Σελίδα 5 από 26 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Παλαιό μέλος
    Εξαρταται τους απεργους menelae Εαν απεργει ο εργαζομενος της Βουλής σαφως δεν έχει Το θεμα είναι οτι παντα εχει άδικο η κυβέρνηση με τα μέτρα που παίρνει αφού και σε αυτη την περίπτωση στρέφει τον έναν εργαζόμενο ενάντια στον άλλο Αυτο το επιχείρημα των διακοπών ... παντως Σε γενικές γραμμές οι απεργοί έχουν δίκιο αφού πληρώνουν σπασμένα άλλων
    Αυτο σηκωνει πολυ κουβεντα και δεν αξιζει να την αρχισουμε.
    Ως αναφορα το θεμα των διακοπων δε μπορει ο καθε απεργος με τσαμπουκα να κλεινει το δρομο.
    Τωρα επειδη τυγχανει οι απεργοι να ειναι οδηγοι βυτιοφορων ασφαλως και δε θα υπαρχει βενζινη, αυτο ειναι αλλο θεμα.
    Αλλα το να κλεινεις το δρομο για μενα ειναι απαραδεκτο.
    Το να κλεισεις το δρομο και να στερησεις απο καποιον τις διακοπες του ειναι νταβαντζιλικι εντελως.
    Το να μην εχει βενζινη δε μπορει να γινει κατι, ειναι λογικο...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Το θεμα ειναι οταν διεκδικουν κατι να μην παιδευουν ασχετους.

+1000.

Παλαιό μέλος
    Αυτην την χαζομαρα-καραμελα με την βουλη οταν την ακουω μου αναβουν τα λαμπακια. Για εμενα ειναι αδικοι που αποφασισαν να κανουν την απεργια σε αυτην την χρονικη στιγμη, το κατα ποσον εχουν δικιο δεν το γνωριζω καλα. Υγ. Προσωπικα ομως θα ηθελα να κρατησει οσο περισσοτερο γινεται μπας κ δουμε το κεντρο της αθηνας ανθρωπινο

Εσυ λες να μη το σκεφτηκαν ποτε θα κανουν απεργια???
    Τωρα βολευει που θελει να ταξιδεψει ο κοσμος και θα αντιδρασει...
    Νομιζεις οτι εγινε τυχαια η απεργια μεσα ιουλιου????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ποιος ο λογος λοιπον να απελευθερωθει το επαγγελμα?
    Να στο πω απλά...Την στιγμή που δεν εκδίδονται νέες άδειες η μόνη περίπτωση να αγοράσεις άδεια φορτηγού ΔΧ - βυτιοφόρου είναι από κάποιον που την κατέχει...Και επειδή λειτουργεί ο νόμος της προσφοράς-ζήτησης, αυτός που την κατέχει μονοπωλιακά την πουλάει όσο είναι διαθετειμένη η αγορά να την πληρώσει...Άρα την πληρώνεις πανάκριβα και μετά για να βγάλει τα λεφτά της αναγκαστικά κρατιούνται ψηλά τα κόμιστρα των μεταφορών....
    Όλοι ευχαριστημένοι δηλαδή πλην του απλού κοσμάκη που βλέπει τα προιόντα που αγοράζει να είναι πιο ακριβά απ' ότι στον υπόλοιπο κόσμο και ένα μέρος αυτού ωφείλεται στα πολκύ ακριβά μεταφορικά εντός της επικράτειας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟ....

Παρενθεση, αλλο πραγμα η απεργια, αλλο πραγμα το νταβαντζιλικι.
    Κλεινω το δρομο ειναι νταβαντζιλικι, απεργω σημαινει απεχω.
    Ετσι δεν ειναι????
    Σε κάποιες άλλες κοινωνίες ίσως. Στην Ελλάδα πάνε πακέτο εδώ και χρόννια. Πολλά χρόννια.... Και πάνε πακέτο με τις ευλογίες πολιτικής παράταξης που η ζημιά που εξακολουθεί και κάνει στον τόπο΄καταντάει μεγαλύτερη απο αυτή που κάνουν τα 2 "μεγάλα" κόματα.

Το άκυρο που είναι ακριβώς? Στο ότι υπερασπίζομαι ένα δικαίωμα που μου παραχωρήθηκε με μία ημινόμιμη διαδικασία (απόκτηση άδειας με τον τρόπο που γίνεται - και μην σχολιάσει κανείς τη νομιμότητα: Παραχώρηση του 99% του κατεχόμενου ποσοστού έναντι τιμήματος που με πόσο φορολογείται είπαμε? Και ποιές άλλες επιχειρήσεις μεταβιβάζονται με τέτοιες διαδικασίες?) Και διαμαρτυρία όταν πάει να νομιμοποιηθεί η κατάσταση και να έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα στην απόκτηση της ίδιας άδειας με διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες (λέμε τώρα)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    λοιπον ρωταω εγω τωτα και απαντηστε μου εσεις...

το 2004 αγορασαμε αδεια ταξι με ΔΑΝΕΙΟ ,150.000 ? για να μπορει ο πατερας μου να συνεχισει να εχει δουλεια ,μιας και εχασε την προηγουμενη(μη ρωτησετε πως μεγαλη ιστορια) ...
    αν η ευρωπαικη ενωση ειχε σκοπο να τις ελευθερωση στο μελλον γιατι εμενα μου εδωσε δανειο η τραπεζα?
    γιατι το κρατος τοσα χρονια αφηνε ανεξελεγκτες τις αγοραπωλησιες αδειων ταξι/φορτηγων και δεν ξερω γω τι αλλο?μηπως τους συμφερει?
    καποιος παραπανω το ειπε...
    υπαρχουν αρκετοι στον κλαδο που πραγματικα κονομανε απο την δουλεια αλλα υπαρχουμε και εμεις που δεν κονομαμε αλλα τα φερνουμε βολτα ισα-ισα καθε μηνα.ειμαστε νομιμοτατοι ,πληρωνουμε την εισφορα μας στο ΟΑΕΕ χωρις καθυστερηση καθε μηνα,πληρωνουμε το ΦΠΑ μας δεν κλεβουμε απο κανεναν...
    με την υπαγωγη του κλαδου στα βιβλια και στον ΦΠΑ (ειμαι και ημουν υπερ του μετρου) και με ελεγχους το κρατος δεν θα εισπραξει απο εμας αυτα που πρεπει?ποιος ο λογος λοιπον να απελευθερωθει το επαγγελμα?
    θελετε να σας το πω αλλιως...θα προτιμουσα να εκανε απελευθερωση υπηρεσιων και οχι επαγγελματος με αυτο το τροπο θα κατεβαιναν και οι τιμες για τους πελατες μας και δεν χα ειχαμε αυτο το χαλι οπως με το ΦΠΑν που παλι στην τσεπη του συνταξιουχου και μισθωτου μετακυλαει...
    Φίλε Κώστα καλά τα λες εσύ απο πευρά σου , δυστυχώς όμως στην Ελλάδα έτσι είμαστε , όταν είναι να μαμήθουν άλλοι ζητωκραυγάζουμε , όταν έρχονται να μαμήσουν έμας κάνουμε επίκληση στο δίκαιο . Και γω ενάντια είμαι στα μονοπώλια και στα "κλειστά " επαγγέλματα όταν όμως αυτά έχουνε παγιωθεί δεκαετίας τώρα δεν έρχεσαι να φέρεις τα πάνω κάτω σε 15 μέρες μέσα στο κατακαλόκαιρο . Και αν παρατηρήσεις ενώ η κοινή γνώμη στις δημοσκοπήσεις ήταν υπέρ των μέτρων , κάθε "συντεχνία " , τελωνειακοί , γιατροί , διπλωμάτες , φαρμακοποιοί , ταξιτζήδες, βενζινάδες , δικηγόροι , μηχανικοί , φορτηγατζήδες , ελεγκτές εναερίου κυκλοφορίας και άλλοι, απεργούν για να κρατήσουν τα κεκτημένα , δίκαια ή άδικα .

Τα μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα είναι για μένα δύο , α) η τρομερή ακρίβεια που καταφέρνει και διατηρείται β) τα τεράστια περιθώρια κέρδους . Στο β , δεν ξέρω αν το περιγράφω σωστά, εννοώ την τάση του Ελλήνα να πλουτίσει από την παραμικρή εργασία . Κουλούρια πούλαει ο άλλος και θέλει να βγάλει μεροκάματο γιατρού . Μαλλιά κόβει η άλλη και θέλει να βγάζει με 2 κουρέματα μιας ώρας το μεροκάματο της το νοίκι και την ΔΕΗ . Δεν υποτιμάω κάμια εργασία αλλα δεν γίνεται να φωνάζουμε αν μας χρεώνουν οι γιατροι την επίσκεψη 60 εβρά πχ και κάπου τόσα χρεωνει βαφή και κούρεμα η συνοικιακή κομμώτρια . Πρόσφατα σε ένα γάμο ήρθε μία , έβαψε την νύφη την κουμπάρα και κανα δύο άλλες και πήρε για 3 ώρες 350 εβρα , κατάμαυρα Η , άλλο παράδειγμά το πόσο χρεώνουν οι μαστοραιοι τον χρόνο τους στα μηχανάκια μας και ανάθεμα αν τελικά ασχολούνται

Και το πολύ το ξύλο έρχεται απο αρχές του έτους και λέγεται
    ενιαίο μισθολόγιο Δημοσίου Τομέα . Εκεί μας βλέπω πραγματικά με τις κατσαρόλες μας στην Βούλη ...

Και κάτι τελευταίο , μόλις μίλησα με Ασπρόπυργο (ΕΛΠΕ) που δούλευα παλιότερα και εκεί τουλάχιστον δεν υπάρχει κανένας αποκλεισμός
    Modenas Kriss 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    ..... Κουλούρια πούλαει ο άλλος και θέλει να βγάλει μεροκάματο γιατρού ....
    Μάλλον ανάποδα τα έβαλες
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Να στο πω απλά...Την στιγμή που δεν εκδίδονται νέες άδειες η μόνη περίπτωση να αγοράσεις άδεια φορτηγού ΔΧ - βυτιοφόρου είναι από κάποιον που την κατέχει...Και επειδή λειτουργεί ο νόμος της προσφοράς-ζήτησης, αυτός που την κατέχει την πουλάει όσο είναι διαθετειμένη η αγορά να την πληρώσει...Άρα την πληρώνεις πανάκριβα και μετά για να βγάλει τα λεφτά της αναγκαστικά κρατιούνται ψηλά τα κόμιστρα των μεταφορών....
    Όλοι ευχαριστημένοι δηλαδή πλην του απλού κοσμάκη που βλέπει τα προιόντα που αγοράζει να είναι πιο ακριβά απ' ότι στον υπόλοιπο κόσμο και ένα μέρος αυτού ωφείλεται στα πολκύ ακριβά μεταφορικά εντός της επικράτειας...
    +απειρο

γιατι να πρεπει να πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου σε μια αδεια ταξι, εφ'οσον εχω ορεξη να δουλεψω και δεν βρισκω κατι αλλο??

επειδη την εχει καποιος που δεν ξερω και εγω πως την πηρε (βλ. χουντα ή μπαρμπα στην Κορωνη)??

και γιατι μεχρι προτινος δεν εκοβαν αποδειξεις τα ταξι και οι μεταφορες ηταν πανακριβες?
    επειδη υπηρχαν φορτηγα και φορτηγατζηδες που εκμεταλλευοντουσαν την εργασια και το οχημα τους.

πραγματικα δν μπορω να καταλαβω εφ'οσον ζουμε σε ενα ελευθερο κοσμο που υπαρχουν ιδανικα και ελευθεριες να υπαρχουν επαγγελματα που ειναι "κλειστα" και πανε απο πατερα σε γιο??

γιατι να μην μπορει καποιος οταν ενηλικιωθει να επιλεξει το επαγγελμα που γουσταρει χωρις να υπαρχει ενα κρατος ή ενας νταβατζης ιδιωτης που θα τον χρεωσει "βαπορισια"??

και μην πεταχτειτε καποιοι και πειτε για ευπαθεις ομαδες πληθυσμου (αναπηρους κλπ...) γιατι αυτα πανε...μας τελειωσαν....

αδειες περιπτερων...
    αδειες λαϊκων...
    ταξι...
    φορτηγα...
    συμβολαιογραφοι...(ακουσον,ακουσον...να εχεις τελειωσει νομικη και να μην μπορεις να ανοιξεις συμβολαιογραφειο)

μηπως γι'αυτα και για καποια αλλα εχουμε φτασει στο χαλι που εχουμε φτασει σαν χωρα??
    μηπως γι'αυτο κυκλοφορει τοσο μαυρο χρημα??

μηπως φταιει ο γεωργος και ο κτηνοτροφος που επαιρνε τις επιδοτησεις απο την Ε.Ε. και αντι για επενδυσεις τις εκανε Mercedes και μπουζουκια?
    μηπως φταιει ο ταξιτζης και ο βενζινας που δεν εκοβαν ποτε αποδειξεις?
    μηπως φταιει ο καταστηματαρχης που με "τρυπα" εσωρουχαδικο πουλαγε στην 10πλασια τιμη απο οτι αγοραζε και δεν κατεθετε και τον φορο που του αναλογουσε?
    μηπως....???
    μηπως....???
    μηπως....???

τροφη για σκεψη...

Παλαιό μέλος
    Το άκυρο που είναι ακριβώς? Στο ότι υπερασπίζομαι ένα δικαίωμα που μου παραχωρήθηκε με μία ημινόμιμη διαδικασία (απόκτηση άδειας με τον τρόπο που γίνεται - και μην σχολιάσει κανείς τη νομιμότητα: Παραχώρηση του 99% του κατεχόμενου ποσοστού έναντι τιμήματος που με πόσο φορολογείται είπαμε? Και ποιές άλλες επιχειρήσεις μεταβιβάζονται με τέτοιες διαδικασίες?) Και διαμαρτυρία όταν πάει να νομιμοποιηθεί η κατάσταση και να έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα στην απόκτηση της ίδιας άδειας με διαφανείς και νόμιμες διαδικασίες (λέμε τώρα)
    To ακυρο ειναι το παραδειγμα με την πρεζα, απορω που το σκεφτηκες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    δυστυχώς υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που πρέπει να πάνε σε νοσοκομεία, γιατρούς κλπ και τα ασθενοφόρα δεν επαρκούν...
    μη λέμε ότι θέλουμε έτσι εύκολα

(μου θυμίζεις αυτούς που έβγαιναν και έπαιζαν χιονοπόλεμο και εύχονταν να αποκλειστούμε μπας και "γλιτώσουμε" μια μέρα δουλειάς, ενώ η γιαγιά από το Κρυονέρι δεν μπορούσε να πάει για αιμοκάθαρση )

Οταν στερεψουν τα αλλα επιχειρηματα το παιζουμε ρομπεν των δασων κ ταχα μας ενδιαφερει ο αδυναμος...

Μου θυμηζει τα ΜΜΕ τον καιρο που εκαναν διακοπες η ΔΕΗ, το ξεραν οτι θα γινει απεργια, ας μεριμνουσαν ρε φιλε, δεν ειναι δυσκολο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    μπουρου, μπουρου και μπλα μπλα δεν θα σχολιάσω τον παραλογισμό με τα "κλειστά" επαγγέλματα (μα καλά τι σκέφτονταν τότε; ) και την κατάλυση κάθε ελευθερίας και δικαιώματος για εργασία αν δεν δώσω πρώτα ένα ΚΤΗΝΩΔΕΣ ποσό...

στο δια ταύτα: αφού πλέον οποισδήποτε θα μπορεί να πάρει φορτηγό, σε λίγο καιρό (μέχρι το φθινόπωρο) που θα αρχίσουν να παίρνουν άδειες για φορτηγά και άλλοι, θα πρέπει να φθηνήνουν τα κάθε λογής αγαθά, από τη βενζίνη μέχρι τα καρπούζια...

Είναι κανένας για στοιχηματάκι;;;

Υ.Γ.: παλιότερα κι εγώ έλεγα, μα καλά ο κόσμος καίγεται και αυτός λέει για τις διακοπές του; Ε, όταν του έχει βγει το λάδι ένα χρόνο θέλει να πάει να ξεκουραστεί λίγο με την κοπέλα του ή την οικογένεια του (ό,τι έχει ο καθένας), να κάνει δυο βουτιές. Μην τον πυροβολούμε.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    στο δια ταύτα: αφού πλέον οποισδήποτε θα μπορεί να πάρει φορτηγό, σε λίγο καιρό (μέχρι το φθινόπωρο) που θα αρχίσουν να παίρνουν άδειες για φορτηγά και άλλοι, θα πρέπει να φθηνήνουν τα κάθε λογής αγαθά, από τη βενζίνη μέχρι τα καρπούζια...
    Είναι κανένας για στοιχηματάκι;;;
    Οταν οι εταιριες ΟΛΕΣ απο πετρελαϊκες/σουπερ μαρκετ και οτι μπορεις να φανταστεις, θα αγοραζει αδειες βυτιων με ενα παραβολο, τοτε να δεις τι καλα που θα ελεγχουν το ολο κοστος της μεταφορας μονοι τους, και θα κάνουν οτι παιχνιδια θελουνε.

Επισης αν εχεις καποιον γνωστο να δουλευει οδηγος ρωτατονε για τα ωραρια εργασιας (πανε περιπατο τα διαλειματα/12ωρα κτλ κτλ)

Και δε νομιζω να μεταφερθει το οποιο κερδος στο τελικο καταναλωτη αλλα μαλλον θα παει στις τσεπες τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Οταν στερεψουν τα αλλα επιχειρηματα το παιζουμε ρομπεν των δασων κ ταχα μας ενδιαφερει ο αδυναμος...

Μου θυμηζει τα ΜΜΕ τον καιρο που εκαναν διακοπες η ΔΕΗ, το ξεραν οτι θα γινει απεργια, ας μεριμνουσαν ρε φιλε, δεν ειναι δυσκολο.
    αν ήταν ο δικός σου πατέρας / μάνα να δω πόσο εύκολα θα το έπαιζες έξυπνος αγαπητέ
    (η ΔΕΗ τι σχέση έχει?)

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    και εγώ σας λέω ,ότι εδώ και καιρό ,ειδικά ο κλάδος του ταξί είναι εν μέρη απελευθερωμένος...
    μην κόλλατε στην απελευθέρωση σώνει και καλά.εγώ μίλησα και για αλλά ζητήματα δεν είπα μόνο για την απελευθέρωση.

Το αν η άδεια του ταξι/φορτηγού/οτιδήποτεάλλολέγετεαυτό κοστίζει τόσο πολύ είναι μαλακία της φιλελεύθερης αγοράς που δίνει το δικαίωμα στον πωλητή να πουλήσει όσο θέλει να πουλήσει με τις ευλογίες του κράτους.τόσο καιρό που συμβαίνει αυτό σε ένα ΚΛΕΙΣΤΌ επάγγελμα γιατί δε κάνει κάτι το κράτος να το σταματήσει και έρχεται τώρα και φωνάζει για απελευθέρωση;
    γιατί το κράτος κάνει την πάπια σε συγχωνεύσεις/μονοπώλια τύπου ολυμπιακής aegean κτλ που είναι εις βάρος των καταναλωτών και σε όλους τους άλλους επαγγελματίες του μεροκάματου μας τον "περνάει" κανονικά;
    μάγκες,οι λύσεις είναι πολλές και δίκαιες για άλλους αλλά εδώ μιλάμε για την λύση που θα ευνοήσει το κράτος και τις πολυεθνικές που τα έχουν κάνει πλακάκια και θα πατήσουν όλους εμάς ,επαγγελματίες και μισθωτούς και συνταξιούχους...

Από την άλλη ,το κράτος μιλάει για απελευθέρωση αλλά δεν λέει για τι είδους απελευθέρωση.αν εννοεί για πλήρη και καθολική τότε μην χαίρεστε και πολύ γιατί δεν νομίζω να βρουν και πολλούς πελατες να δουλέψουν οι καινούριοι...τουτέστιν τις τιμές πρέπει να χτυπήσει το κράτος και όχι την υποτιθέμενη ανεργία...

καταλαβαίνω αυτόν που έχει δώσει ένα σκασμό χρήματα για να πάρει μία άδεια και να τα κουτσοβολεύει για να ζει και να την αποπληρώνει και τώρα να κατεβαίνει σε απεργία

καταλαβαίνω ότι πρέπει όλα τα επαγγέλματα να είναι ελεύθερα και να μην υπάρχουν κλειστά όπως ισχύει και αλλού στην ευρωπαϊκή ένωση

καταλαβαίνω ότι η κυβέρνηση αναγκαστικά πρέπει μέσα σε 1 μήνα να το έχει κλείσει και αυτό το θέμα για να πάρουμε την 2η δόση του δανείου (καταλαβαίνω επίσης ότι με την ίδια δικαιολογία στο τέλος θα μας ζητήσουν να τους δώσουμε και λίγο κώλο για αυτή τη μαμημένη την δόση του ΔΝΤ)

καταλαβαίνω βεβαίως το ΔΝΤ (αλίμονο) ότι είναι μια συνήθης ταχτική του να ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα.

