει να σταματήσεις και να καθαρίσεις την ζελατίνα για να μπορέσεις να συνεχίσεις. Αυτό είναι είναι ο μπάμπουρας?

Αυτό!

Κρητικά σπικινγκ Μπάμπουρας

Για επιστημονικη ονομασία αλλού

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bombus.jpg 
Προβολές:	276 
Μέγεθος:	20,4 KB 
ID:	204313
    Travel, Grow, Share

εχουν αυξηθει οι ακρανωτοι γιατι μπηκαν οι καλοκαιρινοι μοστρακηδες

για τους μπαμπουρες οντως απειροελαχιστη πιθανοτητα να συμβει

ομως εχετε σκεφτει να εμπλακειται σε ατυχημα με ακρανωτο ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ;;;;;;;;;
    ειτε απο δικο σας λαθος ειτε απο δικο του ακομα κι το πιο ελαφρυ τρακαρισμα μπορει να του κοστισει τη ζωη κι σε σας την ψυχικη σας ηρεμια ΙΣΩΣ ΚΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ

αρα δε φοραει κρανος μονο για την παρτυ του
    μη λεμε μπουρδες
    ticking away the moments that make up a dull day

Διαβάζοντας τα περισσότερα posts θα σταθώ σε αυτούς που λένε:"Ας φοράνε ό,τι θέλουν,ο,τι πάθουν είναι δικό τους θέμα κτλ".Πέρα από το θέμα της ανθρωπιάς που έθιξε σωστά ο Κωνσταντίνος εγώ θα σταθώ και σε κάτι άλλο που δεν σκεφτόμαστε και είναι σκληρό.Δεν θα μιλήσω για νεκρούς.Έστω κάποιος πιτσιρικάς με παπάκι δεν φοράει κράνος,κάνει τα παντιλίκια του όπως πολλοί κάνουν,τρώει την σαβούρδα του και σκάει με το κεφάλι κάτω.Η κατάστασή του είναι σοβαρή γιατί έχει χτυπήσει στο κεφάλι αλλά δεν εμπνέει ανησυχία για την ζωή του,αν φορούσε κράνος θα έβγαινε πιθανόν την ίδια μέρα από τα εξωτερικά ιατρεία.Ο σοβαρός τραυματισμός του στο κεφάλι όμως αναγκαστικά τον κρατάει στην εντατική για 10 μέρες.Σκεφτείτε τώρα κάποιον άνθρωπο που εκεί που πάει στην δουλειά του,με την μοτοσυκλέτα του,κάποιος παραβιάζει ένα stop,ένα κόκκινο και τον περνάει από πάνω.Αυτός ο άνθρωπος φοράει τα πάντα αλλά παρόλα αυτά τραυματίζεται σοβαρά λόγω ηλιθιότητας του άλλου αλλά στην εντατική δεν υπάρχει κρεβάτι γιατί το έχει καταλάβει ο πιτσιρικάς που δεν φορούσε κράνος και που αν φορούσε θα ήταν σπιτάκι του,ο άνθρωπος αυτός λοιπόν πεθαίνει γιατί δεν του παρασχέθηκε η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που άξιζε.Πέθανε γιατί κάποιος άλλος συνάνθρωπός μας (ο πιτσιρικάς με το παπί) κάνοντας την μόστρα του και μη φορώντας κράνος έπιασε μία θέση στην εντατική
    Fortis Fortuna Adiuvat

ενα παραδειγμα φεραμε ρε παιδια και μας εγιναν ζεπελιν ,χειροτερα απο μπαμπουρες μην κολλατε.
    οκ και κρανος να φορας μπαινει ο μπαμπουρας απο το μανικι του μπουφαν αμα δεν ειναι καλοκουμπομενο,επισης ο "θανατηφορος"μπαμπουρας μπαινει και μεσα απο το σορτσακι
    ο killer μπαμπουρας μπορει να χτυπησει καροτιδα και αλλα πολλα.
    "στα σαγονια του μπαμπουρα"
    αλλο ηταν το πνευμα του παραδειγματος.
    η...μελισσα που εδωσα ως παραδειγμα εγω.
    σιγα μη μας παρει τη δοξα ο μπαμπουρας,αν και εχει πιασαρικο ονομα
    (το σεσιγκα τονε ξερει κανεις?)
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    ΚΑΠΤΕΕΕΕΝ!!!! ΧΙΛΙΑ

Θα γράψω κι εγώ!!!!!

ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Και κάτι απόλυτα σχετικό,από γειτονικό forum

Μύθος 6:
    Ο νόμος για τη χρήση του κράνους είναι παρέμβαση στην ελευθερία του ατόμου.
    Πραγματικότητα 6:
    Στην πραγματικότητα η μη χρήση κράνους δίνει την ελευθερία στο μοτοσικλετιστή να ρισκάρει και να παίζει με το θάνατο και την αναπηρία. Μπορούν όμως οι οικογένειες των τραυματισμένων και η κοινωνία να αντέξουν το τεράστιο οικονομικό, ψυχολογικό και ιατροκοινωνικό κόστος; Πως μπορούμε να ανακουφιστούμε από την αιμορραγία που προκαλεί η απώλεια τόσων ζωών; Από τη στιγμή του ατυχήματος η κοινωνία του παρέχει ιατρική περίθαλψη, του δίνει άδεια από την εργασία για το χρόνο αποκατάστασης της βλάβης και αν ο τραυματισμός του προκαλέσει μόνιμη αναπηρία, έχει ισόβια την ευθύνη. Είναι αδιανόητο λοιπόν να κατανοούμε κάποιον που σκέφτεται ότι ένας τέτοιος νόμος αφορά μόνο αυτόν.

Γνωρίζετε ότι:
    • Η κρανιοεγκεφαλική κάκωση είναι η κύρια αιτία θανάτου σε ατυχήματα με μοτοσικλέτες. 80% των μοτοσικλετιστών που σκοτώνονται σε τροχαίο ατύχημα υπολογίζεται ότι έχουν υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση.
    • Μοτοσικλετιστές που δε φορούν κράνος έχουν διπλάσιες πιθανότητες να υποστούν κρανιοεγκεφαλική κάκωση σε μια σύγκρουση σε σχέση με όσους το χρησιμοποιούν.
    • Περισσότερα από 4 στα 5 ατυχήματα με μοτοσικλέτα καταλήγουν σε τραυματισμό ή θάνατο του μοτοσικλετιστή.
    • Ο πιο πρόσφατος νόμος για τη χρήση του κράνους είναι ο 2696 και ισχύει από το 1999.
    • Όταν οι νόμοι για τα κράνη δεν εφαρμόζονται, οι θάνατοι από ατυχήματα με μοτοσικλέτα αυξάνονται κατά 20-30%.
    • Για κάθε 1,5 χλμ. οδήγησης, ένας μοτοσικλετιστής κινδυνεύει 16 φορές περισσότερο να πεθάνει σε μια σύγκρουση από ότι ο οδηγός ενός άλλου οχήματος.
    • Όποιος χρησιμοποιεί το κράνος, μειώνει τον κίνδυνο στο 1/3.
    • Οι μοτοσικλέτες το 1997 ήταν οι διπλάσιες από ότι το 1987, ενώ τα αυτοκίνητα είχαν αυξηθεί μόνο στο μισό.
    Fortis Fortuna Adiuvat

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Και θα γράψω κι ένα παράδειγμα-γεγονός που έχω ξαναγράψει στο παρελθόν.

Πρίν δύο χρόνια, ερχόμενος απο Σουνιάδα, μπαίνω Βουλιαγμένης με κατεύθυνση το κέντρο. Κίνηση αρκετή
    αλλα που ρολλάρει κανονικά. Πάω να κάνω διήθηση μεταξύ αριστερής και μεσαίας λωρίδας και βλέπω μπροστά μου ακράνωτο τυπά, ξαφνικά κάτι πετάγεται απο ένα μπροστινό αυτοκίνητο(τσιγάρο; δέν είδα ακριβώς τί) και τον πετυχαίνει στη μάπα. Τον βλέπω ξαφνικά να χτυπιέται, και να πηγαίνει πέρα δώθε έτοιμος να το χάσει ανάμεσα απο τ'αυτοκινητα και τη γρήγορη κίνηση. Μέχρι να το ξαναβρεί, είδα το Χριστό φαντάρο, γιατί άν σαβουριαζότανε(που ήτανε στο τσάκ), θα έπεφτα πάνω του, ο πίσω μου πάνω μου, και θα μας λιάνιζαν τα αμάξια.

ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Πολυ καλή κίνηση ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!
    Με όσο το δυνατόν περισσότερο ΚΛΕΙΣΤΗ ζελατίνα πάντα!!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ANN μπορούσε η ΑΟ να απαγορεύσει την διέλευση στους ακράνοτους μπορεί να έχανε σε κέρδη θα έκανε όμως την καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει. η καλύτερη καμπάνια...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η παπια εχει προβλημα με τα ηλεκτρικα...
    από Panos1313 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2011, 15:34
  2. Τί εγινε με τα κρανη (sharp);;;
    από bentouza στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2009, 11:58
  3. Τελικά τι παίζει με τα μεγέθη στα κράνη?
    από schumacher_ στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 11:01
  4. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