Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Νομίζω, ναί.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Νομίζω, ναί.![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
κοριτσια, εχω μερες να δειρω ε!
![]()
ξερω τι θα απαντησει, ξερω τι θα απαντησει![]()
![]()
πισω καναγιες..
εγω θα βαφτισω το παιδι
να παρει την τσαχπινια μου
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπορεί. Αλλά όλοι ξέρουμε σε ποιόν θα μοιάζει.Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
...να παρει την τσαχπινια μου..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
...
![]()
![]()
![]()
Το χρειάζεστε όλοιΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το χρειάζεστε όλοι:rotflmao: :rotflmao:
Εχει κύμα!
Υπομονη...
![]()
Έτσι πρέπει, να βραχεί καλά το κεφάλι.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Εχει κύμα!
Υπομονη...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ειναι και ο oldman διακοπές γμτ...![]()
Αληθεια???![]()
Εν τάχει
οτι η Θάλεια - κατα φόρουμ Noble - δεν ειναι και στην καλυτερη των διαθέσεών της
![]()
![]()
Είμαι μια χαρά,σταματήστε να είστε τόσο εύκολα επικριτικοί με τα πάντα.![]()
υ.γ.αφού λείπει ο oldman δεν έχει γούστο,παω θάλασσα.
Mα τότε είναι απλά τα πράγματα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Νομίζω, ναί.![]()
Ο Rein που είναι γλήγορος θα πεταχτεί μέχρι την Κέρκυρα να τη φέρει εδώ (1 ωρίτσα θα κάνει συν τις καθυστερήσεις του πλοίου). Ο Τάσοςπαπ ως αστυνομικός με πολιτικά θα αναλάβει να βρει τα ίχνη του πατέρα ο οποίος θα έχει επιβεβαιωθεί μέσω του τεστ ντι-εν-έι που ζήτησε ο Rein, ο ΝτίμΤσίου θα χρηματοδοτήσει τη μετάβαση του Rein και την πληρωμή της κλήσης του άψογου και θα δικαιολογήσει τις σχετικές δαπάνες ως λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής του, και η Θάλεια/Νοble θα αναλάβει να μεταφέρει τη χαρμόσυνη είδηση στον apsogo αν το ντι-εν-ει τεστ βγει θετικό, ή την ψυχοθεραπεία του αν τελικώς προκύψει αρνητικό.... Αυτό θα πει ομαδικό πνεύμα και γι αυτό υπάρχουν τα φόρουμ (Κάπταιν, σόρρυ, δε βρήκα τίποτα για σένα
Άλλωστε μία σου έμεινε..)
Dura lex, sed lex.
Εν τάχει
Ο apsogos, εβαλε το κρανος του για πλυσιμο, δεν είχε άλλο, φοβήθηκε μην κρυώσει φορώντας το βρεγμένο και πήγε να δει την έγκυο κοπελα του, ακράνωτος για πρωτη και μοναδικη φορά στη ζωή του. Τον είδαν, τον τσιμπησαν, πρόστιμο και 10 μερες α-διπλώματος (sic).
Έκανε την κλασσική, όσο και περιττή, ερώτηση "τι θα κάνω, μπορω να οδηγώ χωρίς διπλωμα, τί θα γινει αν με πιάσουν;" και η μέρα ξεκίνησε όμορφα.
Στην πορεία μαθαμε οτι ο Ντιμχιος ειναι ενας 20χρονος κρυφοεισοδηματίας που διατηρεί ενα μαγαζι-βιτρινα να ξεπλενει λεφτα, οτι ο ράινμάιστερ ζητησε ντι-εν-έι τεστ για το παιδί που κυοφορεί η κοπέλα, οτι ο τΠαπ ειναι μπάτσος, οτι η Θάλεια - κατα φόρουμ Noble - δεν ειναι και στην καλυτερη των διαθέσεών της
Ελπίζω να ήμουν σαφής :wacko:
Σαν σενάριο δραματικής σειράς του Φώσκολου μου κάνει...:rotflmao:
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ιδέα! Ο Cpt. θα αναλάβει τη θρησκευτική κατήχηση του παιδιού σύμφωνα με τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη...![]()
Dura lex, sed lex.