Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Powerhouse engineering

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto

Και εγώ δεν έχω σχέση,αλλά επειδή όταν βλέπω "σωστό" μαγαζί θέλω να το λέω.
    Ημουν μπροστά,μπαίνει ένα SS και του λέει κάνε μου αυτό ,service π.χ.
    Απαντάει: θες αλυσίδα...απο χθες (είχε κόμπους,άθλια κατάσταση )
    Λέει ο ιδιοκτήτης: δεν βγαίνουν τα λεφτά.
    Απάντηση: άλλαξε αλυσίδα και ξαναέλα.
    Αν αυτό είναι ιδιορυθμία...

asimi,300 με την δυναμομέτρηση ναι ή όχι;
    έχω και μια άλλη απορία...πότε βγήκε η αλυσίδα και εσύ δεν το είδες;
    Το πήγες για δυναμομέτρηση και έφυγες;Δεν βγαίνει νόημα,εξήγησε λίγο.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

πηγα για δυναμομετρηση και μου ειπε οτι θελει αλυσιδα γιατι ειναι χαλασμενη του ειπα οτι ειναι καινουργια αλλα δεν ειχα αλλαξει και τα δυο γραναζια και ετσι βρηκε την ευκαιρια και μου ειπε οτι μαλλον την χαλασε αυτο και εγω σαν χαπατο την αλλαξα η τιμη ειναι με την δυναμομετρηση που υποψιν εγινε για να ρυθμιστει η μηχανη και οχι μονο δεν ρυθμιστηκε σωστα αλλα εσβηνε στο δρομο τυχαιο δεν νομιζω και αναγκαστηκα την πηγα μεχρι το χαιδαρι στον γνωστο γιατρο τον tdm και μου την εσιαξε γιατι αν περιμενα απο τον τυπο να τη βαλουμε παλι να γα......με την μηχανη στο γκαζι και να την ρυθμισουμε ετσι θα πληρωνα κανα 1000 με τις ζημιες οποτε η μηχανη πηγε στον γιατρο και εγινε η δουλεια μεχρι και σημερα ποου μιλαμε η μηχανη ειναι σε χερια φιλου και κελαιδαει χωρις πολλες πολλες μοντιφιες α και επειδη το ξεχασα το ελευθερο φιλτρο κανει το tdm να κανει λαγουδακια στο λιγο γκαζι και οχι η αλχιμιες του

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Powerhouse engineering

Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
    Παιδια εχει κανεις αποψη για το powerhouse? Θελω να στειλω ενα LC4 εκει για φτιαξιμο. Απ' οτι ξερω ασχολειται και με αλλα μηχανακια περα απο yamaha. Η ποιοτητα της δουλειας που γινεται εκει ειναι καλη?

Είναι ουσιαστικά βελτιωτικός οίκος ΚΑΙ Yamaha Center. Δυστυχώς με Ευρωπαϊκά δεν ασχολείται καθόλου, συνεπώς θεωρώ ότι εάν πας από εκεί θα σου πει ότι δεν μπορεί να το αναλάβει…. Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο.

Στο θέμα του είναι επιστήμονας και έχει τεχνογνωσία, υπάρχουν r1 τουρμπατα που έχει βγάλει σχεδόν δέκα χρόνια και κυκλοφορούν ακόμα χωρίς προβλήματα, οι χρεώσεις του είναι ανάλογες με την ποιότητα της υπηρεσίες που αγοράζεις, και ο τύπος ΔΕΝ πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ΔΕΝ είναι απατεώνας μαστοράκος που θα σου πει θέλεις αλλαγή αλυσίδα ή τακάκια για να σου φάει 100 euro.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

@ asimi : 100σταρικακι και δυναμομετρηση... και αλλα 170 αλυσογραναζα + 30 εργασια = 300 ευρω

στην περιπτωση σου κλαις τα λεφτα της προσφατα αλλαγμενης ΑFAM αφού ειναι γνωστο οτι τα αλυσογραναζα αλλαζουν σετ, αλλιώς η φθορά μεταδίδεται...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    @ asimi : 100σταρικακι και δυναμομετρηση... και αλλα 170 αλυσογραναζα + 30 εργασια = 300 ευρω

στην περιπτωση σου κλαις τα λεφτα της προσφατα αλλαγμενης ΑFAM αφού ειναι γνωστο οτι τα αλυσογραναζα αλλαζουν σετ, αλλιώς η φθορά μεταδίδεται...

Σιγουρα τα κλαιει αλλα θα μπορουσε να του βγαλει η συγκεκριμενη αλυσιδα αρκετες χιλιαδες χιλμ ακομα με τα υπαρχων γραναζια, εαν δεν την αλλαζε, η εαν δεν ηθελε να κανει δυναμομετρηση.... ( αληθεια ποια η χρησιμοτητα της ντε και καλα στο μηχανακι ??? και μην μου πειτε ρυθμιση...Για τα αλλα συνεργεια που ρυθμιζουν χωρις το 100σταρικο του δυναμομετρου τι να πουμε δηλ..?? )

Για αυτο οπως λεω και εννοω και στο προηγουμενο ποστ μου.....

Καποιοι απο εμας θελουμε και τα παθαινουμε....

Παλαιό μέλος
    πηγα για δυναμομετρηση και μου ειπε οτι θελει αλυσιδα γιατι ειναι χαλασμενη του ειπα οτι ειναι καινουργια αλλα δεν ειχα αλλαξει και τα δυο γραναζια και ετσι βρηκε την ευκαιρια και μου ειπε οτι μαλλον την χαλασε αυτο και εγω σαν χαπατο την αλλαξα η τιμη ειναι με την δυναμομετρηση που υποψιν εγινε για να ρυθμιστει η μηχανη και οχι μονο δεν ρυθμιστηκε σωστα αλλα εσβηνε στο δρομο τυχαιο δεν νομιζω και αναγκαστηκα την πηγα μεχρι το χαιδαρι στον γνωστο γιατρο τον tdm και μου την εσιαξε γιατι αν περιμενα απο τον τυπο να τη βαλουμε παλι να γα......με την μηχανη στο γκαζι και να την ρυθμισουμε ετσι θα πληρωνα κανα 1000 με τις ζημιες οποτε η μηχανη πηγε στον γιατρο και εγινε η δουλεια μεχρι και σημερα ποου μιλαμε η μηχανη ειναι σε χερια φιλου και κελαιδαει χωρις πολλες πολλες μοντιφιες α και επειδη το ξεχασα το ελευθερο φιλτρο κανει το tdm να κανει λαγουδακια στο λιγο γκαζι και οχι η αλχιμιες του
    Συγνωμη που στο λεω αλλα εφοσον ειπες εσυ ναι στην αλλαγη αλυσιδας δε φταιει αυτος αλλα εσυ.
    Δε μπορει να κλαιγεσαι για τα λεφτα που εχασες για μια δικια σου λαθος επιλογη.
    Γιατι αυτος σου ειπε θες αλυσιδα, να την αλλαξουμε??
    Κι εσυ ειπες ναι....

Κρινω συμφωνα με τα λεγομενα σου παντα.

Re: Re: Powerhouse engineering

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    Είναι ουσιαστικά βελτιωτικός οίκος ΚΑΙ Yamaha Center. Δυστυχώς με Ευρωπαϊκά δεν ασχολείται καθόλου, συνεπώς θεωρώ ότι εάν πας από εκεί θα σου πει ότι δεν μπορεί να το αναλάβει…. Δεν χάνεις τίποτα να πάρεις ένα τηλέφωνο.

Στο θέμα του είναι επιστήμονας και έχει τεχνογνωσία, υπάρχουν r1 τουρμπατα που έχει βγάλει σχεδόν δέκα χρόνια και κυκλοφορούν ακόμα χωρίς προβλήματα, οι χρεώσεις του είναι ανάλογες με την ποιότητα της υπηρεσίες που αγοράζεις, και ο τύπος ΔΕΝ πουλάει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και ΔΕΝ είναι απατεώνας μαστοράκος που θα σου πει θέλεις αλλαγή αλυσίδα ή τακάκια για να σου φάει 100 euro.
    μαλλον φιλαρακι σου ειναι εμενα ομως δεν ειναι και λεω τα πραγματα οπως τα εζησα δεν ξαναπηγα και φυσικα δεν ξαναεστειλα το κατοσταρικακι για την δυναμομετρηση το περνει ομως για να μην κανει τιποτα οσο για το οτι φταιω και εγω φταιω τα τραβαγε ο λοκος μου τα γραναζια πανε σετ αλλα το μπροστα δυσκολα στρεβλωνεικαι εγω αυτοκινητα φτιαχνω κατι ξερω

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Re: Re: Powerhouse engineering

Αρχικά δημιουργήθηκε από asimi1800
    μαλλον φιλαρακι σου ειναι εμενα ομως δεν ειναι και λεω τα πραγματα οπως τα εζησα δεν ξαναπηγα και φυσικα δεν ξαναεστειλα το κατοσταρικακι για την δυναμομετρηση το περνει ομως για να μην κανει τιποτα οσο για το οτι φταιω και εγω φταιω τα τραβαγε ο λοκος μου τα γραναζια πανε σετ αλλα το μπροστα δυσκολα στρεβλωνεικαι εγω αυτοκινητα φτιαχνω κατι ξερω
    Ρε asimi1800 δεν θέλω να κάνω περεταίρω τον συνήγορο του διαβόλου αλλα, σε έβαλε με το ζόρι να αλλάξεις αλυσιδογραναζα ενώ ήξερες ότι δεν χρειάζεσαι, έδωσες και 100euro για δυναμομέτρηση που δεν σου έκανε….. το σύνολο 300 που τελικά το πλήρωσες.

