Σελίδα 15 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 376

Θέμα: To κόλπο της βενζινης...

Τελεια τα λες Allst@rf με τις αδειες πεταγετε ο καθε ενας που δεν ξερει το καθεστος και λεει την παπαρια του αλλα ετσι ειναι οταν γραφεις πισω απο την καληψη ενος υπολογιστη λες οτι θελεις και ας μην το κατεχεις το θεμα απλα για να γεμιζουμε σελιδες.Και τωρα 950dim οποιος θελει μπαινει εαν δεν του γουσταρει ο οδηγος η ειναι βρωμικο το αυτοκινητο ο πελατης θα ειναι μεγαλος παπαρας εαν μπει,οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω 2000 ταξι εχει η σαλονικα και 15000 η αθηνα εχεις τρελο περιθωριο επιλογης σαν πελατης
    atc 350

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
    Τελεια τα λες Allst@rf με τις αδειες πεταγετε ο καθε ενας που δεν ξερει το καθεστος και λεει την παπαρια του αλλα ετσι ειναι οταν γραφεις πισω απο την καληψη ενος υπολογιστη λες οτι θελεις και ας μην το κατεχεις το θεμα απλα για να γεμιζουμε σελιδες.Και τωρα 950dim οποιος θελει μπαινει εαν δεν του γουσταρει ο οδηγος η ειναι βρωμικο το αυτοκινητο ο πελατης θα ειναι μεγαλος παπαρας εαν μπει,οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω 2000 ταξι εχει η σαλονικα και 15000 η αθηνα εχεις τρελο περιθωριο επιλογης σαν πελατης

:rotflmao: :rotflmao:
    Άκρατως επαγγελματισμός εκτός απο λαμόγιο.Αντιπροσωπευτικότατο δείγμα οδηγών ταξί.

τι σε πειραξε ρε noble απο αυτο που εγραψα δηλαδη
    atc 350

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    και βεβαια φιλε μου περνεις απο το κρατος..τι νομιζεις οτι αν μια περιοχη δεν χρειαζεται 1-2 απαραπανω ταξι γιατι αυξηθηκε ο πλυθυσμος δεν θα βγει ο δημαρχος να προκυρηξει οτι υπαρχουν διαθεσιμες αδειες ταξι και οποιος τις ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ να τις παρει?

επειδη ομως εδω και μερικα χρονια τα ταξι ειναι ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΑ δεν βγαζει το κρατος αλλες αδειες...
    ναι οκ..
    και εγω ξερω κανα 2 που εχουνε 3-4 αδειες ταξι ομως ρε φιλε τι εγινε???
    αυτοι εταιρια δεν εχουν???η μπας εισαι απο αυτους οποτε μια χαρα ειναι ετσι γιατι να μας παρουν τις 3-4 αδειες ταξι που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ?? :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
    :rotflmao: :rotflmao:
    Άκρατως επαγγελματισμός εκτός απο λαμόγιο.Αντιπροσωπευτικότατο δείγμα οδηγών ταξί.

Ταξιτζής δεν είμαι αλλά μια χαρά τα έγραψε το παλληκάρι.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Αγαπητε μου συμφωνουμε ! Και χαιρομαι που το παραδεχεσαι, απλως αυτο που βλεπω εγω ειναι αυτο που δε θες να βλεπεις εσυ. Συμφωνουμε οτι με το νεο καθεστως καταργουνται προνομια που στρεβλωνουν τον ανταγωνισμο.Προνομια που ως τωρα εξασφαλιζαν δουλεια καλο εισοδημα και κανεναν πανω απ το κεφαλι σας.

Σε ποια ελευθερη οικονομια η δουλεια του επιχειρηματια (ειτε αυτος λεγεται Ταξιτζης, ειτε Φορτηγατζης, ειτε Μαγαζατορας) ειναι εξασφαλισμενη?
    πουθενα φιλε μου δεν ειναι εξασφαλισμενη,αλλα μην νομιζεις οτι αυτο ειναι καλο...
    Συνοψιζοντας και παντα βασιζομενος στα λεγομενα σου , οι Αυτοκινητιστες θελουν να ειναι α)αφεντικα β)με προνομιακη φορολογικη μεταχειρηση γ)φιξαρισμενες τιμες και δ)με εξασφαλισμενη εργασια επ αοριστον! (αυτο θελει πολλα θαυμαστικα)
    ΟΚ. τωρα πες μου, σε ενα τεταιο καθεστως πως ακριβως λειτουργει ο νομος προσφορας/ζητησης?

μην λες πραγματα που ρεαλιστικα δεν στεκουν.σε τι διαφερει ο επαγγελματιας απο τον υπαλληλο φιλε μου και γιατι καποιος προτιμαει να ειναι επαγγελματιας απο οτι υπαλληλος?
    ΥΓ Σε τελευταια αναλυση ολη η υπολοιπη αγορα ειναι ελευθερη, αν το 'μαγαζι' σας δεν αποδιδει πια κλειστε το και ανοιξτε αλλο πιο επικερδες.
    η λογικη σου παντος ,στο τελευταιο ειναι το κακο μονοπατι που μας οδηγησε ο καπιταλισμος και η φιλελευθερη αγορα.και τον λογο τον εχω εξηγησει παραπανω...

και κατι τελευταιο...

εαν ενας επαγγελματιας ο οποιος διατηρει επιχειρηση καφε στο κολωνακι και αυτη η επιχειρηση ειναι επικερδης ολα αυτα τα χρονια που δουλευε και εχει καλες προοπτικες, αλλα ο ιδιοκτητης της παρει συνταξη ή θελησει για καποιο λογο να την πουλησει,εσυ νομιζεις θα στην δωσει τσαμπα?θα σου πουλησει τον αερα της πανακριβα ναι ή οχι?ποια η διαφοτα με την αδεια του ταξι λοιπον?

και μην μου πεις οτι καφε παει να ανοιξει ο οποιοσδηποτε γιατι και γω θα σου πω να κοιταξεις την απαντηση που εδωσα στο dukasII...

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Ταξιτζής δεν είμαι αλλά μια χαρά τα έγραψε το παλληκάρι.
    οπως και εμενα εαν δεν μου γουσταρει καποιος δεν τον περνω

Δλδ συμφωνείς με αυτό?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ναι οκ..
    και εγω ξερω κανα 2 που εχουνε 3-4 αδειες ταξι ομως ρε φιλε τι εγινε???
    αυτοι εταιρια δεν εχουν???η μπας εισαι απο αυτους οποτε μια χαρα ειναι ετσι γιατι να μας παρουν τις 3-4 αδειες ταξι που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ?? :rotflmao:

οχι δεν ειμαι απο αυτους.μιση αδεια ταξι εχω εγω και παλευω καθε μερα με αυτο που εχω.

αυτο το θεμα που πιανεις ομως τωραειναι κατι τελειως διαφορετικο και δεν εχει σχεση με αυτο που ρωτησες στην αρχη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    τι σε πειραξε ρε noble απο αυτο που εγραψα δηλαδη
    Η ωμη αληθεια και η αλληλεγγυη των συναδερφων
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Καθομαστε εδω μεσα και μαλωνουμε σαν τους μαλακες για να τα κονομαν αλλοι αυτοι ειμαστε μια ζωη θυματα ειτε εισαι ταξιτζης ειτε φορτηγατζης ειτε αγροτης ειτε απλως υπαλληλος μια χαρα τα καταφερνουν αυτοι να πολεμαμε εμεις για του αφεντη το ψωμι
    atc 350

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Δλδ συμφωνείς με αυτό?
    σαφως φιλε μου .ο πελατης του ταξι εχει δικαιωμα επιλογης...

ο ταξιτζης δεν εχει δικαιωμα επιλογης και μπορεις να τον καταγγειλεις αν θες...

το ειπα και παραπανω...ο καθενας εχει τις υπηρεσιες που του αξιζουν.αφου εσυ δεχεσαι την εμετικη συμπεριφορα, μερικων /πολλων/ολων ,βαλε οτι θες ,συναδελφων ,τοτε με συγχωρεις αλλα εισαι 50% συνεργος στην παρανομια...

Καθομαστε εδω μεσα και μαλωνουμε σαν τους μαλακες για να τα κονομαν αλλοι αυτοι ειμαστε μια ζωη θυματα ειτε εισαι ταξιτζης ειτε φορτηγατζης ειτε αγροτης ειτε απλως υπαλληλος μια χαρα τα καταφερνουν αυτοι να πολεμαμε εμεις για του αφεντη το ψωμι

Να το γυρίσουμε σε Ξανθόπουλο σε λίγο....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Η ωμη αληθεια και η αλληλεγγυη των συναδερφων

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Δλδ συμφωνείς με αυτό?

Το εάν δεν μου γουστάρει κάποιος εξαρτάται από πολλά.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    οχι δεν ειμαι απο αυτους.μιση αδεια ταξι εχω εγω και παλευω καθε μερα με αυτο που εχω.

αυτο το θεμα που πιανεις ομως τωραειναι κατι τελειως διαφορετικο και δεν εχει σχεση με αυτο που ρωτησες στην αρχη...
    ΔΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ.
    θελω εγω να παρω ταξι τωρα..απο το κρατος θα τοπαρω η απο σενα?

Παρόμοια θέματα

1. To νόημα της ζωής???
    από sub_zero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2007, 09:24
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2006, 00:03
  3. Η τιμη της βενζινης
    από Leipsippos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 08:28
  4. Απαντήσεις: 40