no probΑρχικά δημιουργήθηκε από noble
![]()
Μα καλά πως μου ξέφυγε
![]()
Ουφ και θα πήγαινα για τσάμπα σέρβις![]()
![]()
υ.γ.Σου ζητώ συγνώμη για το επιθετίκου ύφους ποστ μου![]()
![]()
![]()
no probΑρχικά δημιουργήθηκε από noble
![]()
Μα καλά πως μου ξέφυγε
![]()
Ουφ και θα πήγαινα για τσάμπα σέρβις![]()
![]()
υ.γ.Σου ζητώ συγνώμη για το επιθετίκου ύφους ποστ μου![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
αχ αυτα τα συμπερασματα !!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
το γεγονος οτι υπαρχει μια παγκοσμια κριση ΚΑΙ στον τουρισμο δεν το αμφισβητει κανεις....
ας παμε στο συγκεκριμενο τωρα...
λαστ γουικ, πηγαινες νοτια κρητη και τα τουριστικα λεωφορεια μαζι με τα ενοικιαζομενα αυτοκινητα που συναντουσες ηταν καμποσα...
δις γουικ, πας νοτια κρητη και χθες για παραδειγμα ειδα 1(ενα) λεωφορειο και συνολο 5-6 ενοικιαζομενα αυτοκινητα
στα Χανια πολλοι τουριστες εμειναν καταμεσης του δρομου και αντε να τους μαζεψεις...
αν αυτο δεν ειναι κριση πανω στην κριση τοτε δεν ξερω τι ειναι
τελος, μαλλον εκει που πας διακοπες πανε μονο ελληνες γιατι το γεγονος οτι δεν εχεις δει τροχοσπιτα και δικα τους αυτοκινητα ειλικρινα μου προκαλει απορια
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καμια "πέτσα"?Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
μου χει τυχει και μενα πολλες φορες εδω μεσα.καθομαι και τα διαβαζω αρκετες φορες μην τυχον και γραψω καμια πετσα...![]()
![]()
εχεις π.μ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από noble
Καμια "πέτσα"?![]()
![]()
![]()
το αντικείμενο της ερωτηματικής πρότασης του τίτλου του νήματος πάντως είναι "ο τουρισμός"...Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εχεις π.μ ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
το αντικείμενο της ερωτηματικής πρότασης του τίτλου του νήματος πάντως είναι "ο τουρισμός"...
![]()
![]()
![]()
στα @@ μας (στα παπάκια μας)ο τουρισμός ρε μάστορα !! Για να μην χάσουν λεφτά οι τεμπέληδες που έχουν βρει το μήνα που τρέφει τους 11 ,θα παραδοθούμε αμαχητί στο ΔΝΤ ?
και όπως είπε ένας συνδικαλιστής : «Υποστηρίξτε την τρόικα. Θα 'ρθει και η σειρά σας»...![]()
Ρε.... πουριτανοMods... τον "Τίτλο" ... δε θα το σενιαρει κανενας?
![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Μάλιστα. Δηλαδή ο τουρισμός αφορά μόνο μερικούς τεμπέλήδες και όχι ολόκληρη τη χώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
στα @@ μας (στα παπάκια μας)ο τουρισμός ρε μάστορα !! Για να μην χάσουν λεφτά οι τεμπέληδες που έχουν βρει το μήνα που τρέφει τους 11 ,θα παραδοθούμε αμαχητί στο ΔΝΤ ?
και όπως είπε ένας συνδικαλιστής : «Υποστηρίξτε την τρόικα. Θα 'ρθει και η σειρά σας»...![]()
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!
Υ.Γ. Τι σχέση έχει η απεργεία των φορτηγατζήδων με το ΔΝΤ?
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μάλιστα. Δηλαδή ο τουρισμός αφορά μόνο μερικούς τεμπέλήδες και όχι ολόκληρη τη χώρα.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα!
Υ.Γ. Τι σχέση έχει η απεργεία των φορτηγατζήδων με το ΔΝΤ?
Η τρόικα έχει ζητήσει το άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων ! Ο Γιωργάκης υποστηρίζει οτι είναι δική του πρωτοβουλία !Αν αληθεύει κάτι τέτοιο ,τότε είναι αυτός που δεν υπολογίζει τον τουρισμό ! Εκτός και αν είναι τόσο ανόητος που πίστευε οτι οι φορτηγατζήδες θα παραδώσουν τις άδειες τους αμαχητί!
Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι οτι δεν μπορούμε να ζητήσουμε απο κάποιον να παραδοθεί άνευ όρων στο όνομα της τουριστικής περιόδου !!! Αν αναλογιστείς και τις ρεμούλες καταπατήσεις απάτες και φοροκλοπές των επιχειρηματιών του τουρισμού , φαντάζομαι οτι θα συμφωνήσεις !![]()
αυτό το αναρωτιόμουν και γω όλη μέρα σήμερα αλλά δεν μπορώ να καταλαβω κάτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Η τρόικα έχει ζητήσει το άνοιγμα όλων των κλειστών επαγγελμάτων ! Ο Γιωργάκης υποστηρίζει οτι είναι δική του πρωτοβουλία !Αν αληθεύει κάτι τέτοιο ,τότε είναι αυτός που δεν υπολογίζει τον τουρισμό ! Εκτός και αν είναι τόσο ανόητος που πίστευε οτι οι φορτηγατζήδες θα παραδώσουν τις άδειες τους αμαχητί!
Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι οτι δεν μπορούμε να ζητήσουμε απο κάποιον να παραδοθεί άνευ όρων στο όνομα της τουριστικής περιόδου !!! Αν αναλογιστείς και τις ρεμούλες καταπατήσεις απάτες και φοροκλοπές των επιχειρηματιών του τουρισμού , φαντάζομαι οτι θα συμφωνήσεις !![]()
Να το χει ζητήσει η τρόικα ,έχει μια βάση ,να γίνει εδώ και τώρα διότι ζητάει να γίνουν εδώ και τώρα.
Να είναι πρωτοβουλία του γιωργάκη δε μου βγαίνει ρε φίλε .δεν ήξερε ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις για την κίνηση;τι πας και κανείς ρε φίλε μέσα στο καλοκαίρι ,με τις μηχανές τις βαριάς βιομηχανίας ,όπως λένε μερικοί,σε πληρη φόρτο;
ή μήπως τελικά ,αυτό είναι που λένε "διαίρει και βασιλεύε" ;
E γι αυτό πήραν και τα @@ μου... αφου ειναι ολος ο κοσμος εναντιον τους .... δεν τους στηρίζει κανεις πια...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι οτι δεν μπορούμε να ζητήσουμε απο κάποιον να παραδοθεί άνευ όρων στο όνομα της τουριστικής περιόδου !!!
Μηπως φταίει ο Γιωργάκης γι αυτό? ή οι παπάρηδες οι συνδικαλιστές τους που εκαναν απεργία εν μεσω τουριστικής περιόδου ?
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Επρεπε να το είχε κάνει ο Σημίτης φίλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
αυτό το αναρωτιόμουν και γω όλη μέρα σήμερα αλλά δεν μπορώ να καταλαβω κάτι...
Να το χει ζητήσει η τρόικα ,έχει μια βάση ,να γίνει εδώ και τώρα διότι ζητάει να γίνουν εδώ και τώρα.
Να είναι πρωτοβουλία του γιωργάκη δε μου βγαίνει ρε φίλε .δεν ήξερε ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις για την κίνηση;τι πας και κανείς ρε φίλε μέσα στο καλοκαίρι ,με τις μηχανές τις βαριάς βιομηχανίας ,όπως λένε μερικοί,σε πληρη φόρτο;
ή μήπως τελικά ,αυτό είναι που λένε "διαίρει και βασιλεύε" ;
Τόσο πολύ έχουμε αργήσει...
εγώ θα έλεγα ότι έπρεπε να είχε γίνει επί "αλλαγής"...ξέρεις μωρέ το λεβέντη ,του Ανδρέα...Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Επρεπε να το είχε κάνει ο Σημίτης φίλε.
Τόσο πολύ έχουμε αργήσει...
Μηπως καταντησαμε να δινουμε δικαιο στους πολιτικους και να θεωρουμε τους συνδικαλιστες πουλημενους τεμπελιδες? Αυτο δεν ειναι παραδοξο ,εστω κι αν ειναι ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
E γι αυτό πήραν και τα @@ μου... αφου ειναι ολος ο κοσμος εναντιον τους .... δεν τους στηρίζει κανεις πια...
Μηπως φταίει ο Γιωργάκης γι αυτό? ή οι παπάρηδες οι συνδικαλιστές τους που εκαναν απεργία εν μεσω τουριστικής περιόδου ?
Υποτιθεται πως οι Συνδικαλες υποστηριζουν τα συμφεροντα της εργατικης ταξης στην εξουσια της κυβερνησης. Η πολιτικοποιηση τους ομως τους εκανε αναξιοπιστους.
Οι φορτηγατζηδες και τα αλλα κλειστα επαγγελματα ομως ειναι "υποχρεωμενοι απο τις συνθηκες" να αντιδρασουν να μη παραδοθουν αμαχητι, και μαλιστα καλοκαιριατικα ,μια εποχη που θα χουν ολο το κοσμο εναντιον τους αρα και το παιχνιδι σιγουρα χαμενο.
Κατα αυτη την εννοια η Κυβερνηση επραξε σωστα ,οχι βεβαια για το καλο και το δικαιο αλλα για να πετυχει τους στοχους της.
Ακου λεει επρεπε να το κανει ο συμιτης?!!!!! Οχι, επρεπε να το κανει ο Τρικουπης, μη σου πω ο Μαυροκορδατος. Το 1985 ηταν ηδη αργα. Αλλα τοτε ειχανε τη μασα απο τις αδειες τα κυκλωματα στημενα τα συντεχνιακα συμφεροντα οργανωμενα.... . Τοτε ειχανε το "πολιτικο κοστος" δηλαδη μπορουσαν να το αφησουν για αυριο, ενω τωρα....
Η πραγματικοτητα του χθες σημερα ειναι οφθαλμαπατη. Θα τη φαμε λοιπον και τουμπεκι γιατι δεν ηταν μονο κοντοφθαλμοι οι πολιτικουλιδες με τα συμφεροντα και την "προκομενη" ανικανοτητα τους αλλα κι ολος ο "λαος".
Κι εγω θελω να παω διακοπες οπως ολοι να ξεκουραστω, απο τη ζωη μου. Εχεται ακουσει, αληθεια αν τα ελαφια κανουν διακοπες? Οχι. Μονον οι ανθρωποι και μαλιστα μονον οι αστοι ,και τις χρειαζονται γιατι η ζωη τους στους εντεκα μηνες,τους φανταζει αφορητη και συνηθως ειναι.
Αλλα αυτο το "προιον" οπως λεγεται ο τουρισμος ,η μαστρωπια τοπων εχει κανει τα νησια μας να τα κλαιω οπως καταντησανε. Τουλαχιστο φτιαξαν οι γερμανοι μια Μανη , ενα Αναβατό, κατι καλο βγηκε. Αλλα απο τους πυργους αντι να ξεμηταν μαυροφορεμενες και μουστακαληδες , βγαινουν νεογοτθοι και νεοελληνες. Αυτο ειναι σιγουρα προοδος.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Δεν περίμενα σοβαρή απάντηση.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
εγώ θα έλεγα ότι έπρεπε να είχε γίνει επί "αλλαγής"...ξέρεις μωρέ το λεβέντη ,του Ανδρέα...
Χρονικός προσδιορισμός ήταν σε μορφή υπερβολής για να δείξω ότι έχουμε ήδη αργήσει με τα κλειστά επαγγέλματα και τις κάστες.
Βέβαια όχι μόνο δεν το έπιασες, όπως και πολλά άλλα που σου έχουν πετάξει τόσες μέρες, αλλά ειρωνεύεσαι κιόλας.
Αμ δε τα πιάνεις, αμ το παίζεις και έξυπνος