Εγω απο το simonini κολλησα, ενα βραδυ ολοκληρο εψαχνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Γουστάρω που εχουν μπεί κι αλλοι στο παιχνίδι και εχει ενδιαφέρον το παιχνίδι.![]()
Ελειψα μερικές μέρες και βλέπω τόσα νέα θέματα!![]()
Εγω απο το simonini κολλησα, ενα βραδυ ολοκληρο εψαχνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Γουστάρω που εχουν μπεί κι αλλοι στο παιχνίδι και εχει ενδιαφέρον το παιχνίδι.![]()
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
αντε τωρα που ηρθες βρες και κατι! Εχει καθαρισει και το μυαλο απο την πιστα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
![]()
Αντιθέτως, όλο την πίστα σκέφτομαι. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
αντε τωρα που ηρθες βρες και κατι! Εχει καθαρισει και το μυαλο απο την πιστα!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αντιθέτως, όλο την πίστα σκέφτομαι. :wacko:
Να πω ότι ζηλεύω;
BMW R10 ,υπάρχει και ένα λευκό στο μουσείο της BMW. Ήταν στην μόδα το 50' τα σκούτερ και είπε να κάνει το βήμα και η BMW, άλλα παραιτήθηκε το πρότζεκτ αφού το r25 πήγαινε πολύ καλά στις πωλήσεις. Μια φώτο και από το αρχικό πρότυπο το οποίο ήταν 175cm3, αυτό που έβαλε οΑρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
αλλο ενα, που νομιζω οτι μας εχει ξεφυγει απο το κουιζ![]()
filipp0s ήταν μεταγενέστερο και εμπνευσμένο από Heinkel.
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Το ξερα οτι το ξέρω, απλά δεν το θυμόμουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
BMW R10 ,υπάρχει και ένα λευκό στο μουσείο της BMW. Ήταν στην μόδα το 50' τα σκούτερ και είπε να κάνει το βήμα και η BMW, άλλα παραιτήθηκε το πρότζεκτ αφού το r25 πήγαινε πολύ καλά στις πωλήσεις. Μια φώτο και από το αρχικό πρότυπο το οποίο ήταν 175cm3, αυτό που έβαλε ο
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?t=2472
:rotflmao:
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αυτό εδώ το γνωρίζουμε? Έκανα ένα search στο φόρουμ και δεν το βγάζει, περίεργο! Είναι μέσα στα ποιο περιζήτητα κομμάτια από συλλέκτες. Η φώτο είναι δίκη μου(είχα εκστασιαστει σε εκείνο το χώρο). Παρακαλώ να απαντηθεί και ποιο μοντέλο ειναι γιατι έβγαινε σε διάφορες εκδόσεις. Αυτά αρχαιολάγνοι μου.
υγ:sapila την είχα δει πολύ περιπετειώδης με το 990 στο εξωτερικό τάχα μου,μέχρι που συνάντησα κάτι αρχαιοκαπηλίες φορτωμένες και κοσμογυρισμένες και ξαναμπήκα στο καβούκι μουΘα τα πω και στο ανάλογο ταξιδιωτικό.
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Eχει ξαναμπεί το μεγάλο, 600 με sidecar, απλά το ψαχτήρι δεν το βρήκε λόγω των "umlaut" στο 'Ö'.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Αυτό εδώ το γνωρίζουμε? Έκανα ένα search στο φόρουμ και δεν το βγάζει, περίεργο! Είναι μέσα στα ποιο περιζήτητα κομμάτια από συλλέκτες. Η φώτο είναι δίκη μου(είχα εκστασιαστει σε εκείνο το χώρο). Παρακαλώ να απαντηθεί και ποιο μοντέλο ειναι γιατι έβγαινε σε διάφορες εκδόσεις. Αυτά αρχαιολάγνοι μου.
υγ:sapila την είχα δει πολύ περιπετειώδης με το 990 στο εξωτερικό τάχα μου,μέχρι που συνάντησα κάτι αρχαιοκαπηλίες φορτωμένες και κοσμογυρισμένες και ξαναμπήκα στο καβούκι μουΘα τα πω και στο ανάλογο ταξιδιωτικό.
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=23
Περιμένουμε το ταξιδιωτικό, ο Panvas είχε αναφέρει οτι κάποιο ευρωπαικό είχε πρόβλημα, ελπίζω όλα καλά.
Καμμια τρόμπα συμπλέκτη?
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
BMW R10 ,υπάρχει και ένα λευκό στο μουσείο της BMW. Ήταν στην μόδα το 50' τα σκούτερ και είπε να κάνει το βήμα και η BMW, άλλα παραιτήθηκε το πρότζεκτ αφού το r25 πήγαινε πολύ καλά στις πωλήσεις. Μια φώτο και από το αρχικό πρότυπο το οποίο ήταν 175cm3, αυτό που έβαλε ο
Σωστος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παει ρε μλκ... το καψες....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το ξερα οτι το ξέρω, απλά δεν το θυμόμουν.
http://www.bmwforum.gr/forum/showthread.php?t=2472
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Θυμάμαι όμως απ΄έξω πόσα κλίκ εχω κάνει τις αναρτήσεις του bimota μπρός πίσω, συμπίεση κι επαναφορά.Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
παει ρε μλκ... το καψες....![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Γυρίσαμε απο τις διακοπές, κι απ οτι βλέπω υπάρχουν και αναπάντητα.
Αντε να πάρουμε μπρός!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αντε να πάρουμε μπρός!
Εχει ζεστη ακομα...
:o![]()
ενα μονο νομιζω... εκεινο το μπουρδελ@κι το ιταλικο που εβαλε ο blues.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αντε να πάρουμε μπρός!![]()