Καλησπέρα φίλοι και συνάδελφοι ΧΤάκιδες (από αύριο που το παίρνω :rotflmao: )! Σαν πιο νέος στο συγκεκριμένο μοντέλο θέλω να σας κάνω 2 ερωτήσεις για να με βοηθήσετε. Καταρχήν να σας πω ότι αύριο παίρνω το ΧΤ μου μοντέλο '06 R. Εγώ το θέλω κυρίως για μέσα στην πόλη (γιατί με R1 δεν παλεύεται) αλλά θα πηγαίνω και διακοπές δικάβαλο και φουλ πράγματα. 1ον θέλω να βάλω ζελατίνα. Ένας φίλος έχει του '07 και στην αρχή του είχε βάλει την ζελατίνα της YAMAHA την ψηλή. Κάποια στιγμή του κόπηκε στη μέση από τον αέρα και τώρα έχει την μεσαία. Ξέρει κανείς τπτ, έχει ακούσει ή του έχει τύχει παρόμοιο θέμα? Είμαι 1,77 θα την χρειαστώ την ψηλή ή μου κάνει και η μεσαία? 2ον του έχω βάλει σχάρες GIVI για βαλίτσα πίσω και πλαϊνές. Για πίσω λέω να πάρω μια βαλίτσα GIVI 47λτρ αλλά για το πλάι ακόμα σκέφτομαι τι να κάνω. Να βάλω πλαστικές βαλίτσες ή να βάλω σαμάρια? Ρωτάω γιατί κάτι έχω ακούσει περί αεροδυναμικής. Να σας πω ότι ειδικά δικάβαλο δεν πρόκειται να πάω πάνω από 140 και γενικότερα δεν έχω σκοπό να το σκίσω.