Σελίδα 64 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 1454596061626364656667686974114164 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 946 έως 960 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    αυτός δεν πουλιέται ούτε σε τιμή που παίρνεις μια σακούλα κάρβουνο, πιαστήκαμε μακάκες με τον συγκεκριμένο δυστυχώς.

το ξέρω...μα και γι αυτό χαίρομαι που πήραν Μπουμσονγκ...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    το ξέρω...μα και γι αυτό χαίρομαι που πήραν Μπουμσονγκ...
    Συγκρινεις Μπουμσονγκ με Φιογκο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    παντως τον Μπουμσονγκ τον ηξερε η Ευρωπη πριν ερθει Ελλαντα

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    περιμεντε ρε νοστραδαμοι

περιμεντε

τον ντιογκο τον παιχταρα τον ειδαμε 2 χρονια τωρα τι μπορει να κανει στην ελλαδα(τιποτα)

και τον μαυρο δεν τον ειδαμε ακομα

αραχτε..

παντως να μιλατε εσεις για παλτα(και καλα σισσέ, μπουμσονγκ) οταν εχετε παρει ντιογκο μπελουτσι

σε τιμη το αφεντικο τρελαθηκε(το αφεντικο κοκκαλης ομως)

ε παει πολυ ρε μλκς δεν νομιζετε? :rotflmao: :rotflmao:

Υ.Γ. Ρε σεις μην πανηγυριζετε επειδη ο φιόγκος εκανε 4 τακλιν στην προετοιμασια :rotflmao: ελεος:rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

εγώ δεν είπα ότι ο άνθρωπος δεν είναι καλός, μπορεί να βγει καλός κάτσε να τον δούμε πρώτα πριν βγάλουμε συμπεράσματα

εγώ κορόιδεψα το γεγονός ότι πηγαίνατε για όνομα killer και καταλήξατε σε αυτόν, που όπως και να ναι μεγάλο όνομα όπως οι άλλοι που θέλατε δεν είναι σε καμιά περίπτωση. Ο φιόγκος δεν το συζητάμε ότι είναι χάλια. δεν τίθεται σύγκριση σε αποτυχημένη μεταγραφή ο Φιόγκος είναι πολύ μπροστά.

μην μπερδεύεστε (βαριεμαι και να εξηγω)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πρώτα τι γραφετε....

πουθενα δεν αναφέρθηκε ότι ο Διογκος είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ...ούτε καν ποδοσφαιριστής δεν γράψαμε...

είπαμε ότι ελπίζουμε στον Μπουμσονγκ ότι θα τον κάνει να φανεί killer....η τελευταία ελπίδα να ξεγελαστούν ομάδες και να έρθουν να τον αγοράσουν...

ο Διογκος είναι η κορυφη της αποτυχίας....10εκ $ για άνθρωπο που δεν γνωρίζει τα βασικά της μπάλας είναι κατόρθωμα

καλα ρε παιδια

θα μας τρελανετε..

ο ανθρωπος εχει παιξει σε

νιουκαστλ
    γιουβε
    λυον

με παρα πολλες συμμετοχες

και δεν ειναι μεγαλο ονομα?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

τα μισά να κάνει απο αυτά θα ξαναγυρίσει στους έλληνες το χαμόγελο στα χείλη

μια προσφορά της ΠΑΕ Θίασος στην δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία

http://www.youtube.com/watch?v=WXourgziu0o

ο μονος που θα χαίρετε τρελά με την μεταγραφη πιστευω είναι ο Βυντρας...επιτέλους θα ησυχάσει

ο Διογκος είναι η κορυφη της αποτυχίας....10εκ $ για άνθρωπο που δεν γνωρίζει τα βασικά της μπάλας είναι κατόρθωμα
    και καλος ειναι και κανταρια μπαλα ξερει! απλα ειναι κωλοπαιδο απο τα λιγα και γνωρισε επισης και την νυχτερινη ζωη της παραλιακης την οποια τιμα ευλαβικα

η Γιουβε τον πήρε όταν έπεσε στην serie B ...λόγω οικονομικών...

μετα τον πούλο

η Γιουβε τον πήρε όταν έπεσε στην serie B ...λόγω οικονομικών...

μετα τον πούλο
    καλα κατσε να τον δεις να παιζει γιατι και καποιος ονοματι Χενρικσεν οταν ηρθε γελαγανε και οι πετρες αλλα...απο τοτε να βρουμε αμυντικο να τον αντικαταστησει.

εσυ εφερες Ριερα. τι σε κανει να νομιζεις οτι θα παιξει μπαλα αυτος εδω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα ρε παιδια

θα μας τρελανετε..

ο ανθρωπος εχει παιξει σε

νιουκαστλ
    γιουβε
    λυον

με παρα πολλες συμμετοχες

και δεν ειναι μεγαλο ονομα?
    σε σχέση με Γκαλάς που κυνηγούσατε και βέβαια δεν είναι.

Δεν νομίζω ότι μασάς κουτόχορτο και καταλαβαίνεις την διαφορά μη με κάνεις να γράψω παραπάνω πράγματα όταν δεν χρειάζεται. Ξαναλέω δεν λέω ότι και ο Μπουμσονγκ είναι αμελητέος αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν είναι ούτε Μέλμπεργκ, ούτε Γκαλάς κτλ.

χαζές μεταγραφές έχουμε κάνει και οι 2, έχει φέρει κάτι παλτά ο θρύλος με διθυράμβους παιχταρά όπως και συ που έχουν μείνει ανεξίτηλα στην ιστορία, σκοπός μου δεν είναι να σου παραθέσω 10 άμπαλους που πληρώσαμε εμείς και 10 εσύ.

Απλά σχολιάζουμε τις φετινές μεταγραφές και στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλο είναι να λες στον κόσμο σου για killer, τανκς αμυντικό που θα κάνει αίσθηση και να αναφέρεις Γκαλάς και στο τέλος να φέρνεις Μπουμσονγκ, και άλλο να λες ότι τόσα χρήματα έχουμε κύριοι να ξοδέψουμε, θα ψάξουμε για κάποιον ελεύθερο καλό παίχτη στην αγορά και να τον φέρνεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    καλα κατσε να τον δεις να παιζει γιατι και καποιος ονοματι Χενρικσεν οταν ηρθε γελαγανε και οι πετρες αλλα...απο τοτε να βρουμε αμυντικο να τον αντικαταστησει.

εσυ εφερες Ριερα. τι σε κανει να νομιζεις οτι θα παιξει μπαλα αυτος εδω?
    ακριβώς, ο Χένρικσεν ηταν παιχταράς αλλά ΔΕΝ ήταν όνομα, πιο πίσω μπορείς να πεις και για Βαζέχα κτλ Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να είναι πολύ καλός, όλα στο γήπεδο κρίνονται ρε φίλε. Το μόνο που είπα είναι ότι δεν είναι όνομα ο άνθρωπος όπως ήταν ο Γκαλάς που λέγατε ότι θα φέρνατε.

Απλά ξέρω ότι είναι πολύ καλός παίχτης και ελπίζω ότι αυτό θα το βγάλει και στο γήπεδο, για τίποτα δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά αν δεν δω πράγματα στο γήπεδο.

Μην σας πιάνει το ομαδικό σας να υπερασπιστήτε ή να κατακρίνετε κάποιον απλά και μόνο επειδή τον απέκτησε η ομάδα σας, συζήτηση κάνουμε, αν δεν δούμε τις ομάδες στο γήπεδο και τους παίχτες τα υπόλοιπα είναι οδοντόκρεμες.

ρε σιρους

διυλιζετε τον κονωπα μια ζωη μονο και μονο ΟΠΑΔΙΚΑ για να την πειτε στον βαζελο

ΔΕΝ ειναι ισαξιος με το ονομα του γκαλας

αλλα οταν εχει παιξει στις προαναφερθεισες ομαδες

ΕΙΝΑΙ ονομα

ΠΑΝΩ απο το μετριο και φυσικα πολυ πανω απο τις ομαδες και ονοματα που εχουν παιξει οι πλειοψηφια των παικτων που παιζουν στην ελλαδα

τωρα αν με το CIRUSμετρο ειναι 10 ή 50 μοναδες κατω απο τον γκαλας και τον κρις
    αυτο ειναι αλλο θεμα..

ο παικτης ειναι παγκοσμιος γνωστος και εχει αγωνιστει σε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευρωπαικα κλαμπ

εγω θα ηθελα αλλον ενα αμυντικο κλασσης, οχι γιατι δεν μου αρεσει ο μπουμσονγκ αλλα επειδη το αλλο σεντερ μπακ θα ο σαριεγκι

εγω πρωτος εγραψα πολλες σελιδες πριν οτι δεν προτιμαω γαλλο αμυντικο
    γιατι εχω δει αρκετες γαλλικες αμυνες πως μπαζουν..

αλλα ας κανουμε υπομονη να τον δουμε
    πρεπει να τον δουμε τον ανθρωπο για να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

CIRUS....

εγω σαν βαζελος αγωνιζομαι να σβησω την ξεφτιλα και το δουλεμα απο την τοποθετηση προεδρου που γελαει και το παρδαλο κατσικι με ολο του το σοϊ!!!

τι να λεμε για παιχτες τωρα...

Παλαιό μέλος
    τα μισά να κάνει απο αυτά θα ξαναγυρίσει στους έλληνες το χαμόγελο στα χείλη

μια προσφορά της ΠΑΕ Θίασος στην δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία

http://www.youtube.com/watch?v=WXourgziu0o

ο μονος που θα χαίρετε τρελά με την μεταγραφη πιστευω είναι ο Βυντρας...επιτέλους θα ησυχάσει

σαν κι αυτον παντως δεν ειναι

http://www.youtube.com/watch?v=LNx9hAru9oM:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread