λυση 1 ....... μπες στο πλυντηριοΑρχικά δημιουργήθηκε από Bapa
: Εσείς πως καταλήξατε στο τι θέλετε και γιατί;
λυση 2 ......... χωρις ιχνος ειρωνιας ,μην παιρνεις ΤΙΠΟΤΑ
λυση 1 ....... μπες στο πλυντηριοΑρχικά δημιουργήθηκε από Bapa
: Εσείς πως καταλήξατε στο τι θέλετε και γιατί;
λυση 2 ......... χωρις ιχνος ειρωνιας ,μην παιρνεις ΤΙΠΟΤΑ
Bapa μ' αρέσεις γιατί δεν υπάρχουν κατηγορίες για σένα. Όλες είναι μηχανές. Τι tenere, τι σκουτερ, τι Mt01, τι gs 1150.
Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις απ' την αρχή ήταν να μας πεις τι θέλεις να κάνεις με τη μηχανή σου, ακόμα και αν η απάντηση ήταν "ότι έκανα και με το παπάκι μου".
Εσύ δεν το έκανες ούτε αφού στο ζήτησα 2 (δύο) φορές. Σοβαρά τώρα, διάβασες τι σου έγραψα? Γιατί δεν απάντησες σε καμία ερώτηση ουσίας.
Στο τελευταίο μνμ σου έμπλεξες μέσα την ίδια πρόταση το mt01 με το gs1150. Τι σχέση έχουν αυτές οι δύο μηχανές? Α, ναι ξέχασα.. Είναι και οι δύο μηχανές.![]()
![]()
Πάντως να ξέρεις μετά απ' αυτό η πιο κατάλληλη απάντηση στον προβληματισμό σου θα ήταν:
"Αντιλαμβανόμενος πλήρως τις ανάγκες σου νομίζω πως η πιο κατάλληλη μηχανή για σένα θα ήταν το husaberbg fe600e του 2000. Όχι πως μία goldwin θα ήταν άσχημη, ή ένα cr 125 96 δεν θα σε κάλυπτε. Φυσικά το gsxr 1000 δεν το συνιστώ λόγο χρώματος αλλά το kle 500 είχε βγει σε ένα χρωματάκι σκέτη μούρλια. Α! Ρίξε και μια ματιά στα οπίσθια ενός tuono factory, σίγουρα θα εντυπωσιαστείς. Φυσικά μπορείς να σκεφτείς σοβαρά και το T-Max. Να φανταστείς είναι ίδια μάρκα με το tenere που μου είπες πως σου άρεσε. Ελπίζω να βοήθησα".
Όλα τα παραπάνω μπορείς φυσικά να τα γράψεις και με δύο λέξεις.
μουμπλε,μουμπλε... (Allst@rf έγραψες εδώ φίλε)
Άντε![]()
![]()
μας και καλά χλμ σου εύχομαι.
![]()
Sent from me using a computer.
Τελικά κατέληξα.![]()
θέλω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=e20G96Bmfd0 :rotflmao:
Βασικά daz εσκεμμένα δεν απάντησα στις ερωτήσεις σου, γιατί δεν μπορώ να απαντήσω. Θα ήθελα και να τρέχω στο δρόμο και στις στροφές σκυφτός με ένα ss, και να πηγαίνω άνετο ταξιδάκι με ένα gs, και να πατάω στο χώμα με ένα π.χ. KΤΜ. Αυτές τις μέρες πάντως το hayabusa με έχει πωρώσει. Αύριο βλέπουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
---
οτι πρεπει για σενα και την νεα γενια αναβατων που δεν ξερει τι θελει και κατα βαθος δεν ειναι μοτοσυκλετιστες...
πολυμορφισμος
αηδίαααααα![]()
- (όσα δε φτάνει η αλεπού -20.000Ευρώ... )
![]()
(όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να το ξεχάσω το συγκεκριμένο)![]()
γιατί κατά τη γνώμη σου ποιος θεωρείται μοτοσικλετιστής;
αν θέλω δηλαδή ένα s2000 για να γουστάρω ταχύτητα και στροφές και ένα defender για το βουνό θεωρούμε μη αυτοκινητάκιας;
---
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bapa
αηδίαααααα![]()
- (όσα δε φτάνει η αλεπού -20.000Ευρώ... )
![]()
(όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να το ξεχάσω το συγκεκριμένο)![]()
γιατί κατά τη γνώμη σου ποιος θεωρείται μοτοσικλετιστής;
αν θέλω δηλαδή ένα s2000 για να γουστάρω ταχύτητα και στροφές και ένα defender για το βουνό θεωρούμε μη αυτοκινητάκιας;
δεν μπορω να εκφερω γνωμη για κουτια ,γιατι ελαχιστα απο αυτα μου αρεσουν...
![]()
Εμείς τόοοση ώρα νομίζαμε οτι ήθελες μια μηχανή....Αρχικά δημιουργήθηκε από Bapa
Τώρα το πράγμα αλλάζει...
Πόσες μηχανές θέλεις να αγοράσεις, και ποιό είναι το budget σου??
"Qu ils mangent de la brioche"
Από παπάκι σε busa? Μια χαρά. Και μη νομίζεις πως δεν θα πας και στο χώμα με ένα busa. Μια χαρά θα πας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Bapa
Τελικά κατέληξα.![]()
θέλω αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=e20G96Bmfd0 :rotflmao:
Βασικά daz εσκεμμένα δεν απάντησα στις ερωτήσεις σου, γιατί δεν μπορώ να απαντήσω. Θα ήθελα και να τρέχω στο δρόμο και στις στροφές σκυφτός με ένα ss, και να πηγαίνω άνετο ταξιδάκι με ένα gs, και να πατάω στο χώμα με ένα π.χ. KΤΜ. Αυτές τις μέρες πάντως το hayabusa με έχει πωρώσει. Αύριο βλέπουμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα να βάλω γελάκια για το μακάβριο αστείο μου ή όχι?![]()
![]()
![]()
Κοίτα να δεις. Επειδή απέτυχες παταγωδώς να μας πεις τι θέλεις γιατί δεν κάνεις και μια προσπάθεια να μας πεις τι δεν θέλεις?
Η σιωπή θα εκληφθεί σαν απάντηση ότι τα θες όλα.
Σε αυτή την περίπτωση θα σου πω πως είναι άλλο η 18άρα και άλλο η 40άρα. Με μονοκινητήριο δεν ταξιδεύεις ούτε ψεκάζεις με 747.
Αλλά ας σοβαρευτούμε.. Εντάξει λέω και εγώ καμιά μ@λ@κία που και που.
Φίλε. Δοκίμασε το versys. Είναι αρκετά ευέλικτο, γρήγορο, στριφτερό, πάει και λίγο χώμα.
Α! και σε χωράει.
Είναι και οικονομικό και μέσα στο budget σου.
Δεν είναι όμως μπούσα στην άσφαλτο (ευτυχώς για σένα), ούτε Ktm στο χώμα (ευτυχώς για τα ktm).
Το 1150 που σου έχει κολλήσει είναι μόνο για ταξίδια οπότε δεν αξίζει να συζητήσουμε τίποτε άλλο.
Για να μάθεις να στρίβεις ένα ss πρέπει πρώτα να στρίψεις τίποτε άλλο. Δεν πας με τη μία στα σκληρά ναρκωτικά. Άσε που θα είσαι σαν σίγμα τελικό πάνω σε μια τέτοια. Λες γι' αυτό να τα λένε ss? Και όσα είναι μονόσελα δλδ λέγονται σκέτα s?
A! και προσπάθησε στις απαντήσεις σου να συμπεριλαμβάνεις μηχανάκια που είναι στις προδιαγραφές τις δικές σου και της τσέπης σου.
Sent from me using a computer.