Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: έντονα σκασιματα σε χτ 660

έντονα σκασιματα σε χτ 660

Παίδες χαιρετώ… Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τα έντονα σκασίματα που κάνει το xt 660r 07 μου όταν κλείνει το γκάζι. Είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με το ψεκασμό πριν έξι μήνες (δεν μου κράταγε σταθερές στροφές) όπου μετά από 2-3 επισκέψεις στο μάστορα (και συνεχόμενους καθαρισμούς του ψεκασμού) λύθηκε το πρόβλημα αλλά μου έκανα μικρά σκασιματάκια που μέχρι τότε δεν έκανε. Τα σκασίματα αυξήθηκαν μέχρι σήμερα και θα έλεγα ότι είναι πια έντονα (μόνο όταν είναι κρύο και παίρνει πρώτη φορά μπροστά δεν σκάει) όταν κλείνω το γκάζι…. Έχετε καμιά ιδέα? Μπορεί να είναι βαλβίδες ή πάω για αλλαγή ψεκασμού/tps?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εξαρτάται.. βαλβίδες συνήθως σκάνε κοντά στα service λόγω ανάγκης για ρύθμιση εκ νέου (συνήθως λέμε έτσι; ).

Το tps μου μοιάζει πιο κοντά σαν αιτία στο πρόβλημα σου. Τα ΧΤΧ πονάνε απο την κατασκευή τους γενικά σε αυτό το σημείο. Στο δικό μου πάντως είχε αλλαχθεί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Γεια σου φίλε.

Έχεις αλλάξει εξατμίσεις?
    Ρύθμιση βαλβίδων έχει γίνει?
    Σέρβις κάνεις κανονικά?
    Στα πόσα χλμ είσαι?
    Βενζίνη βάζεις από κάπου συγκεκριμένα?

Μονοκύλινδρη και σκασιματάκια είναι κWλος και βρακί.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Όχι εξατμίσεις μαμίσιες. 24.000Km, service κανονικά (υποτίθεται ότι ρυθμίζουν και βαλβίδες, επαρχία δυστυχώς) τελευταίο πριν 1500km. Το ξέρω ότι είναι λογικό κάποια σκασιματάκια όπως έκανε και το χτ μου από την αρχή άλλα μετά το πρόβλημα με το ψεκασμό αυξήθηκαν και πια δεν τα λες σκασιματακια….

Η XTR '07 έχει το καινούργιο TPS αλλαγμένο από μαμά, χωρίς δυστυχώς να έχει καταφέρει να εξαλείψει εντελώς τον "χαζοβήχα" στις πολύ χαμηλές στροφές.

Έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις βενζινάδικο?
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ναι και βενζίνη και βενζιναδικο πολλές φορές...αλλά χειροτερεύει σταδιακα καιρο τωρα ανεξάρτητα βενζίνης

Εγώ της έχω κάνει 45000 και εκτός από το περιστασιακό σκασιματάκι, (το οποίο δεν με χαλάει ) όλα ΟΚ.

Περίμενε να δουν και οι γκουρού του φόρουμ το θέμα.

XR
    XTR
    XJR

εφ οσον μιλαμε για στοκ μηχανακι,μαλλον το αβανς σου χαμηλα ειναι all over the place...tps λοιπον οπως σου ειπαν και οι ανωτερω...

εφ οσον μιλαμε για μοντελο με tps απαλλαγμενο προβληματων,τοτε ειναι θεμα ρυθμισης του...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Service κάνεις σε επίσημο....????

Εξατμίσεις φοράς μανίσιες...????

Αν ναι, τότε για κλείστου το μάτι , και πες του να σου ταπώσει το AIS....

αν και τα σκασίματα είναι πολύ μεγάλο αβαντάζ μέσα στην κίνηση.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12

Αν ναι, τότε για κλείστου το μάτι , και πες του να σου ταπώσει το AIS....
    AIS....

Adventure In Sahara?
    Artificial Intelligence Sucks?
    Anty12 In Space?

XR
    XTR
    XJR

Ναι επίσιμο...που να μην ήταν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα....
    AIS????

Racefit Growler...τελος!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antouan 81
    AIS????
    Air Induction System

οντως ταπωνοντας το σταματανε σε μεγαλο βαθμο τα σκασιματα.....
    αλλα εισαι σιγουρος οτι το θες αυτο...?
    εγω τρελαινομαι......

συστημα εμπλουτισμου των καυσαεριων με οξυγονο,λογω προδιαγραφων...οπως σε ολα τα ψεκαστα πλεον...αυτο φανταζομαι εννοει ο αντυΣ...

το θεμα ομως ειναι οτι με μαμα εξατμισεις δεν προβλεπεται να σκαει...τουλαχιστον οχι στον βαθμο που εσυ να το αντιλαμβανεσαι και μαλιστα εντονα...εκτος εαν τα διαφραγματα σου εχουν αποδημησει εις κυριον...

με το ταπωμα θα σταματησουν , αλλα απο κει και περα αυτο δεν σημαινει οτι το μηχανακι θα δουλευει σωστα...

θα επιμεινω στο τσεκ της θεσης του tps λοιπον...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από antouan 81
    AIS????

http://www.moto.gr/forums/showthread...79#post1494079

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    συστημα εμπλουτισμου των καυσαεριων με οξυγονο,λογω προδιαγραφων...οπως σε ολα τα ψεκαστα πλεον...αυτο φανταζομαι εννοει ο αντυΣ...

το θεμα ομως ειναι οτι με μαμα εξατμισεις δεν προβλεπεται να σκαει...τουλαχιστον οχι στον βαθμο που εσυ να το αντιλαμβανεσαι και μαλιστα εντονα...εκτος εαν τα διαφραγματα σου εχουν αποδημησει εις κυριον...

με το ταπωμα θα σταματησουν , αλλα απο κει και περα αυτο δεν σημαινει οτι το μηχανακι θα δουλευει σωστα...

θα επιμεινω στο τσεκ της θεσης του tps λοιπον...

Μια χαρά θα δουλεύει rein....δεν είναι τίποτε περισσότερο από μία παπαριά για να κοροϊδεύουν το Euro III..

.....όπου και να έψαξα δεν επηρεάζεται ο λάμδα που ούτως η άλλως μέχρι 1.5% επεμβαίνει σε υψόμετρα κτλ (όχι αυτός , η CPU) ούτε η εξαγωγή των αερίων

Απλά οι διάφοροι μαστόροι, επειδή είναι μανούρα το τάπωμα , σου λένε το ένα και το άλλο, και οι επίσημοι δεν το πολυκάνουν για ευνόητους λόγους.

Για να του φύγουν και οι φοβίες ας κάνει και μία καυσανάλυση και είναι κομπλέ.......

Μονοκύλινδρο Yamaha είναι, και μπουρί σόμπας να βάλει για εξαγωγή ........οι εξαγωγής θα δουλεύουν μέχρι να βγούμε απ' το ΔΝΤ...δηλαδή για πάντα...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Akrapovic από ΧΤ 660 , σε Hornet 900
    από nikonian στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2009, 18:26
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks