Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Πάτε καλά ρε;;;;;;

Πάτε καλά ρε;;;;;;

Σήμερα το πρωί ξύπνησα και πριν προλάβω να φτιάξω καφέ, χτυπάει το τηλέφωνό μου. Ήταν ο ασφαλιστής μου και με ενημέρωσε ότι στις 5 Αυγούστου λήγει η ασφάλεια της μηχανής (V-Strom 650 Κ7) και ότι έχει έρθει το καινούριο ασφαλιστήριο. Του λέω ότι θα περάσω αύριο να το πάρω και πριν κλείσω το τηλέφωνο τον ρωτάω για το ποσό. Η απάντηση που πήρα ήταν 128 ευρώ (εξάμηνο). Ώπα, λέω, κάτι δεν πάει καλά. Τον ρωτάω γιατί τόσο πολύ και μου απαντάει ότι τα ασφάλιστρα αυξήθηκαν λίγο. Το προηγούμενο συμβόλαιο το είχε παραλάβει ο πατέρας μου και δεν ήμουν σίγουρος για το ακριβές ποσό. Πάω, λοιπόν, στην μηχανή, βρίσκω το προηγούμενο συμβόλαιο και μόλις βλέπω την τιμή μένω μ@λ@κ@ς. 73,61 ευρώ παρακαλώ. Πιανώ αμέσως το κομπιουτεράκι και αρχίζω τους υπολογισμούς.

Το αποτέλεσμα: αύξηση 75% σε ένα εξάμηνο

Και ρωτάω τώρα ΡΕΕΕΕ!!!!!! ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;

75% αύξηση σε ένα εξάμηνο και μέσα σε οικονομική κρίση; Είστε σοβαροί;;;;;;;;;;

Εννοείται ότι ζήτησα να ακυρωθεί το συμβόλαιο και να αλλάξω ασφαλιστική. Μου βρήκε άλλη (καλύτερη) με 90 ευρω.

Υ.Γ.1: Στο εξάμηνο που πέρασε δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ ατύχημα και γενικά δεν ενόχλησα καθόλου την ασφαλιστική εταιρεία.

Υ.Γ.2: Δεν θέλω να αναφέρω δημόσια το όνομα της ασφαλιστικής. Όποιος θέλει να μάθει ποια είναι ας στείλει πμ.

Υ.Γ.3: Το αστείο είναι ότι ο ασφαλιστής μου θεώρησε λίγη την αύξηση.

Υ.Γ.4: Σήμερα φεύγω για διακοπές. Δεν πρόκειται να μου χαλάσει κανένας την ημέρα μου. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους.
    I would rather make history than read about it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας

Re: Πάτε καλά ρε;;;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Υ.Γ.4: Σήμερα φεύγω για διακοπές. Δεν πρόκειται να μου χαλάσει κανένας την ημέρα μου. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους.
    με ποδήλατο

Καλησπέρα φίλε μου.
    Εάν επιτρέπεται , ποια ασφαλιστική έχεις ; Μήπως συγχωνεύτηκε, αγοράστηκε απο κάποια άλλη και οι τιμές αλλάξανε; (απλά μια σκέψη κάνω μπορεί και να είναι μ...κία).

Εγώ πληρώνω 140 το εξάμηνο στην ΕΘΝΙΚΗ.

Καλά να πάθεις!Με το συμπάθειο.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Καλά έκανες κι έφυγες!

Καλές διακοπές

Την βενζίνη φιλαράκι που τη βρήκες? Λίγο ύποπτα μας τα λές.....
    "Qu ils mangent de la brioche"

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    128 αν έχει μέσα οδική και ειναι σε κάποια μεγάλη και σχετικά αξιόπιστη ασφαλιστική δεν μου φαίνονται και πάρα πολλά . Κάπου τόσα πλήρωνα και εγώ το 6μηνο τόσο για ένα 400 που είχα όσο και το 650 που είχα αργότερα . Μήπως άλλαξες ασφαλιστική ??? Υπάρχουνε και κάποιες με υπερβολικά χαμηλές τιμές και παροχές που καλύτερα να μην τις χρειαστείς ποτέ ....

Modenas Kriss 125

@Delfian: Ο ασφαλιστής μου δεν είπε κάτι για εξαγορά ή συγχώνευση. Μου είπε απλά ότι τα ασφάλιστρα ανέβηκαν.

@billanti: Γιατί ρε συ; Τι έκανα;

@Anritsu: Δεν έχω οδική βοήθεια ούτε είναι καμιά μεγάλη εταιρεία ούτε ζήτησα περισσότερες καλύψεις από το προηγούμενο συμβόλαιο. Είναι μια μικρή εταιρεία και το συμβόλαιο έχει τις βασικές καλύψεις συν νομική προστασία.

@John Steed: Φίλε, τα V-Strom δεν χρειάζονται βενζίνη. Είναι πυρηνοκίνητα.
    I would rather make history than read about it.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    @John Steed: Φίλε, τα V-Strom δεν χρειάζονται βενζίνη. Είναι πυρηνοκίνητα.
    Ουυυυπςςς! Το ξέχασα...

Να μην αφήνετε κανέναν να σας τον πιάνει.... (τον πορτοφόλη)

Τι σημαίνει ρε φίλε είχαμε αύξηση? Γειά σας! Ευτυχώς δεν είστε οι μόνοι που ασφαλίζετε....

Όταν είχα το αυτοκίνητο, κάθε εξάμηνο άλλαζα ασφαλιστική εταιρεία και μέχρι να το πουλήσω, υπήρχαν κι άλλες που δεν πρόλαβα να επισκευτώ
    "Qu ils mangent de la brioche"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μετά απο ενα τρακάρισμα με το Ι.Χ. και ενα μικρό εκτίναγμα ασφαλίστρων .. με νομική προστασία και οδική βοήθεια μου πήγε το 6μηνο 145 ευρώ.

Απο όσο γνωρίζω πάντως γενικά οι ασφάλειες έχουν τσιμπήσει , συν το οτι προτιμώ να δώσω ενα 10% παραπάνω και να έχω σίγουρο το κεφάλι μου, παρά να χάσω απο 3 εώς και 10 μήνες και να τρέχω σε επικουρικά μετά. Μην είμαστε φτηνοί στις κότες και ακριβοί στα πίττουρα.

Τα 30-40 ευρώ παραπάνω (μιλάμε για διάστημα 6 ή και 12 μηνών έτσι; δηλαδή περίπου 5 ευρώ τον μήνα!! )... μπορεί και να μας γλυτώσουν απο πολλά με δεδομένα τα κανόνια που σκάνε στις αγορές.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Μετά απο ενα τρακάρισμα με το Ι.Χ. και ενα μικρό εκτίναγμα ασφαλίστρων .. με νομική προστασία και οδική βοήθεια μου πήγε το 6μηνο 145 ευρώ.

Απο όσο γνωρίζω πάντως γενικά οι ασφάλειες έχουν τσιμπήσει , συν το οτι προτιμώ να δώσω ενα 10% παραπάνω και να έχω σίγουρο το κεφάλι μου, παρά να χάσω απο 3 εώς και 10 μήνες και να τρέχω σε επικουρικά μετά. Μην είμαστε φτηνοί στις κότες και ακριβοί στα πίττουρα.

Τα 30-40 ευρώ παραπάνω (μιλάμε για διάστημα 6 ή και 12 μηνών έτσι; δηλαδή περίπου 5 ευρώ τον μήνα!! )... μπορεί και να μας γλυτώσουν απο πολλά με δεδομένα τα κανόνια που σκάνε στις αγορές.

Gandalf
    φιλε μου, μαλλον δεν στα ειπανε καλα..τι εννοω :

εσυ, που πληρωνεις "καλη-ακριβη" ασφαλεια, αν τρακαρεις (κουφια η ωρα) με καποιον αλλο που πληρωνει την φτηνιαρα-κακη ασφαλεια δυο τινα υπαρχουν : 1) αν υπαιτιος του ατυχηματος εισαι εσυ, η ασφαλιστικη σου παει και πληρωνει τις ζημιες του αλλου ΑΜΜΕΣΑ και εσυ πληρωνεις τις δικιες σου ζημιες. και 2) αν υπαιτιος του ατυχηματος ειναι ο αλλος, η ασφαλιστικη του σε γραφει στα @@ της και εσυ τρεχεις και δεν φτανεις να βγαλεις ακρη να αποζημιωθεις !
    Στην καθε ασφαλιστικη εταιρεια πληρωνεις την ΣΥΝΕΠΕΙΑ στην αμμεση ανταποκριση της, επομενως ακριβοτερες ασφαλιστικες = συνεπεις σε αποζημιωσεις. Δλδ, με βαση το παραδειγμα που ανεφερα, εσυ ακριβοπληρωνεις για να πληρωνοντε οι αλλοι γρηγορα (οταν φταις εσυ) και οταν δεν φταις κανεις ταμα για να αποζημιωθεις. Μονη εξαιρεση ειναι οταν εχεις μικτη ασφαλιση, οπου φταις δε φταις καλυπτει τις ζημιες σου η ασφαλιστικη σου.
    Αρα, η καλυτερη μαγκια ειναι να ψαχνουμε την οικονομικοτερη ασφαλιστικη εταιρεια, ουτως ή αλλως ειτε 10€, ειτε 20€, ειτε 30€ να ναι η διαφορα - κερδος για μας ειναι και μενουν στη τσεπη μας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της trelf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dxmitsaras
    φιλε μου, μαλλον δεν στα ειπανε καλα..τι εννοω :

εσυ, που πληρωνεις "καλη-ακριβη" ασφαλεια, αν τρακαρεις (κουφια η ωρα) με καποιον αλλο που πληρωνει την φτηνιαρα-κακη ασφαλεια δυο τινα υπαρχουν : 1) αν υπαιτιος του ατυχηματος εισαι εσυ, η ασφαλιστικη σου παει και πληρωνει τις ζημιες του αλλου ΑΜΜΕΣΑ και εσυ πληρωνεις τις δικιες σου ζημιες. και 2) αν υπαιτιος του ατυχηματος ειναι ο αλλος, η ασφαλιστικη του σε γραφει στα @@ της και εσυ τρεχεις και δεν φτανεις να βγαλεις ακρη να αποζημιωθεις !
    Στην καθε ασφαλιστικη εταιρεια πληρωνεις την ΣΥΝΕΠΕΙΑ στην αμμεση ανταποκριση της, επομενως ακριβοτερες ασφαλιστικες = συνεπεις σε αποζημιωσεις. Δλδ, με βαση το παραδειγμα που ανεφερα, εσυ ακριβοπληρωνεις για να πληρωνοντε οι αλλοι γρηγορα (οταν φταις εσυ) και οταν δεν φταις κανεις ταμα για να αποζημιωθεις. Μονη εξαιρεση ειναι οταν εχεις μικτη ασφαλιση, οπου φταις δε φταις καλυπτει τις ζημιες σου η ασφαλιστικη σου.
    Αρα, η καλυτερη μαγκια ειναι να ψαχνουμε την οικονομικοτερη ασφαλιστικη εταιρεια, ουτως ή αλλως ειτε 10€, ειτε 20€, ειτε 30€ να ναι η διαφορα - κερδος για μας ειναι και μενουν στη τσεπη μας
    κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου...

εγω οταν τρακαρα και εφταιγε ο αλλος....η ασφαλιστικη ΜΟΥ....μου εδωσε τα λεφτα ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ και μετα τα βρηκε με την ασφαλιστικη του αλλου...χωρις κανενα μα κανενα προβλημα....

δινω ομως 300 ευρω το εξαμηνο και συν ολα τα αλλα.....εχω και ολικης κλοπης...
    ABS στην μηχανη σου.....ισον DUREX στο π***ι σου ! ! !

http://img5.imageshack.us/img5/9361/urlx.gif

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trelf
    κανεις μεγαλο λαθος φιλε μου...

εγω οταν τρακαρα και εφταιγε ο αλλος....η ασφαλιστικη ΜΟΥ....μου εδωσε τα λεφτα ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ και μετα τα βρηκε με την ασφαλιστικη του αλλου...χωρις κανενα μα κανενα προβλημα....

δινω ομως 300 ευρω το εξαμηνο και συν ολα τα αλλα.....εχω και ολικης κλοπης...
    Oraia ta lete ola ayta..alla kamia sxesi etsi? :rotflmao: :rotflmao:

oi asfalistikes ayxisane ta asfalistra kai tha sinexizoyn na ta ayxanoyn.. eos to 2012 opoy tha isxiei to neo kathestos gia ta apothematika toys ana asfalismeno oxima opoy apo 250.000 astiki eythini paei sto 1 mirio.
    perastika mas.

file esy poy dineis 300 to examino kai klopis..an leo sti klepsoyn se 3 xronia tha xeis plirosei idi ti misi axia tis moto soy se asfalistra..kai tha apozimiotheis fisika poly ligotera apo osa nomizeis.
    kai to oti soy dosan prokatavolika lefta?pos egine ayto?piges kai eipes trakara paidia fteei enas allos dose me 5 k na ftiaxo ti moto moy k soy pan ne re palikari parta kai blepoyme?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

kai to oti soy dosan prokatavolika lefta?pos egine ayto?piges kai eipes trakara paidia fteei enas allos dose me 5 k na ftiaxo ti moto moy k soy pan ne re palikari parta kai blepoyme?
    Γινεται αγορινα κατ' αυτον τον τροπο αρκει φυσικα να εχουν συμφωνησει ολοι οτι φταιει ο αλλος...
    Τοτε αντι να περιμενεις να παρεις τα λεφτα απο την αλλη ασφαλιστικη στα δινει η δικια σου και τα βρισκουν αυτες μεταξυ τους μετα...

Η ακομη μπορεις να πας να φτιαξεις το μηχανακι χωρις λεφτα και μετα ο μαστορας με τα τιμολογια να παει αυτος να εισπραξη τα λεφτα απο την ασφαλιστικη.Σε αυτη την περιπτωση συνηθως σου τσιμπαει και λιγο το κοστολογιο για να βαλει και αυτος κατι στην τσεπη και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Γινεται αγορινα κατ' αυτον τον τροπο αρκει φυσικα να εχουν συμφωνησει ολοι οτι φταιει ο αλλος...
    Τοτε αντι να περιμενεις να παρεις τα λεφτα απο την αλλη ασφαλιστικη στα δινει η δικια σου και τα βρισκουν αυτες μεταξυ τους μετα...

Η ακομη μπορεις να πας να φτιαξεις το μηχανακι χωρις λεφτα και μετα ο μαστορας με τα τιμολογια να παει αυτος να εισπραξη τα λεφτα απο την ασφαλιστικη.Σε αυτη την περιπτωση συνηθως σου τσιμπαει και λιγο το κοστολογιο για να βαλει και αυτος κατι στην τσεπη και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

GINONTAI AYTA TA PRAMMATA STIS ASFALISTIKES E?
    :rotflmao:

ok.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

γινονται... και μαλιστα υπαρχει κι η αλλη λυση...φτιαχνεις μονος..

αν πιανει το χερακι. πληρωνεις τον φαπα και κατιτις παραπανω (να βγαλει κι ο παιδης λεφτα) σε τιμολογια. λες οτι το εφτιαξες εξω και βγαζεις και μεροκαματο.. (400 ευρα....) αν πιανει το χερακι... ( μετα τη στουκαρεις μονος πας νοσοκομειο.. στην κλεβουν ενω εισαι κατακοιτος με εσωτερικη αιμοραγια και κλαις τα λεφτα που δεν εδωσες οπως εγω, αλλα τον κοπο που εριξες για το αποκτημα που δημιουργησες....)

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2010, 16:08
  2. Καλά ρε, πάτε καλα?
    από crs-k στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 177
    Τελευταίο μήνυμα: 22/01/2010, 08:57
  3. ρε πατε καλα?? ξεχασαμε την VegasKitty!!
    από evvou στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 13:06
  4. Kαλα ρε πάτε καλα
    από Alchimistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 111
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 22:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας