Ωραίο ακούγεται αλλα ρε παιδιά 200km δεν είναι μεγάλη απόσταση? Πού θα βρεθεί τόσος κόσμος?
Ωραίο ακούγεται αλλα ρε παιδιά 200km δεν είναι μεγάλη απόσταση? Πού θα βρεθεί τόσος κόσμος?
Μιλαμε για περιπου 200000 ανθρωπους! 3 φορες το ΟΑΚΑ! Το 1/3 του πληθυσμου όλης της Κρητης...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alcapone09
Νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να μαζευτει τοσος κοσμος και να οργανωθεί.
Καβαλάς όσα κυβικά σου λείπουν...
Καλά ο χαμός θα γίνει, εδώ σ'ένα γάμο πας και πάντα θα βρεθεί κι ο μ@λάκας που θά'χει καταπιεί τον σεισμό στους 10 που θα χορεύουν..Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ωραίο ακούγεται αλλά προσοχή στο συντονισμό...:rotflmao:
http://www.supa.gr/forums/f124/pento...iti-39400.html
Φάση θα έχει . Μακάρι να πετύχει .
Καλη επιτυχια στους μαγκες!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Ωραια ολα αυτα, δε λεω, φαση θα εχει, θα μας δειξει και η τηλετυφλωση, θα σκασει και το πικραμενο χειλακι μας ενα χαμογελο.
Αλλα μολις τελειωσουν τον Πεντοζαλη, ας του σπρωξουν ολους μαζι προς τη θαλασσα να καθαρισουμε και τις παραλιες.
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Γμτ, 7-8 δε θα ειμαι κατω!
-1
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ωραια ολα αυτα, δε λεω, φαση θα εχει, θα μας δειξει και η τηλετυφλωση, θα σκασει και το πικραμενο χειλακι μας ενα χαμογελο.
Αλλα μολις τελειωσουν τον Πεντοζαλη, ας του σπρωξουν ολους μαζι προς τη θαλασσα να καθαρισουμε και τις παραλιες.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
αναρωτιεμαι αραγε πως και οργανωσανε κατι τετοιο;;;;ενας χορος 200000 ατομων;;;;τηλεοπτικα συνεργεια;;;ποσοι αλλοι οδηγοι/βοηθοι/κτλ κτλ;;;
ας κρατησουμε μονο τους 200.000 ανθρωπους
απο 50 ευρω εξοδα την ημερα ο καθενας;;;;
ποσο βγαινει;;;;;χχχχμμμμμμ 10.000.000 ευρω την ημερα εσοδα για την Κρητη;;;
not baaaaaaaaaaad...Marketing![]()
Εγώ πάντως το έστειλα και σε άλλους και δηλώσαμε συμμετοχή. Για το χαβαλέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
Μιλαμε για περιπου 200000 ανθρωπους! 3 φορες το ΟΑΚΑ! Το 1/3 του πληθυσμου όλης της Κρητης...!!!
Νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να μαζευτει τοσος κοσμος και να οργανωθεί.
Οι «χορευτές» ήταν 5.500
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Αυγούστου 2010, 20:39
Σε 5.500 υπολόγισε τον αριθμό των χορευτών που συμμετείχαν στην πεντοζάλη του Σαββάτου, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, στην πεντοζάλη που διοργάνωσε ο «Πλανήτης Κρήτη» έλαβαν μέρος κατά περιοχή και νομό:
Νομός Χανίων: 2.700 άτομα
Κόμβος Μουρνιων - ΒΙΟΠΑ 2000 άτομα, κόμβος Αρμένων 500, ενώ 200 άτομα βρέθηκαν στην εκδήλωση στο στάδιο Περιβολίων.
Νομός Ρεθύμνης: 1.280 άτομα.
Κόμβος Ατσιποπούλου - Μυσσιρίων 900 άτομα, κόμβος Επισκοπής 180 και κόμβος Πανόρμου 200
Νομός Ηρακλείου: 530 άτομα.
Σταλίδα - Μοχος 280 άτομα, δρόμος αερολιμένα 250
Στον αριθμό των 530 δεν υπολογίζονται όσοι προσήλθαν στην εκδήλωση στην Πλατεία Ελευθερίας
Νομός Λασιθίου: 900 άτομα.
Πλατεία Αγίου Νικολάου 800 , Πλατεία Σητείας 100.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=162922&cid=4
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε μπας και σε δουμε σε καμια συγκεντρωση .........:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
![]()
![]()
Ρε λες να κανονίσω τον γάμο μου εκείνη τη μέρα;:rotflmao:
(αντε να την κοπανησεις απο αυτην )![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Εγώ;; ΕΓΩ;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Αντε μπας και σε δουμε σε καμια συγκεντρωση .........:rotflmao:
(αντε να την κοπανησεις απο αυτην )![]()
Εγώ που κανονίζω ολόκληρο καφέ;;;;;![]()
![]()
![]()
Προσωπική άποψη πάντα χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν κρητικό.
Μ @ λ @ κ ί α![]()
Όποιος πουκάμισο φορεί που έχει της νύχτας χρώμα ή έχει πόνο στην καρδιά ή άνθρωπο στο χώμα...
Όταν πεθάνω, θέλω να με θάψουν οι φίλοι μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε...