Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Hornet 08 Τσαντες

Εννοώ ότι δεν θα τα έχω αναπτύγμένα σε πλήρη όγκο καθώς είναι πτυσσόμενα αλλά θα έχω "κλειστό" τον έξτρα χώρο. Όσο για το δέσιμο οι δικές μου όπως φαίνεται στην φωτό έχουν τρεις κρίκους μπροστά και άλλους δυο πίσω από όπου περνάς τους γάντζους από τα λάστιχα ώστε να τα έχεις συνεχώς σε τάση προς τα πάνω. Μην σε προβληματίζει α΄πλά να μην πάρεις κάποια που απλά κάθονται πάνω στην μηχανή σαν σαμάρια γαιδάρου αλλά να μπορείς να τα ασφαλίσεις ώστε να μην κινούνται προς καμιά κατεύθυνση. Κατά τα άλλα άν τα στηρίξεις είναι σταθερά και στα πολλά χιλιόμετρα χωρίς να επηρεάζουν σταθερότητα.

Αραγε αυτα που θελω να παρω της colori πως να ειναι??Θα καθονται καλα αραγε??Απο οτι λενε αλλα μελη εδω καθονται τελεια...Θα τα δοκιμασω και βλεπω το πολυ πολυ!Αντε να δουμε!

Πήγαινε από κοντά να τα δεις και να τα βάλεις στην μηχανή κ αν σ'αρεσουν πάρτα. Πιο πάνω που διάβασα του σκίστηκαν αμέσως στην πρώτη βόλτα και απότι κατάλαβα λόγω βάρους όπως κ μένα κάθισε η μηχανή κ βρήκαν στην ρόδα.Στην φωτό τους δεν φαίνονται πολλά σημεία για να τις δέσεις αλλά πήγαινε κ από κοντά. Δες μερικές φωτό από τις δικές μου.

Σε αυτή φαίνεται η διαφορά όγκου όταν την έχεις τέρμα ανοιχτή.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscn0377.jpg 
Προβολές:	84 
Μέγεθος:	89,3 KB 
ID:	205337

Εδώ φαίνονται οι κρίκοι για έξτρα δέσιμο με ιμάντες.

Όνομα:	dscn0378.jpg 
Προβολές:	82 
Μέγεθος:	60,1 KB 
ID:	205339

Και εδώ μια με ανοιχτό το σάκο. Μέσα φαίνεται η αδιάβροχη επένδυση που βγαίνει αν θέλεις.

Όνομα:	dscn0379.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	77,8 KB 
ID:	205340

Ωραιος ρε φιλε!Να σου πω!Εαν την δεσεις στα δυο κρικακια ποθ ειναι κατω χαμηλα αλλα οχι στην ευθεια αλλα πανω απο τη μηχανη για να κοντραρει και να μην αφηνει τις τσαντες να παρουν κλιση προς τα μεσα που ειναι η ροδα δεν θα γινει δουλεια??

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Ζ75008 η hornet 08 ?
    από X VaGGoS LiV στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2010, 08:20
  2. Σκουριες στα Hornet 08????
    από kondoras στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2009, 18:12
  3. CBF-1000('08) vs CB600F Hornet('08)
    από inpas στο forum Honda CBF's