Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: agora 636? sos-provlima me tin mesi moy

Νέο μέλος

agora 636? sos-provlima me tin mesi moy

geia sas..kalws sas vrika..eimai kenoyrios stin parea..exoyn perasei aftes oi mixanes apo ta xeria moy:bandit 400 r6 spesial endition transalp 650 beverly400..!!!k fisika afto poy exw twra k tin exw katavrei to hornet 600 toy 2000..thelw na parw to 636 toy 05 k thelw tin voithia sas..exw sovaro provlima me tin mesi moy...tha exw provlima me to 636?????perimenw tin voithia sas...efxaristw..
    κ τα ματια μας 1014....!!!!κυκλοφορουν [[δολοφονοι]]..

Re: agora 636? sos-provlima me tin mesi moy

Αρχικά δημιουργήθηκε από ellobo7
    exw sovaro provlima me tin mesi moy...tha exw provlima me to 636?????
    Pantos kalytera de tha gini i mesi sou, file moy...Hirotera mpori.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    file efxaristw gia tin apantisi..kanonika tha eprepe na min odigw mixani..entoli apo giatro afto..alla emeis poy exoyme tin ditroxi trela den ginete na minoyme xwris moto k etsi to palevw k exw..exw kavalisei 636 k katalava oti stin periptwsi moy tha einai kalytero na koitaksw se z750 h xornet..

Κάτι λιγάκι πιο "όρθιο" σαν θέση οδήγησης; Κάνα μεγάλο on-off, λχ;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    eixa to transalp..den eixa provlimata..twra exw to xornet..k eimai komple..k taksidia exw kanei k den exw provlimata..twra ethelw na parw kati pio dynato k fysika na einai 3-4 etwn..to xornetaki moy einai toy 2000.. alla to goystarw..!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    το zx6r (636) του 05-06 εχει πολυ σκληρη πισω αναρτηση

Νέο μέλος
    to kserw...exw odigisei k fisika ekini tin wra den asxolithika me to an tha me pona i mesi moy.....katalaveneis...! pantws einai apistefto gkazi gia katigoria 600..efxaristw gia tin topothetisi soy..

ο κουρασμένος Το avatar του/της andstag
    Φίλε μου απ' οτι ξέρω οσο πιο όρθια η θέση οδήγησης τόσο μεγαλύτερο το πρόβλημα στη μέση. Θα σου πρότεινα να το δοκιμάσεις και αυτη τη φορά να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στη μέση σου.

Μέλος Το avatar του/της fotis3
    επειδη ειμαι ομοιοπαθεις μαλακωνεις αναρτησεις,ζωνουλα,μια ολοσωμη φορμα (κανει δουλεια αν μπορεις φυσικα) και οσο μπορεις οδηγιση με το βαρος στα ποδια.με ολα αυτα εγω ειμαι οκ.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Να κανεις ραχιαιους και κοιλιακους.Επισης μπολικο περπατημα,οτι ασκησεις σου εχει πει ο γιατρος σου κι ενα μηχανακι με ορθια θεση οδηγησης και μαλακες αναρτησεις.Αργοτερα βλεπεις και κανεις.Η ζωνη βοηθαει αλλα δεν πρεπει να την φορας για πολυ ωρα.Ταχω περασει και κατι εμαθα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Νέο μέλος
    ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια..μαλλον θα το ακυρωσω το ονειρο του να παρω το 636..καθαρα λογω θεσης οδηγησης..το εψαξα το θεμα κ πρακτικα κ οντως μπορει να εχω σοβαρο προβλημα..αρα η το χορνετ η το ζ750 3ετηας θα χτυπησω.η θα μεινω με το χορνετακι μου που τα κανει ολα κ συμφερει........!:wacko:

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

μπα..

το 636 εχω,αλλα δεν εχει να λει κατι αυτο.ολα τα ss 600 και 1000 ειναι κουραστικα για την

μεση τον αυχενα,αγκωνες καρπους και ωμους.δεν εχει να κανει με το 636. εχει να κανει με την

κατηγορια αυτων των μηχανων.τωρα αμα εχεις και προβλημα ,δεν θα το πρωτεινα. απλα

αν εχεις την μεση σου το μηχανακι δεν θα το νιωσεις.θα πηγαινεις απλα για καφε και βολτουλες.

το μηχανακι θα το νιωσεις στην γρηγορη και σε στροφες οδηγηση,δεν ξερω αν μετα νιωθεις την

μεση σου.

εδω εγω πηγαινω νικαια - επιδαυρο ( ειμαι 23) και οταν γυρναω νιωθω σαν να εχω παθει ψυξη.

αλλα μετα σκεφτομαι την κ@υλα που ειχα πανω στο μηχανακι και ξαχναω και πονους και

πιασηματα.σκεψου το.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Νομιζω κατι σε πιο sport touring θα ηταν καλυτερο για την μεση νομιζω και τα ονοφαδικα πιεζουν περισσοτερο την μεση μια και ο κορμος καθε καθετα πιεζοντας συνεχεια το σημειο.
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

ναι

ναι συμφωνω ,κατι σε hayabusa 1300, zzr 1400, θα σου αρεσε?

ακομα και σε b-king ...λεω αμα!!! το τερας!!! βεβαια εχουμε ξεφυγει σε

κοστος,συντιρηση,σερβις,ασφαλειες,σηματα,βενζινες,εχε ις ανεβει 200% σε εξοδα απο 600 ss.

xaxa!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    οσο πιο ορθια ειναι η θεση οδηγησης τοσο πιο πολυ κουραζεις την μεση σου γιατι αποκτα και εναν ρολο "δευτερης αναρτησης" στις ανωμαλιες του οδοστρωματος...

στα ss, με την προϋποθεση οτι δεν θα κανεις πολλα χλμ, δεν θα εχεις προβλημα, αρκει να εχεις σωστη θεση οδηγησης.

ουσιαστικα πρεπει να κρατιεσαι με τα ποδια, σφιγγοντας τους προσαγωγους στο ντεποζιτο, τα χερια πρεπει να ειναι χαλαρα και οι πηχεις σου να ειναι οσο το δυνατον παραλληλοι με το εδαφος.

βοηθαει να πατας στις μυτες των ποδιων σου στα μαρσπιε για να "κλειδωνει" το γονατο στο πανω μερος του ντεποζιτου.

αφου ειχες r6 οπως λες, λογικα ολα αυτα πρεπει να σου ειναι γνωστα.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Provlima me tin ekkinisi...
    από Brouklis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2006, 10:48
  2. provlima me tin sela
    από dsalpeas στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2005, 17:51
  3. exo pathei plaka me tin athina
    από tiganis στο forum Off topic