καταλαβαίνω την αγανάκτηση των ανθρώπων που λένε ότι πρέπει να πάνε σε απεργία γιατί με το πρόσχημα της ανταγωνιστικότητας θα έρθουν 2-3 εταιρείες μεγαθήρια θα χτυπήσουν και θα κλείσουν όλους τους μικρούς με πολύ μικρά κόστη, και έπειτα θα συνεργαστούν μεταξύ τους, θα κάνουν <κλίκα> και τα μεταφορικά έξοδα θα εκτοξευθούν στα ουράνια.

καταλαβαίνω ότι πολλοί από σας έχετε αγανακτήσει γιατί πολλοί πήραν επί χούντας άδειες τσαμπέ και τόσα χρόνια έχουν πλουτίσει, να πάνε να μπιπ, καλά τους κάνουν κτλ. κτλ.

καταλαβαίνω επίσης ότι τα ίδια θα έχουμε και με άλλα κλειστά επαγγέλματα όπως ταξί κτλ (τους συμβολαιογράφους όχι δεν τους καταλαβαίνω, να πάνε να μαμηθούν τα μ@@νια παίρνουν του κόσμου τα μαύρα χρήματα για να γράψουν ένα συμβόλαιο να καούν ζωντανοί στο πυρ το εξώτερον δε με νοιάζει)

όλοι δίκιο έχουν (εκτός των συμβολαιογράφων το τονίζω).

αυτό που δεν καταλαβαίνω,

είναι γιατί εγώ πληρώνω τα πάντα στην ώρα μου, είμαι πάντα σωστός στις οικονομικές υποχρεώσεις μου απέναντι στο κράτος και στους πιστωτές μου, μα παρόλα αυτά είμαι αντιμέτωπος με χειρότερους μισθούς έναντι των εταίρων μου, πληρώνω τα πάντα γύρω μου σε πιο ακριβές τιμές (εκτός του νερού εντάξει), θα πάρω σύνταξη στα 80 μου (εκεί θα έχει φτάσει το όριο όταν έρθει η σειρά μου), είμαι αναγκασμένος να πληρώνω φακελάκι εκτός των εισφορών μου στο ΙΚΑ,ΤΕΒΕ κτλ για να έχω περίθαλψη της προκοπής, πρέπει να πληρώσω τον κάθε πολυέλαιο ξεχωριστά στην εκκλησία αν θελήσω να παντρευτώ (όχι δεν θέλω αλλά μου την δίνει η εκκλησία ), να ακούω γύρω μου για μίζες από χίλιες μεριές για εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν από κυβερνήσεις σε χρηματιστήρια, μίζες από την Siemens, βατοπαίδια κτλ και κανείς να μην τιμωρείται και άλλα πολλά ακόμη που μου διαφεύγουν αλλά είμαι σίγουρος ότι καθένας σας μπορεί να συμπληρώσει εξάλλου η λίστα είναι κολοσσιαίων διαστάσεων.

μην μου πείτε, στο βάθος καταλαβαίνω γιατί και τι φταίει.

ΕΓΩ φταίω το παραδέχομαι, όπως φταίμε όλοι μας που αφήσαμε να συμβούν, και να τα προσπερνάμε καθημερινά

και τώρα χωρίς να μακροσκελίσω άλλο, θέλω να ρωτήσω εμένα

θα με καταλάβει κανένας εμένα όταν θα έρθει η ώρα και εκτός των ήρεμων συλλαλητηρίων των οποίων έχω συμμετάσχει χωρίς ποτέ να πετάξω μία πέτρα και έχω δεχτεί δακρυγόνα θα μου σβουρίξει το μυαλό και

θα τα κάνω όλα π@@τ@να κρεμώντας όποιον ΕΓΩ θεωρώ υπεύθυνο για την κατάντια μου από τα 2 του @@ και θα βγω στις ειδήσεις ως Αντιεξουσιαστής, κωλοπαιδαράς, τεντιμπόης και αλιτήριος.

και ξαναλέω όλοι δίκιο έχουν αλλά ό,τι σκατά και να συμβεί σε αυτή τη χώρα ΕΓΩ την πληρώνω.

Υ.Γ. Στο εγώ βάλτε τον εαυτό σας για να δώσω έμφαση γράφω σε πρώτο ενικό

Σελίδα 5 από 26 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21