Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Παλαιό μέλος

ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

μια φορα δεν φορεσα κρανος και μου πηραν το διπλωμα για δεκα μερες + προστιμο = δεν υπαρχει σαλιο την εκατσα.. αν κυκλοφορησω χωρις διπλωμα και με πιασουν τι γινετε? αν τρακαρω ειμαι καλυμενος
    βοηθεια παρακαλω!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από apsogos
    μια φορα δεν φορεσα κρανος και μου πηραν το διπλωμα για δεκα μερες + προστιμο
    το ειχες ξεχασει?

ζεσταινοσουνα?

χωρις κρανος σε πιασανε και σου πηραν το διπλωμα....Αν σε πιασουν να οδηγεις χωρις διπλωμα.... αποχαιρετα και το οχημα

υποτροπη το λενε στο δικαστηριο?υποτροπος?δε θυμαμαι
    Accipere quam facere praestat injuriam

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ

μια φορα δεν φορεσα κρανος και μου πηραν το διπλωμα για δεκα μερες + προστιμο = δεν υπαρχει σαλιο την εκατσα.. αν κυκλοφορησω χωρις διπλωμα και με πιασουν τι γινετε? αν τρακαρω ειμαι καλυμενος
    βοηθεια παρακαλω!
    1. Αν σε πιάσουν χωρίς, τότε την έκατσες.

2. Όχι, δεν είσαι καλυμμένος.

3. Βοήθεια..? κάνε ότι κάνω και εγώ που δεν το έχω. ΜΜΜ.

Παλαιό μέλος
    φιλε θα πω οτι δεν το εχω πανω μου ....θα μου παρει την μηχανη επειδη δεν εχω το διπλωμα??1η φορα το ακουω

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    φιλε θα πω οτι δεν το εχω πανω μου ....θα μου παρει την μηχανη επειδη δεν εχω το διπλωμα??1η φορα το ακουω
    θα μπορεσεις δηλαδη να το παρουσιασεις στο τμημα τις επομενες 7-10 μερες?

Γιατι και οταν δεν το κουβαλας εισαι παρανομος και πληρωνεις 16 ευρω ενω σου επιβαλεται να παρουσιαστεις στο τμημα με το διπλωμα....

Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    φιλε μου σε 10 εργασιμες θα το εχω....απλα θελω να ξερω αν με πιασουν χωρις διπλωμα πριν ...το παραλαβω...τι γινετε

αν σε σταματησουν η εμπλακεις σε ατυχημα θα πληρωσεις πολλα...μεγαλο παιδι εισαι...εσυ αποφασηζεις...

Οκ ρε παιδια και τι επρεπε να κανω?να την αφησω μονη της επειδη ειχα πλυμμενο κρανος δηλαδη?
    και εσεις αφηστε την επιθεση και βοηθηστε να παρουμε το διπλωμα πισω...
    Ισως και αν...η μονη περιπτωση να το παρεις πισω ειναι να πας με την πληρωμενη κληση στον δοιηκητη και να του κλαφτεις...οτι το χρειαζεσε για την δουλεια σου...οτι εχεις την εγκυο...οτι ηταν η πρωτη φορα...κλπ κλπ...ισως και να πιασει...αρκει να εχεις πληρωσει ξαναλεω την κληση...αυτα...

Φαντάζομαι, δεν είναι και τίποτα να δούνε στο σύστημά τους ότι σου έχουν πάρει το δίπλωμα. Οπότε, παίζει και να σου την πάρουν αν δουν ότι κυκλοφορείς χωρίς να το έχεις.
    safety doesn't happen by accident

βασικα ο τροπος σας απο την αρχη ειναι πολυ ασχημος.....
    τελος παντων.
    Εντάξει φίλος, σε πιάσανε χωρίς κράνος, σε γράψανε, θα πληρώσεις κι είσαι οκ.

Μην διακινδυνεύεις ούτε τη σωματική σου ακεραιότητα ούτε τα παρατράγουδα αν γίνει κάτι ή σε πιάσουνε χωρίς δίπλωμα. Θέλεις το παιδί να έχει μπαμπά, έ?

Το'παιξες κορώνα γράμματα και σου έτυχε να σε γράψουν, δέξου το και μη βρίζεις.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Όταν παρανομούμε ας είμαστε έτοιμοι να υποστούμε και τις συνέπειες αν και όταν προκύψουν. Να λες πάλι καλά που στην ανάγκη σου δεν μπόρεσες να προστατεύσεις τον εαυτό σου και δεν συνέβει τίποτα ανάποδο, από εκεί και μετά τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Καλή λευτεριά στη γυναίκα σου

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Όταν παρανομούμε ας είμαστε έτοιμοι να υποστούμε και τις συνέπειες αν και όταν προκύψουν. Να λες πάλι καλά που στην ανάγκη σου δεν μπόρεσες να προστατεύσεις τον εαυτό σου και δεν συνέβει τίποτα ανάποδο, από εκεί και μετά τα υπόλοιπα περιττεύουν.

Καλή λευτεριά στη γυναίκα σου
    ευχαριστω παρα πολυ....

άψογε το ερωτημα σου ποιο ηταν;

αν επιτρεπεται να οδηγεις διχως διπλωμα;

η κοινη λογικη τι λεει;

οπότε καβαλα αν δεν μπορεις να κανεις αλλιώς , δεν το φωναζεις, δε το διαλαλεις και ρποσεχεις 3 φορες περισσόετρο διχως να προκαλείς (ξεκρανωτος κλπ)

λογικα πραγματα, τι ανοιξες αυτο το ανουσιο θρεντ δεν καταλαβα... τι περιμενες δηλ;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    άψογε το ερωτημα σου ποιο ηταν;

αν επιτρεπεται να οδηγεις διχως διπλωμα;

η κοινη λογικη τι λεει;

οπότε καβαλα αν δεν μπορεις να κανεις αλλιώς , δεν το φωναζεις, δε το διαλαλεις και ρποσεχεις 3 φορες περισσόετρο διχως να προκαλείς (ξεκρανωτος κλπ)

λογικα πραγματα, τι ανοιξες αυτο το ανουσιο θρεντ δεν καταλαβα... τι περιμενες δηλ;
    ρε φιλε οχι δεν ηταν αυτο το ερωτημα μου...σε περιπτωση που με πιασουν χωρις διπλωμα....τι γινετε...τρωω κληση ? με πανε αυτοφωρο? μου κοβουν δικαστηριο...αυτα..

ρε φιλε οχι δεν ηταν αυτο το ερωτημα μου...σε περιπτωση που με πιασουν χωρις διπλωμα....τι γινετε...τρωω κληση ? με πανε αυτοφωρο? μου κοβουν δικαστηριο...αυτα..

http://www.sefeaa.gr/downloads/2009/KOK.pdf

Καλό διάβασμα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2013, 13:50
  2. Μου πηραν το διπλωμα!!!
    από aspirini στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 28