Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: Η παλια...καλη εποχη(1978-1985,βαλτε φωτο,μονο για παλιους...)

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ,ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ.ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΧR 200 ΠΟΥ ΤΟ 81 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΡΟΔΑ ΚΑΤΩ...ΑΧ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-xr200-82-bikepics-071129.jpg 
Προβολές:	225 
Μέγεθος:	60,2 KB 
ID:	22706
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

ΤΟ ΠΟΣΤ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ......ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ... ΜΑΚΑΡΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ... ΜΕ ΤΑ Ζ, CBR,GSXR,DUCCATI ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ . ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αυτο το ποστ το δημιουργησα για να θυμηθουν οι παλιοι και να καταλαβουν οι καινουριοι οτι δεν ειναι αναγκη να εχει κανεις οτι πιο καινουριο και δυνατοτερο για να οδηγαει γρηγορα και να απολαμβανει.Εμεις με εκεινα τα μηχανακια τοτε φοβιζαμε τους παντες και τα παντα.Δεν ειναι αναγκη να εχεις 165 αλογα για να πας γρηγορα.Δεν πρεπει να παρασειρεστε απο αυτα που γραφουν τα περιοδικα.Και να μην ξεχνατε:ειναι ευκολο να γυρησεις το γκαζι και να πιασεις τα 150 μεσα στην πολη.Ειναι ομως πολυ δυσκολο να μαθεις να οδηγας προσεκτηκα...

ΥΓ:Συνεχιστε να βαζετε φοτο της εποχης...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
    1982 Μετά Χρονολόγησης Του Μηδενός

Ο ΘΡΥΛΟΣ
    ΧΤ 550
    ρε Κωνσταντίνε ,,καλά κατάλαβα οτι εισαι ο Γιοκαρίνης :rotflmao:
    Πω πω τι look ειναι αυτό ...
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    ρε Κωνσταντίνε ,,καλά κατάλαβα οτι εισαι ο Γιοκαρίνης :rotflmao:
    Πω πω τι look ειναι αυτό ...
    ORITZINAL.....

και η ζωή συνεχίζεται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
    ORITZINAL.....

τα χρονια περνάνε ......η φατσα αλλάζει.....το σώμα το ίδιο.....γαμώτο,εγω γιατι παραμένω πάντα τόσο όμορφος :rotflmao: :rotflmao:

1989 με μαλλί απο πρόβατο xt600 tenere:a44:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ανώνυμο1.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	66,5 KB 
ID:	22759

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟ ,ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΒΗΞΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ.ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΝΕΤ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΧR 200 ΠΟΥ ΤΟ 81 ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΕ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΡΟΔΑ ΚΑΤΩ...ΑΧ

σκανερ...βγαλτες απο εκει ...πω πω αυτο το xr ηταν ο βασιλιάς της σούζας.Η μπροστινη ηταν μονο για ομορφια..μεγάλο σχολειο.το μοτερ άσπαστο.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Καρδιναλιος Το avatar του/της MRND
    Δεν υπηρχε φυσικα περιπτωση να πεσω σε ενα τετοιο θεμα και να μη τσιμπησω.Καποιοι ισως εχουν διαβασει σχετικα κειμενα μου για την εποχη,στο bikenet,καποιοι οχι.Το θεμα ειναι πως οταν περπατας στα 41-42 πια,και κεινες οι εποχες ειναι απλα νοσταλγια,το να στις θυμιζουν καποιοι ειναι κατι παραπανω απο ομορφο.Δεν εχω να πω κατι περισσοτερο απο σας,ουτε να δειξω φωτο.Ολα αυτα βρισκονται μεσα μου και εχουν παραμεινει ετσι.Ηταν μια υπεροχη γενια ανθρωπων-μηχανων.Αυτο τα λεει ολα.
    Nick

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    σκανερ...βγαλτες απο εκει ...πω πω αυτο το xr ηταν ο βασιλιάς της σούζας.Η μπροστινη ηταν μονο για ομορφια..μεγάλο σχολειο.το μοτερ άσπαστο.
    DODOK EDESSA ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΖΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΕ ΑΔΕΙΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑKHΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 1000ΔΡΧ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑΒΑ ΜΕ ΤΑ HONDAMOΛΙΣ ΒΡΩ ΣΚΑΝΕΡ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΛΕΜΟΤ...
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    τα χρονια περνάνε ......η φατσα αλλάζει.....το σώμα το ίδιο.....γαμώτο,εγω γιατι παραμένω πάντα τόσο όμορφος :rotflmao: :rotflmao:

1989 με μαλλί απο πρόβατο xt600 tenere:a44:
    Α ρε σκουληκα !!
    Οσο και να περναν τα χρονια δεν αλλαζεις !!

