Καλά να περάσετε όπου και να πάτε . Αυτά από ΄μένα .![]()
*Αν πάτε Ζάκρο πες μου .
Αν μείνετε Τσούτσουρα ξυπνήστε πρωί και πάρτε τα καραβάκια που κάνουν εκδρομές στις γύρω παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με όχημα. Πάνε και Χρυσή (Γαϊδουρονήσι). Εγώ δεν ξύπνησα και ακόμα χτυπιέμαι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από mreth
Αν μείνετε Τσούτσουρα ξυπνήστε πρωί και πάρτε τα καραβάκια που κάνουν εκδρομές στις γύρω παραλίες που δεν είναι προσβάσιμες με όχημα. Πάνε και Χρυσή (Γαϊδουρονήσι). Εγώ δεν ξύπνησα και ακόμα χτυπιέμαι...
Από Τσούτσουρο να πας Γαϊδουρονήσι είναι μακριά. Καλλίτερα από Ιεράπετρα.
παρεπιπτωντος αν πας προς αγιο νικολαο οταν φτανεις να φορας ζωνη κρανος κλπ και να πας κατω του οριου ταχητητας γιατι στηνουν μπλοκα επεισης και παχια αμμο να προσεχεις γιατι την στηνουν πολυ υπουλα μην σου χαλασουν οι διακοπες απο κατι τετοιους κοπ@νους
Έτσι και χειρότερα .Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
παρεπιπτωντος αν πας προς αγιο νικολαο οταν φτανεις να φορας ζωνη κρανος κλπ και να πας κατω του οριου ταχητητας γιατι στηνουν μπλοκα επεισης και παχια αμμο να προσεχεις γιατι την στηνουν πολυ υπουλα μην σου χαλασουν οι διακοπες απο κατι τετοιους κοπ@νους
Με 50 χλμ στην είδοδο της πόλης όταν θα δεις τα πρώτα βενζυνάδικα και γενικά στο όριο ,μην χάσεις κανα δίπλωμα .Όταν θα τους δεις θα είναι πολύ αργά .
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ο δρόμος για Ξερόκαμπο που βγάζει Κάτο Ζάκρο και από εκεί Κουρεμένο .
η παραλία του Κουρεμένου δεν είναι κοντά στο Παλαίκαστρο?
πρόπερσυ είχα ανεβεί στο οροπέδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Επίσης από Νεάπολη μπορείς να ανηφορίσεις προς Οροπέδιο Λασιθίου (Τζερμιάδο).
είχα σαν βάση το Μοχό και τριγύρναγα
Eίναι λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
η παραλία του Κουρεμένου δεν είναι κοντά στο Παλαίκαστρο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Και αφού φύγεις από ξερόκαμπο ,παίρνεις το δρόμο για Ζάκρο -Κάτο Ζάκρο .Αν θες κάθεσαι και την κάνεις προς Παλαίκαστρο στα 15 χλμ . Από εκεί είσαι μία γκαζιά για
* Βάι
* Κουρεμένο
* χιόνα
* Μονή Τοπλού
Η Σητεία είναι στα 18 περίπου χλμ από το Παλαίκαστρο . Από Σητεία θα γυρίσεις από τον πάνω δρόμο για την επιστροφή και θα δεις και άλλλα χωρια πριν τον Άγιο Νικόλαο .
Στα 60 περίπου χλμ πιο πριν είναι το Μόχλος .Για να πας εκεί θα κατηφορίσεις από κάποιο χωριό .¨Εχει διάφορους δρόμους .
![]()
οκ απλά εγώ την είχα την διαδρομή στο μυαλό μου Ελούντα->Βάι->Παλαίκαστρο->Ζάκρο->Ξερόκαμπος κτλ κτλ
ενώ μου την περιέγραψες ανάποδα και μπερδέυτηκα![]()
![]()
![]()
Πάει και έτσι ,αλλά έτσι που σου το λέω εγώ ,περνάς και από Ιεράπετρα .
Στην Παχειά άμμο ,το χωριό του Μάκη κόβεις δεξιά (ευθεία πάει Σητεία) και μετα περνάς από τον
κάτω δρόμο με δεξιά σου το Λυβικό πέλαγος και γυρνάς από τον πάνω δρόμο έτσι ώστε να δεις πιο πολλά πράματα .
* Αλλά αν είναι να πας Ασήμι ,τότε κάνε την διαδρομή όπως την είχες στο μυαλό σου και πήγαινε εκει απο Ιεράπετρα .
Στείλε μου το τηλ σου να σου πω τι θα κάνεις στην Ζάκρο .