καποιο πουλι μου ειπε οτι υπαρχει καποιοσ στην Ελλαδα που φταιχνει μεταλλικες βαλιτσες.....τυχαιο???![]()
καποιο πουλι μου ειπε οτι υπαρχει καποιοσ στην Ελλαδα που φταιχνει μεταλλικες βαλιτσες.....τυχαιο???![]()
...ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την δικά σου την XRACING. Τελικά σε βάθος χρόνου έμεινες ικανοποιημένος? Ξέρεις αν οι τύποι βγάζουν κάτι ανάλογο σε διπλό?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Έχουν μπει μονά, διπλά, εργοστασιακά και πατέντες......στρώσου στο διάβασμα ....
Αν έχεις ένα χιλιάρικο για τις διπλές Remus έχει καλώς.....αν πας σε μονό θέλει ψιλοπατέντα για να μπει
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Μέχρι στιγμής απόλυτα.....πανάλαφρη, φτηνή, και με τις επιδόσεις που περίμενα.Μία καυσανάληση και ρύθμιση έκανα μόνο, και ένα προβληματάκι με την βίδα που στερέωνε το σιλανσιέ , αλλάχτηκε με άλλη και όλα γκούντΑρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
...ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την δικά σου την XRACING. Τελικά σε βάθος χρόνου έμεινες ικανοποιημένος? Ξέρεις αν οι τύποι βγάζουν κάτι ανάλογο σε διπλό?
Αν διαβάσεις πιο μπροστά, νομίζω ότι τα διπλά συστήματα είναι πεταμένα λεφτά
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Καυσανάλυση? Ρύθμιση? Τι ακριβώς ρύθμισες (εσύ η ο μηχανικός). Ρωτάω διότι έχω καεί παλαιότερα απο "μάστορες" που "ρύθμισαν" διάφορα θέματα...
Και απο τότε φυσάω και το γιαόυρτι...
Επίσης αληθεύει ότι λόγω τιτανίου δεν καίει το τελικό?
Ο ήχος, ακόμη ένα πολύ σημαντικό θέμα ακόμα. Τι άλλαξε?
Ελπίζω να μην σε ζαλίζω...![]()
2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...
Δεν με ζαλίζειςΑρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
Καυσανάλυση? Ρύθμιση? Τι ακριβώς ρύθμισες (εσύ η ο μηχανικός). Ρωτάω διότι έχω καεί παλαιότερα απο "μάστορες" που "ρύθμισαν" διάφορα θέματα...
Και απο τότε φυσάω και το γιαόυρτι...
Επίσης αληθεύει ότι λόγω τιτανίου δεν καίει το τελικό?
Ο ήχος, ακόμη ένα πολύ σημαντικό θέμα ακόμα. Τι άλλαξε?
Ελπίζω να μην σε ζαλίζω...![]()
Καυσανάληση για να δούμε το μίγμα , και μετά ρύθμιση .Αν θυμάμαι καλά , επειδή ο κινητήρας ανέπνευσε πήρε λίγο πάνω το καύσιμο. Όλα σε επίσημο Yamaha , από όπου και το αγόρασα.
Την εξάτμιση όντως την ανέχεται το χέρι σου , και μετά από ώρα λειτουργείας.
Ο ήχος ανέβηκε και έγινε ποιο μπάσος, αλλά τίποτε δραματικό. Απλά δεν είναι να βγάλεις το σιλανσιέ.
Προεδρα μετά την καυσανάλυση, τη ρύθμιση και την εξάτμιση είδες καμιά αύξηση στην κατανάλωση και αν ναι πόσο?
Ναι , αυξήθηκε θα έλεγα περίπου 10% με 15%Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
Προεδρα μετά την καυσανάλυση, τη ρύθμιση και την εξάτμιση είδες καμιά αύξηση στην κατανάλωση και αν ναι πόσο?
jpk chios αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει από κάποιο μαγαζί στην Καλλιρρόης. Μπορείς πάντως να το βρεις απ' το www.motoraid.eu/
Ναι του έχω βάλει το quick lock και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε σε κακοτράχαλα εδάφη με το tankbag γεμάτο. Βγαίνει και μπαίνει πανεύκολα, έχει κάλυμμα αδιάβροχο και παίρνει και θήκη με χάρτη από πάνω (ήταν extra νομίζω).
Αν και το είχα βρει σε καλή σχετικά τιμή νομίζω πως δεν ήταν και απ' τα φθηνά. Δεν θυμάμαι όμως καθόλου πόσο το είχα πάρει ούτε ξέρω πόσο έχει τώρα.
Αυτά με τους ιμάντες πάντως δεν τα συμπαθώ και πολύ.
Sent from me using a computer.
Σε ευχαριστώ πολύ. Εψαχνα να δω που πήγε το xtz aftermarket γιανα ποστάρω...Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
jpk chios αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει από κάποιο μαγαζί στην Καλλιρρόης. Μπορείς πάντως να το βρεις απ' το www.motoraid.eu/
Ναι του έχω βάλει το quick lock και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε σε κακοτράχαλα εδάφη με το tankbag γεμάτο. Βγαίνει και μπαίνει πανεύκολα, έχει κάλυμμα αδιάβροχο και παίρνει και θήκη με χάρτη από πάνω (ήταν extra νομίζω).
Αν και το είχα βρει σε καλή σχετικά τιμή νομίζω πως δεν ήταν και απ' τα φθηνά. Δεν θυμάμαι όμως καθόλου πόσο το είχα πάρει ούτε ξέρω πόσο έχει τώρα.
Αυτά με τους ιμάντες πάντως δεν τα συμπαθώ και πολύ.![]()
Ξέρεις κωδικο ή το βρίσκω εύκολα?
Ψάχνω να το βρω... Μπήκα μέσα στην sw. Ελπίζω να κάνω δουλειά απο εκεί μιας και εφτιαξε τι site της.
Bags-Connection "City" Quick-Lock Tankbag for SW-MOTECH Gascap Mounting System
BCK.TRT.00.041.100
http://www.twistedthrottle.com/trade/productlist/451/
edit. Τη θήκη για τον χάρτη την είχα παραγγείλει από το motoraid πάντως. Πάρε τηλ τον Γιάννη και ρώτα τον ότι θες.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Bags-Connection "City" Quick-Lock Tankbag for SW-MOTECH Gascap Mounting System
BCK.TRT.00.041.100
http://www.twistedthrottle.com/trade/productlist/451/
edit. Τη θήκη για τον χάρτη την είχα παραγγείλει από το motoraid πάντως. Πάρε τηλ τον Γιάννη και ρώτα τον ότι θες.
Υ.Γ. Ο Γιάννης ποιός είναι???
Στο ρεζερβουαρ έβαλες το ''πέταλο'' με τις 5 τρύπες που κάνει και στο mt03?
Τώρα να σου πω πως δεν ξέρω? Το είχα δει σε κάποιο άλλο tenere και ήξερα πως το τανκ ταιριάζει στο ρεζερβουάρ. Κάποια στιγμή που βρέθηκα σε ένα μαγαζί που είχε sw motech, ρώτησα αν το είχε, το δοκίμασα και το έβαλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
edit. Αν θέλεις μπορώ να κοιτάξω πόσες τρύπες έχει το πέταλο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=18