Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Προσοχή στον δημόσιο δρόμο.. το κάνουμε;

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    προστιμα και αηδιες. περασες κοκκινο φιλε μου η αλλη σοβαρη παραβιαση του κ.ο.κ? οχι ρε μεγαλε δεν περνανε τα φραγγα σου. ποινη 2 μηνες εργασια σε δημοσιο νοσοκομειο. να δεις αιμα μυαλα ανθρωπους κομματια γιατι καποιος ηταν χερας η απροσεχτος η οτι αλλο...και ελα μετα να μου πεις αν θα εχεις την ιδια φαγουρα στο χερι η το ποδι οταν οι εικονες αυτες θα σου δημιουργησουν εγκεφαλικο κοφτη.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Όσο για τα υπόλοιπα ........ ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.....
    Οδηγώ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τη μηχανή μου, βρέξει - λιάσει - χιονίσει !!!
    Το πρώτο και βασικό μου μέλημα είναι το να επιστρέψω στο σπίτι μου γερός !!!
    Θεορώ ότι δεν έχω ΠΟΥΘΕΝΑ προτεραιότητα και σε κάθε στυροδρόμι έχω δεν έχω στοπ, κόβω ταχύτητα και ελέγχω !!!
    Στο πράσινο κόβω ταχύτητα, ακριβώς για να μπορώ να αντιμετωπίσω την ανοησία του άλλου ......
    Να το βράσω το ότι είχα προτεραιότητα αν είναι να καταλήξω στο νοσοκομείο ή ακόμα χειρότερα στο νεκροτομείο ......
    Εχω μεγαλώσει και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν !!!
    Καβαλάω μηχανή για το κέφι μου, γιατί το γουστάρω και όχι για να αποδείξω ότι είμαι χεράς ή ο έλληνας Rossi ........ ας με θεωρούν κουλό ........... ειλικρινά δεν δίνω μία !!!
    Θα ανοίξω μόνο σε Ε.Ο. και μόνο σε κομμάτια που δεν έχουν παράδρομους, έχουν μεσαίο διάζωμα και καλή ορατότητα ......... πουθενά αλλού !!!

Κότα ;;; Ίσως !!!

Αλλά ΟΡΘΙΑ κότα !!!

Πρώτο μέλημα επιστροφή σε ΕΝΑ κομμάτι και ΟΡΘΙΟΣ !!!
    Η κόρη μου με πριμένει και με χρειάζεται !!!

+όσα θες! το παιδάκι στο αβατάρ μου με περιμένει κάθε μερα να γυρίσω.

Αρχικουλάδι (ΤΟ); όρθιο κουλαδι όμως..
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Τα λεφτα στις κλησεις δεν λυνουν το προβλημα κατα τη γνωμη μου.Δλδ αν εγω ειμαι πλουσιος κ πηγαινω οπως να'ναι κ μ'οσα να'ναι οσες κλησεις κι αν φαω θα συνεχισω,τι να μου πουν και 100 και 200 και 1000ευρα οταν κυκλοφορω με πορσε..και μην ξεχναμε οτι δεν ειμαστε ολοι πλουσιοι αλλα ειμαστε ελληνες και ''αμα λαχει'' δεν πληρωνουμε κιολας,τι θα μας κανουν?!?!
    Η λυση που ανεφερε ο granazi ειναι πολυ καλη αλλα δεν ειναι αναγκη να παει κανεις στο νοσοκομειο για να δει κατι τετοιο...Υπαρχει ενα κρατικο καναλι το οποιο πληρωνουμε υποτιθεται για να ακουμε τη φωνη μας ( ),,αυτο το καναλι μπορει να αφιερωνει περισσοτερο χρονο σε θεματα οδηγικης ασφαλειας κ ειδικα στις επιπτωσεις που εχουν τα τροχαια οταν τρεχουμε/οδηγουμε μεθυσμενοι η χωρις κρανος κλπ...
    Ειχα την τιμη να παρακολουθησω τον κ.Ιαβερη παλιοτερα ο οποιος μας εβαλε κ παρακολουθησαμε συνεντευξεις απο ατομα αναπηρα θυματα/θυτες με κρανος η χωρις,που τρεχανε κλπ κ τι επιπτωσεις ειχαν στη ζωη τους για ενα λαθος δικο τους η καποιου αλλου,κ αλλες διαφορες σκληρες εικονες...
    Γιατι ειμαστε αναγκασμενοι να ψαχνουμε η και να πεφτουμε τυχαια σε τετοια περιστατικα στο youtube κ να τα ξεπερναμε μετα απο λιγο καιρο ενω ειναι εφικτο να μας το θυμιζουν καθε μερα οχι μονο τα κρατικα καναλια αλλα κ τα υπολοιπα στο κατω κατω!
    Η επαναληψη ειναι η μητερα της μαθησης λενε..ακομη κ ο πιο ανεγκεφαλος πιστευω θα λυγισει και θα αρχισει να σκεφτεται επιτελους!
    Willing is not enough,we must do - Knowing is not enough,we must apply

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    υπαρχουν φορες που τα ΠΟΛΛΑ χλμ με τα οποια συγκρουεται ενα οχημα δεν ηταν πολλα απο πριν.εγιναν πολλα κατα τον χειρισμο του οχηματος προς αποφυγην του εκαστοτε ατυχηματος.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
    από zephyr1 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2006, 11:43
  2. MotoGP σε δημοσιο δρομο.
    από 620 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2006, 10:18
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2005, 20:43