Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: ΤρεξτεΣυγγρουΜαζευουνΜηχανες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Με αφορμη κ τα λινκς του Vanda

Ειναι πολυ κοντοφθαλμο και 'ρομαντικο' να πιστευει κανεις οτι στην χωρα της διαφθορας και της αδιαφανιας οτι τα πραγματα γινονται με βαση εγκυρο διαγωνισμο και οχι με μιζες ...

Ειμαστε ο ορισμος της διαφθορας κ το αποδειξαμε πολλες φορες ... δεν χρειαζεται να κανω ερευνα για να βγαλω συμπερασματα, δεν ειμαι ουτε ντετεκτιβ ουτε δημοσιογραφος ... δεν ειναι αυτη η δουλεια μου.

Απλα οταν μου μυριζουν σκατα, μαλλον κοντα σε τουαλετα βρισκομαι ... και καποιος χεζει ...

Κατανταω αηδια, αλλα ετσι αισθανομαι αυτην την στιγμη, που μου γυρισε το στομαχι αναποδα οταν ειδα τον γερανο ...

μπιζνες, ειναι φιλε μου .. καποιοι κονομανε χοντρα εις βαρον σου ... ετσι ηταν , ετσι ειναι ...

γιατι ανεχομαστε καταστασεις ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Μαζί σου!! Λιγότερο κράτος, λιγότεροι χαραμοφάηδες, λιγότεροι ανίκανοι που πληρώνονται για να τα ξύνουν.... αλλά υπάρχουν και "ιδιώτες" χαραμοφάηδες!!!
    Χαραμοφάηδες υπάρχουν παντου. Μηχανισμους ελέγχου θες, για να τους αποφεύγεις

Άντε αλλάξτε πολη ρε σεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Banned Το avatar του/της WebD
    Καλά εννοείται ότι δεν πρέπει να παρκάρουμε παράνομα... κι όταν το κάνουμε πχ από ανάγκη (κι όχι από τεμπελιά) να είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε αν μας γράψουν!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Χαραμοφάηδες υπάρχουν παντου. Μηχανισμους ελέγχου θες, για να τους αποφεύγεις

Άντε αλλάξτε πολη ρε σεις
    Μηπως χωρα καλυτερα ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx

μπιζνες, ειναι φιλε μου .. καποιοι κονομανε χοντρα εις βαρον σου ...
    ayto den μπορω να το καταλαβω ...

γιατι εις βαρος μου;

παρκαρα παρανομα;

ημουν ατυχος και με επιασαν; θα πληρωσω... όσα κι αν μου ζητησουν , αν μου τα ζητανε νομιμα θα τα δωσω.

αν δεν θελω να πληρωσω δεν δινω δικαιωματα

στην τελικη αν στο πως αλλιως

αν το παρανομο παρκαρισμα αντιμετωπιζοταν με μαι απλη κληση των 40 ευρω η οποια εξοφλειται με τα μισα ενοτς 10ημερου τι θα γινοταν;

θα συνεχιζαμε ολοι να παρκαρουμε παρανομα, και θα το καναμε και τελειως απροκαλυπτα μη ενδιαφερομενοι για την εξυπηρετηση των πεζων στους οποιους αλλωστε ανηκει το πεςζοδρομιο, επειδη θα ειχαμε τα @@ , την τσεπη δηλαδη, το 20ρικακι κοινως που θα μας ξελασπωνε...

ο ελληνας θελει φοβερα με λεφτά... τελος...

Banned Το avatar του/της WebD
    Τότε δε θα ήταν καλύτερα να έκοβαν μια κλήση των 100? και όχι πχ 20? για το παρκάρισμα και 80 για τη μεταφορά φύλαξη;

Τότε όλο το ποσό θα πήγαινε στον κρατικό κουμπαρά και όχι σε τσέπες "κουμπάρων"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πέρα απο το παράνομο ή οχι.. το δίκαιο ή οχι..

Ενημερωτικά...

Την επόμενη φορά που θα διαπιστώσετε ζημιά στην μηχανή σας απο μεταφορά με αυτόν τον τρόπο, φροντίστε να βρείτε τους υπόλοιπους που είχαν μηχανές μαζί με την δική σας στο φορτίο και είχαν πάθει ζημιά και κάντε ομαδική αγωγή προς την ιδιωτική εταιρία που έκανε την μεταφορά.

Όσον αφορά την ΕΛ.ΑΣ μπορείτε να κάνετε αναφορά στον αξ.υπηρεσίας σχετικά με φθορά περιουσίας αναφέροντας χώρο-τόπο-χρόνο αποδεχόμενοι ναι μεν το παράνομο του παρκαρίσματος αλλά αναφέροντας οτι τα οχήματα υπέστησαν ζημιές.

Έχει γίνει και στο παρελθόν και εκείνοι που κατέθεσαν αγωγή πληρώθηκαν (μετά απο 2 χρόνια αλλά δεν λέει τίποτα αυτό) , η αστυνομία διέκοψε την σύμβαση με την εταιρία αυτή και τουλάχιστον στην περιοχή που γνωρίζω απο τότε, απλά παίρνουν πινακίδες και οχι μηχανές πλέον.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καραγκιοζηλικια, αντι να σεβαστουν τον μοτοσικλετιστη που το οχημα του δεν ποιανει χωρο, ρυπαινει λιγοτερο... (δεν κουβαλαει μαζι του 2 τονους στο κεντρο... για μια βολτα), του παιρνουν την μηχανη γιατι μπορουν !

