Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Hornet 08 Τσαντες

Τελικα πηρα αυτες
    http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=126

Και εκαναν τρυπα απο την πρωτη βολτα απο την ροδα (200 κιλα πανω στην μηχανη... τι θα κανει... θα γονατησει)

Τα επισκευασα και θα τα παιρνω απο δω και περα ΜΟΝΟ οταν ταξιδευω μονος

ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΙΣΤΗΚΑΝ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΔΙΠΛΟΣ.ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΟ ΚΑΤΙ ΣΑΜΑΡΙΑ ΑΠΟ 1 ΦΙΛΑΡΑΚΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕΣ.ΠΩΣ ΤΡΥΠΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΑ;ΓΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΟΔΑ;ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΛΗΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;
    ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΝΩ,ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ;
    VAMOS ME AMOR

Εσενα δεν ξερω ποσο σου βγηκε...

Εμενα αθηνα Χαλκιδικη-αθηνα μου βγαινει 55 ευρω χωρις να οδηγω οικονομικα.

(διοδια δεν πληρωνω)

a

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΚΟΜΑ.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΑΛΛΟΝ.ΚΑΝΑ 50ΑΡΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΑΕΙ.
    VAMOS ME AMOR

posa xlm sas vgazei me ena nteposito?

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ 280 ΚΜ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΨΑ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΗΓΑΙΝΑ 110-130 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ.
    VAMOS ME AMOR

Απο 200 μεχρι 250 χιλιομετρα αναλογα την χρηση (μεχρι να αναβοσβησει η μπαρα)

Να πάρει δεν σε πρόλαβα, τις αγόρασες ήδη..Εγώ έχω από την cameron το μοντέλο adelaide2. Παραθέτω μια φωτό και αργότερα θα υπάρξει και μια με τις βαλίτσες φορεμένες στη μηχανή. Δεν ξέρω κάτι για την αξιοπιστία της μάρκας η την αντοχή τους αλλά ήταν οι πιο φθηνές και από τις όμορφες και μέχρι τώρα είμαι ικανοποιημένος.(εκτός από τους σκληρούς πάτους που υπήρχαν μαζί οι οποίοι έσπασαν πολύ εύκολα αν και μέχρι τώρα δεν δημιούργησε πρόβλημα η απουσίας τους) Ενεικτικά αναφέρω ότι μαζί με το 40λιτρο tankbag της cameron μου βγήκε η τριάδα στα 175 ευρώ.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bagagerie-moto-cameron-cavaliere-adelaide2-noir.jpg 
Προβολές:	133 
Μέγεθος:	38,0 KB 
ID:	204340

Καλησπέρα σας!Επειδη θέλω να αγοράσω πλαινές τσάντες όπως στη φώτο από πάνω θα ήθελα να ρωτήσω το εξής!Χρειάζεται στο hornetaki μου να βάλω και κάγκελα για να τις κρατάνε σταθερά??Ρωτάω γιατί εαν δεν βάλω δεν θα βρίσκουν στην ρόδα????Εαν πάλι χρειαστεί να βάλω αυξάνεται κατά πολύ το κόστος οπότε πρέπει να βρώ άλλη λύση!Εσείς πως ακριβώς τις έχετε??Με βοηθητικά κάγκελα ή χωρίς??

Δες αυτά είναι λίγο μικρά εώς 60 λιτρα αλλά δενουν πολύ καλά χωρις κάγκελα με λουριά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7271385.jpg 
Προβολές:	101 
Μέγεθος:	93,0 KB 
ID:	205329

Εγώ ενδιαφέρομαι γι αυτά.... http://www.coloriposto.gr/posto/gr/d...?ProductID=126 γιάτι και πολύ ωραία και με χώρο είναι αλλα και πάρα πολύ οικονομικά!(μόλις 50 ευρώ!)
    Τα έχουν και αλλα μέλη εδώ από ότι βλέπω και θέλω να δώ αν κάθονται σκέτα ή χρειάζεται κάποιο κάγκελο να τα κρατάει για να μην ακουμπούν στη ρόδα!
    Αυτα που δείχνεις εσύ πιο πάνω πως τα σφίγγεις για να μην πηγαινοέρχονται???Από που τα δένεις??

Τα κάγκελα πολλές φορές ξεπερνούν σε κόστος τα σαμάρια. Προσφέρουν όμως καλύτερη στήριξη, ειδικά σε στροφές με μεγάλη κλήση και πολλές περισσότερες επιλογές δεσίματος. Εγώ δε τα πήρα λόγω κόστους.

Να προσέχεις να τηρείς τις προδιαγραφές βάρους και να χρησιμοποιείς λάστιχα, ιμάντες κτλ για επιπλέον στήριξη εκτός των ιμάντων.

Επίσης να σφίγγεις την ανάρτηση αν πρόκειτε να έχεις και συνεπιβάτη γιατί κάθεται η μηχανή και είναι πιο πιθανό να ακουμπήσουν τα σαμάρια στην ρόδα σε μεγάλες κλήσεις.

Χτες γύρισα από Θάσο και την έπαθα γιατί δεν σεβάστηκα το όριο βάρους και έτσι στις στροφές της Καβάλας (αν έχεις υπόψη τις κλήσεις) την έσκισα ελαφρώς την μια.Είχα και συνεπιβάτη.

Κοιτα ο συνεπιβάτης εμένα είναι η κοπέλα μου και είναι μόλις 53 κιλά..Όσο για τις κλίσεις δεν έχω σκοπό να στριβω υπό μεγαλές κλίσεις...Θα προσπαθώ να είμαι προσεκτικός!
    Όταν λες προδιαγραφές βάρους εννοείς για τις τσάντες??Και πως περίπου δένεις τις τσάντες για είναι σταθερές όσο γίνεται??
    Υ.Γ. Οπότε με προσοχή και καλό δέσιμο μπορεις να τις χρησιμοποιήσεις και χωρίς κάγκελα??

Πιστεύω πως μπορείς ναι. Με πολύ καλό δέσιμο. Εμένα είναι στα 57 κιλά (δες συζήτηση τώρα ) αλλά σε συνδιασμό με το ότι τις είχα φορτώσει υπερβολικά κ σε όγκο κ σε βάρος έκατσε πολύ η μηχανή.

Εμένα γράφει για παράδειγμα max weight capacity: 5kg το οποίο είναι λίγο κατ'εμέ και έτσι θεωρώ άχρηστο τον επεκτυνόμενο όγκο που προσφέρουν (έως 40 λίτρα έκαστη). Από δω και πέρα θα τα έχω κλειστά και ίσως στο μέλλον σε μεγαλύτερα ταξίδια πάρω και τα κάγκελα για να φορτώνω τέρμα και να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

Οταν λες θα τα εχεις κλειστα τι εννοεις??Παντως με προβληματισες παρααα πολυ τωρα με την αγορα τους!!!Μην βρεθω με σκισμενη τσαντα και τα ρουχα στο δρομο κατω!!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζ75008 η hornet 08 ?
    από X VaGGoS LiV στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2010, 08:20
  2. Σκουριες στα Hornet 08????
    από kondoras στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2009, 18:12
  3. CBF-1000('08) vs CB600F Hornet('08)
    από inpas στο forum Honda CBF's