Δηλαδη σε σταματησαν, σου καναν απλο ελεγχο και με ευγενικο τροπο και παλι εφυγες ενοχλημενος ετσι???Εμενα παντως χθες με σταματησε μια παρεουλα ΔΙΑΣ και ημουνα δικαβαλος γυρνωντας απο τη δουλεια. Μαλιστα, επειδη φορουσαμε κρανη, μπουφαν, γαντια κτλ διαμαρτυρηθηκα εντονα για το λογο που μας σταματησαν ενω διπλα, πισω, δεξια-αριστερα περναγαν ξεκρανωτοι κτλ. Κι αφου μας ζητησαν ταυτοτητες, διπλωματα, ασφαλειες, μας ρωτησαν που μενουμε και περιμεναμε να ερθει σημα απο τα κεντρικα, μου εξηγησε ο ενας απο αυτους οτι πριν λιγο ανταλλαξανε κατι δικοι τους πυροβολισμους με ενα ζευγαρι πανω σε μια μπλε μηχανη μεγαλου κυβισμου...(το χρωμα κι ο κυβισμος πρεπει να αλλαζει αναλογα με την περιπτωση μαλλον ) και μου ειπε οτι ειχα δικιο που διαμαρτυρομουνα αλλα οτι δεν σταμασουσαν κοσμο για τροχαιες παραβασεις αλλα για ελεγχο κτλ. Με αλλα λογια αν δεν φορουσαμε κρανη δεν θα μας σταματουσανε. Γελοιο ετσι? Τεσπα το θεμα ηταν οτι παρ' ολο που ειχαν υφακι ψευτομαγκα κτλ σε γενικες γραμμες ηταν ευγενικοι. Και με παρακαλω, και με ευχαριστω οπως και θα πρεπε.
Ε δε ξερουμε τι θελουμε μου φαινεται....