Αλλα το ΧΤ οκ !

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12075

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12095
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MRND
    Δεν υπηρχε φυσικα περιπτωση να πεσω σε ενα τετοιο θεμα και να μη τσιμπησω.Καποιοι ισως εχουν διαβασει σχετικα κειμενα μου για την εποχη,στο bikenet,καποιοι οχι.Το θεμα ειναι πως οταν περπατας στα 41-42 πια,και κεινες οι εποχες ειναι απλα νοσταλγια,το να στις θυμιζουν καποιοι ειναι κατι παραπανω απο ομορφο.Δεν εχω να πω κατι περισσοτερο απο σας,ουτε να δειξω φωτο.Ολα αυτα βρισκονται μεσα μου και εχουν παραμεινει ετσι.Ηταν μια υπεροχη γενια ανθρωπων-μηχανων.Αυτο τα λεει ολα.
    Ούτε και εμείς κάτι παραπάνω από εσένα έχουμε ,απλά μοιραζόμαστε τις αναμνήσεις μας ,για να νοιώθουμε ξανά πιτσιρικάδες. Για πές για πές ......

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    DODOK EDESSA ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΙΓΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΖΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΕ ΑΔΕΙΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΡΘΙΟ.ΟΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΑΚΑKHΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 1000ΔΡΧ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΑΒΑ ΜΕ ΤΑ HONDAMOΛΙΣ ΒΡΩ ΣΚΑΝΕΡ ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΛΕΜΟΤ...

Χμ …έχεις δίκιο .Παντως το επόμενο ΧR το πορτοκαλί ήταν όλα τα λεφτά .κάτι τέτοια μηχανάκια έφτιαχνε η Honda και απέκτησε την καλή φήμη που έχει. Και κάτι τέτοιους αντιπροσώπους είχε και την κατέστρεφε

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Α ρε σκουληκα !!
    Οσο και να περναν τα χρονια δεν αλλαζεις !!

Αλλα το ΧΤ οκ !

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12075

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=12095
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν μας δημιουργεί άγχος η ομάδα μας ,αφού σου είπα ,γίνε Άρης να γουστάρεις

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs

Δεν μας δημιουργεί άγχος η ομάδα μας ,αφού σου είπα ,γίνε Άρης να γουστάρεις
    Και ζωντανο να με γδαρεις ποτε των ποτων !

Εσυ ν' αλλαξεις γιατι σε λιγο θασαστε στην τριτη ερασιτεχνικη !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σα να ξαναβλέπω το "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα" είναι...

Ωραίες εποχές τότε... αρχές δεκαετίας 80. Πολύ κιτς, αλλά ωραία. Κάτι πρέπει να έχει μείνει, γιατί ακόμα και σήμερα πολλά μπαράκια παίζουν συχνά "επιτυχίες" της εποχής εκείνης, ενώ π.χ. από τα 90ς δεν ακούγεται τίποτα. Και για τους ροκάδες, η φοβερή δεκαετία του 70 ήταν ακόμα πολύ φρέσκια.

Ήταν η εποχή που η σεξουαλική απελευθέρωση έφτασε και στην Ελλάδα, έστω και καθυστερημένα - και χωρίς AIDS ακόμα... Όταν τα δωδεκάνησα βούλιαζαν από Σκανδιναβές και το "καμάκι" ήταν τίτλος τιμής! Η εποχή που κάθε Σάββατο πηγαίναμε ντισκοτέκ (Noturno, Divina, ABC... ποιός τα θυμάται αυτά ?) και που εμφανίστηκαν τα πρώτα μεγάλα μαγαζιά στην παραλιακή (Le Prison!)...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΣΑ Ninjakia ΕΙΜΑΣΤΕ????? ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΟ
    από stratosZX10 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 69
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2015, 07:38
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2007, 17:24
  3. Βάλτε φώτο των chiken strips σας
    από vaskunito στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 110
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 21:03