Εδω υπαρχη προβλημα.....μου επεσε απο το σταντ και το καπακι γδαρθικεΑρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
3
Από πίσω
Εδω υπαρχη προβλημα.....μου επεσε απο το σταντ και το καπακι γδαρθικεΑρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
3
Από πίσω
Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ. Με έριξαν με σχεδόν μηδενικη ταχυτητα και το καπάκι γέμισε γρατζουνιές. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει αμα πέσει με ποιο πολλά χιλιόμετρα. Και δε με ενδιαφέρει να γεμίσει γρατζουνιές αλλά να είναι λειτουργικό και να μπορέσω να συνεχίσω. Δε μπορώ να φανταστώ πχ ότι είμαι σε διακοπές και ξαφνικά ύστερα από πτώση να ψάχνω για καπάκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsospatras
Εδω υπαρχη προβλημα.....μου επεσε απο το σταντ και το καπακι γδαρθικε![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
το καπάκι είναι πολύ ανθεκτικό. δες πως έγινε από πτώση με 40km/h και συνέχισα το ταξίδι έτσι χωρίς κανένα πρόβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει κι εγώ. Με έριξαν με σχεδόν μηδενικη ταχυτητα και το καπάκι γέμισε γρατζουνιές. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει αμα πέσει με ποιο πολλά χιλιόμετρα. Και δε με ενδιαφέρει να γεμίσει γρατζουνιές αλλά να είναι λειτουργικό και να μπορέσω να συνεχίσω. Δε μπορώ να φανταστώ πχ ότι είμαι σε διακοπές και ξαφνικά ύστερα από πτώση να ψάχνω για καπάκια.![]()
http://img7.imageshack.us/img7/6128/cimg3744t.jpg
ps. ακόμα έτσι το έχω αφήσει,στο επόμενο σέρβις θα το αλλάξω![]()
![]()
![]()