εισαι σιγουρος γι αυτο;;;ΟΛΑ αδεια;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μεχρι χτες Λαμια και γυρω χωρια ηταν αδεια...Δεν ξερω τι εχει γινει σημερα!
αν ειναι ετσι και αυριο με βλεπω να κατασκηνωνω σε κανα βουνο....
εισαι σιγουρος γι αυτο;;;ΟΛΑ αδεια;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Μεχρι χτες Λαμια και γυρω χωρια ηταν αδεια...Δεν ξερω τι εχει γινει σημερα!
αν ειναι ετσι και αυριο με βλεπω να κατασκηνωνω σε κανα βουνο....
Έλα Βόλο να βάλεις....όλα τα ΕΛΙΝ έχουν....στον Παναγιωτακόπουλο δίπλα στο νοσοκομείο τα μηχανάκια/μηχανές απο την δίπλα μεριά βάζουν κατα προτεραιότητα![]()
σωστα μιλας.....αθηνα-βολος = 324χμ ..... αν κανω οικονομικη οδηγηση θα φτασω τσιμα τσιμα....Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
Έλα Βόλο να βάλεις....όλα τα ΕΛΙΝ έχουν....στον Παναγιωτακόπουλο δίπλα στο νοσοκομείο τα μηχανάκια/μηχανές απο την δίπλα μεριά βάζουν κατα προτεραιότητα![]()
και μετα....
βολος-γρεβενα = 213χμ ....
μια χαρα!
![]()
το μονο κακο ειναι οτι θα πηγαινω με 120 σταθερα....θα μου βγει η πιστη...
![]()
![]()
![]()
Αν καποιος γνωριζει τι παιζει στις εθνικες.....ας ενημερωσει να ξερουμε τι μας περιμενει...
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
Αν καποιος γνωριζει τι παιζει στις εθνικες.....ας ενημερωσει να ξερουμε τι μας περιμενει...
kαι εγώ θέλω να φύγω χαράματα Σαβάτου για Πιερία (400+χλμ) και νοιώθω ανασφάλεια....![]()
Ενημερώστε όποιος ξέρει τι γίνεται στο Εθνικό δίκτυο...
Ναι παιδια ενημερωστε PLS!!!!!και εγω φευγω για Πιερια και θελω να ξερω τι γινεται!!!
Fevgo se 1 oritsa....mh meinoume sto dromo re...
rixte 1 enhmerosh;x
πριν λιγο φουλαρα στον πειραια και ερχομενος ειδα και αλλα 2 στην καλλιθεα να βαζουν κανονικα. πιστευω οτι μεχρι αυριο θα ομαλοποιηθει η κατασταση.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Παιδιά δε γίνετε να σας ενημερώσουν, μπορεί ένα βενζινάδικο να βάζει βενζίνη και μετα από 2 ώρες να έχει ξεμείνει. Οπότε τι να σας ενημερώσουν;
Καλό ταξίδι εύχομαι και χωρίς αναπάντεχες κατασκηνώσεις στο πουθενά (αν και έχουν την πλάκα τους και αυτές)
:a028:
Παρασκευη αναχωρησα στις 18:00 απο Αθηνα...
Αθηνα-Λαμια-Καρδιτσα-Τρικαλα-Καλαμπακα-Γρεβενα
Μεχρι και την Καρδιτσα 8 στα 10 βενζιναδικα εξυπηρετουσαν κανονικα. Απο Καρδιτσα μεχρι Γρεβενα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΑΓΟΝΑ!
ΠΟΙΟΙ να ενημερώσουν;; έλεος...
Give me fuel, Give me fire
Αθήνα Θεσσαλονίκη χθες.
Στη Λαμία έβαλα σούπερ. Από τις άλλες, σταγόνα. Στον Πλαταμώνα βρήκα αμόλυβδη. Αλλά ήταν λαχείο. Και προφανώς είχε ουρά. Συνάντησα και δύο παιδιά που φούλαραν στο Βόλο. Γενικά είναι τυχερό. Δεν υπάρχει κάτι σταθερό.
Είδα πολλά βυτία συνοδευόμενα από περιπολικά. Ίσως είναι καλύτερα σήμερα.
Καλό δρόμο!
Αν δεν κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.
Nothing is Impossible!