Θα ηθελα μια μερα οποιος εχει μοτοσικλετα να την παρκαρει ωστε να ποιανει χωρο ΟΣΟ ενα αυτοκινητο, τοτε να δουμε πως θα γινεται η κινηση στο κεντρο της αθηνας.

Ενας αλλος ειπε οτι η μοτοσικλετα πρεπει να ειναι καθετα κ οχι οριζοντια... Δεν καταλαβα ?!?!?!
    Εφ οσον ειναι σε νομιμη περιοχη οπως γουσταρω θα την βαλω, οπως κανουν κ τα αμαξια αλλωστε.

οταν ακουσα ιδιωτικη εταιρεια καταλαβα τι παιζεται
    ο νομος ειναι νομος αλλα υπαρχει κι το ηθικο θεμα στη μεση
    μια μηχανη που ενοχλει μονο αισθητικα ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να της κοψεις κληση
    αυτο το αισθανονται κι οι τροχαιοι
    ετσι βαζεις τον ιδιωτη να τα σηκωνει κι ταυτοχρονα ο μεγαλος τσεπωνει κι τη μιζα του
    αποδειξη οτι δε σηκωνουν αμαξια που πραγματι ενοχλουν την κυκλοφορια προφανως γιατι ειναι ασυμφορο

το χωσιμο του ιδιωτικου τομεα στην ελλαδα μου θυμιζει το χεσιμο της μυγας οταν εβγαλε κ...ο

η μονο εγω οταν δουλευα για εταιριες δε βρηκα καμμια (παροτι συναδελφοι τις διευθυναν) που να μη με κλεψει εστω κι εμμεσα;;;;;;;;;
    Γι αυτο βγαζω σπυρια οταν ακουω οτι ιδιωτες αναλαμβανουν ΚΑΙ τη δημοσια ταξη ΕΛΕΟΣ
    ticking away the moments that make up a dull day

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ειναι ανεξήγητο φαινόμενο γιατί σ' αυτή τη χώρα βγάζουμε σπυριά οταν ακούμε τη λέξη "ιδιώτης"
    Μετα τα πανεπιστημια, τα νοσοκομεια, τον οτε κ τις τραπεζες... θα πρεπει να τεθει
    ΣΟΒΑΡΟ θεμα μηπως να γινει κ η αστυνομια ιδιωτικη !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από lostmember

η μονο εγω οταν δουλευα για εταιριες δε βρηκα καμμια (παροτι συναδελφοι τις διευθυναν) που να μη με κλεψει εστω κι εμμεσα;;;;;;;;;
    Γι αυτο βγαζω σπυρια οταν ακουω οτι ιδιωτες αναλαμβανουν ΚΑΙ τη δημοσια ταξη ΕΛΕΟΣ
    Ευγε, για το ανηθικο ομως δεν συμφωνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Ενας αλλος ειπε οτι η μοτοσικλετα πρεπει να ειναι καθετα κ οχι οριζοντια... Δεν καταλαβα ?!?!?!
    Εφ οσον ειναι σε νομιμη περιοχη οπως γουσταρω θα την βαλω, οπως κανουν κ τα αμαξια αλλωστε.

άλλο είπε... πως αν πιασεις θεση ελεγχωμενης σταθμευσης παραλληλα με το κρασπεδο πρεπει να πληρωσεις το αναλογο εισητηριακι αλλιως σε γραφουν (όπως θα εκαναν και σε ενα αυτοκινητο) αν παρκαρεις καθετα ανα μεσα σε αλλα σταθμευμενα (που δεν πιανεις χωρο χρεωσης αλλα την διακεκωμενη) σου την χαριζουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    το κρατος χρειαζεται λεφτα για να βγει απο την οικονομικη κριση ...

Παρακαλω οτι εχετε ευχαριστηση
    Δεν εχεις αδικο αλλα αν ειναι ΜΟΝΟ αυτο, τοτε γιατι δεν εγραψαν και ολα τα κουτια που οπως ειπε ο φιλος (και ολοι εχουμε δει) να ειναι παρανομα παρκαρισμενα/σταθμευμενα στη συγκρου
    money cant buy me love !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    μια βδομαδα μονο να αποκτουσαμε την αλληλεγγυη των Γαλλων , σε ολα τα θεματα ,
    και θα ειχαν παρει ποδι πολλα ΠΑΡΑΝΟΜΑ νομοσχεδια ...
    +900

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    ρε παιδια χαλαρωστε λιγο...

ειναι παρανομο να παρκαρεις σε πεζοδρομιο; ειναι...

αν εισαι ατυχος και σε γραψουν σε γραψαν,οπως και το περιστατικο με το κρανος... τι συζηταμε τωρα;
    Αν εγραφαν ΟΛΟΥΣ τους παρανομους τοτε ισως να μην υπηρχε λογος να συζηταμε.
    Αλλα το να γραφουν ΜΟΝΟ το σκουτερακι και να μην κανουν τιποτα για το μερτσεντε που ειναι ακριβως διπλα παρανομα παρκαρισμενο κι αυτο ειναι αν μη τι αλλο εξοργιστικο...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF