το ποιος τα ισοπεδώνει είναι άλλο θέμα
λέτε για έναν παίκτη που ως τώρα δεν έχει κανει ΤΙΠΟΤΑ....δεν εχει πιάσει μια καλή σταθερή αποδοση , κανεις προπονητης ως τωρα δεν τον θεωρεί ΒΑΣΙΚΗ επιλογή και αποτελεί δημιούργημα (η μαλλον μεγέθυνση) των δημοσιογράφων και τον αποκαλείτε παικταρα????!!!!!!!!!!
αν θέλετε να χαιδεύεστε και να παρηγορείστε με αυτό πάσο...
αλλά αν είναι να μιλάμε σοβαρα ο Νίνης ΑΚΟΜΑ είναι ένας μετριότατος παίκτης...και σίγουρα οχι πρώτη επιλογή σε μεγάλη ελληνική (για ευρωπαική δεν συζητω καν) ομάδα....
μεγάλη ατυχία του,άποψη μου, που έφυγε νωρις γι'αυτον ο Μουνιόθ...
στον βαζελο ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ οι προπονητές του ΠΑΓΚΟΥ προτιμουν τους 34χρονους παίκτες τους αντι του Νινη...οι προπονητες της κερκίδας θέλουν Νίνη...
μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό ποδοσφαιριστη στο μέλλον...αλλα άποψη μου είναι ότι μετα τον ντόρο που του φτιάξαν τα ΜΜΕ έμεινε απο στασιμος έως χειροτέρεψε....
υ.γ για τον Μητρογλου ,μιας και αναφέρθηκε, η αποψη μου είναι παρόμοια....το τόπι το κατέχει και την αίσθηση του γκολ...αλλά αν δεν βαλει το κεφαλι κάτω και το μυαλό μέσα δεν....
η διαφορά τους με τον Νινη, που και μένα θα με τρελενε, είναι ότι ο Μητρογλου δικαίως αισθάνετε μαλάκας όταν βλέπει να μπαίνει ο Φιογκος μπροστα του...εγω θα είχα γαμησει όλο το τεχνικό τημ μαζί...
αντιθέτως ο Νινης εχει μπροστά του καλύτερους ποδοσφαιριστες
υ.γ αυτα