I Rest my case που λένε στο χωρίο μου

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

ψηλε διαβαζε αυτα που γραφω λεω φταιω και εγω ππου καθησα και τον ακουσα και ναι τσαμπα δυναμομετρηση και τσαμπα αλυσιδα αφου ακομα επανω μπορει να ηταν την δικια μου στο ducati με σωστη λυπανση εχει κανει 20000 χλμ και δεν κολαει και δεν κομπλαρει και ουτε oring δεν εχει φυγει και αν θες πιστεψε το και οχι αλυσιδα που μετο ζορι ειχε κανει 3000 ασε εγω πιαστηκα μαλ....ας και την αλλαξα απο την τρελα μου και μονο μου εριξε το παραμυθι και εγω ψαρωσα ειπα αυτο που λεμε πολλοι ρε λες και αν μου την κανει στις διακοπες και αν σπασει και παρει κανα καρτερ ασε που οταν ειδα πως γινετε η δυναμομετρηση ειπα αν ειχε κατι τωρα την ξεκατινιασε

Παλαιό μέλος
    Παντως για την ιστορια νομιζω πως βρισκεις δυναμομετρηση και με 50 ευρω

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Παντως για την ιστορια νομιζω πως βρισκεις δυναμομετρηση και με 50 ευρω
    εμενα με νοιαζει να γινει για να ρυθμιστει σωστα το fcr κι οχι για να δω τι αποδιδει

Κανουν πολυ καλη δουλεια

*************** www.motodevils.gr ***************

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos

Re: Powerhouse engineering

Παιδια εχει κανεις αποψη για το powerhouse? Θελω να στειλω ενα LC4 εκει για φτιαξιμο. Απ' οτι ξερω ασχολειται και με αλλα μηχανακια περα απο yamaha. Η ποιοτητα της δουλειας που γινεται εκει ειναι καλη?
    Για το οικονομικό δν με πειράζει τόσο, γτ με τα μηχανάκια έχω μάθει να κάνω το σκατο παξιμάδι όταν θέλω κάτι.. Αυτό που δεν έχω μάθει είναι να με κοροϊδεύουν κ να μου τα αρπάζουν..

κανε το σκατο σου παξιμαδι
    πανε σε κανα hellinstore
    δωσε το 640
    και τσιμπα ενα 690

μην το αγνοησεις
    σκεψου το...

Παλαιό μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από akamarinos
    κανε το σκατο σου παξιμαδι
    πανε σε κανα hellinstore
    δωσε το 640
    και τσιμπα ενα 690

μην το αγνοησεις
    σκεψου το...
    δεν ειναι το οικονομικο..ειναι οτι δεν θελω να το δωσω..

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

ΔΕΝ είναι απατεώνας μαστοράκος που θα σου πει θέλεις αλλαγή αλυσίδα ή τακάκια για να σου φάει 100 euro.
    +650

Αρχικά δημιουργήθηκε από asimi1800
    ...οχι μονο δεν ρυθμιστηκε σωστα αλλα εσβηνε στο δρομο τυχαιο δεν νομιζω ...
    Η αλλήθεια είναι ότι έχω ψιλοκολλήσει και είμαστε off-topic,αλλά επειδή πέρασα απο εκεί μια βόλτα (και ακούμπησα) όταν πας για ρύθμιση,πληρώνεις μια φορά,μέχρι να στο ρυθμίσει. Αν το βγάλεις έξω και σβήσει,γυρίζεις επιτόπου και του λες φτιάχτο. Και το φτιάχνει.

Για την αλυσίδα...η καμπύλη της δυναμομέτρησης στο δικό μου,είχε κάποια μικροσκαμπανεβάσματα σε σχέση με το μαμά που το βλέπαμε,του λέω μάστορα τί είναι αυτό;
    -Απο την αλυσίδα μου λέει,φθορές.Με καλή λίπανση ίσως σου βγάλει και 10000 km ακόμα. Δεν αλλάζουμε.
    Να κάνουμε ένα καθάρισμα στα μπεκ,να είμαι ήσυχος;
    -Γιατί,μια χαρά δουλεύει...

@uberalles...
    κάνε μια βόλτα απο εκεί να του πεις τι θες.Αν δεν το έχει θα στο πεί.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Engine Stop Switch
    από furious στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2009, 19:21
  2. Rudge 1930 (Radial Valve Engine)
    από stefanos στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2008, 17:05
  3. smarterBiker.gr - search engine μονο για μοτοαγορες