Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 118

Θέμα: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Με όσους γνωστούς μου μηχανόβιους συζητάω, όλοι μου λένε πως δεν σταματάνε σε κανένα μπλόκο και απλά φεύγουν. 4 γνωστούς έχω με gsxr 1000 και όσα χρόνια τις έχουν, όπου και αν πηγαίνουν, δεν έχουν φορέσει ποτέ τις πινακίδες τους. Η αστυνομία τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Ξεκινάει για κυνηγητό, ή δεν ασχολείται? Και στα διόδια το ίδιο μου λένε. Πως ποτέ δεν πληρώνουν και φεύγουν μόλις περνάει αυτοκίνητο. Η απορία μου είναι αν η αστυνομία (για την Ελλάδα, όχι εξωτερικό) κυνηγάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Και αν αποφασίσει να κυνηγήσει, θα πιάσει τον κάτοχο με το 1000, ή δεν θα προλάβουν ούτε να βάλουνε μπροστά και το gsxr θα έχει εξαφανιστεί? Δεν μιλάω για μέσα στην πόλη. Εθνικές οδούς, επαρχιακούς δρόμους. διόδια-αυτοκινητόδρομους.
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Ε ρε ΔΝΤ που μας χρειαζεται

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    :a31: :a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Για εμένα είναι αυτή η χειρονομία? Τι σε πείραξε, αν επιτρέπεται?
    Πάντοτε κράνος παιδιά. Από την στιγμή που ανεβαίνουμε στην μηχανή και πατάμε την μίζα, μέχρι την στιγμή που κατεβαίνουμε. ΠΑΝΤΑ

επίσης να σε παραπέμψω εδώ :

http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=104532 (1ο post)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Σεμναααααα

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Με όσους γνωστούς μου μηχανόβιους συζητάω, όλοι μου λένε πως δεν σταματάνε σε κανένα μπλόκο και απλά φεύγουν. 4 γνωστούς έχω με gsxr 1000 και όσα χρόνια τις έχουν, όπου και αν πηγαίνουν, δεν έχουν φορέσει ποτέ τις πινακίδες τους. Η αστυνομία τι κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Ξεκινάει για κυνηγητό, ή δεν ασχολείται? Και στα διόδια το ίδιο μου λένε. Πως ποτέ δεν πληρώνουν και φεύγουν μόλις περνάει αυτοκίνητο. Η απορία μου είναι αν η αστυνομία (για την Ελλάδα, όχι εξωτερικό) κυνηγάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Και αν αποφασίσει να κυνηγήσει, θα πιάσει τον κάτοχο με το 1000, ή δεν θα προλάβουν ούτε να βάλουνε μπροστά και το gsxr θα έχει εξαφανιστεί? Δεν μιλάω για μέσα στην πόλη. Εθνικές οδούς, επαρχιακούς δρόμους. διόδια-αυτοκινητόδρομους.

εσυ στπ BUSA εχεις πινακιδες ?

ΛΟΙΠΟΝ .... Θα σου πω εγω..... Στο πιθανο BUSA που ΘΑ αγορασεις....θα κανεις μια υποτιθεμενη "αποκρυψη" πινακιδας ΚΑΙ θα κανεις μια προσποιηση αποφυγης απο το μπλοκο που ειναι υποθετικο....

ΚΙ αν τελικα σε πιασουν....πες τους οτι εκανες μια ερευνα.... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ....
    Accipere quam facere praestat injuriam

Για εμένα είναι αυτή η χειρονομία? Τι σε πείραξε, αν επιτρέπεται?
    μάλλον για τους φίλους σου...
    αν αποφασίσουν να τους κυνηγήσουν, θα πηγαίνουν για πολύυυυυ καιρό με το ΚΤΕΛ πες τους

Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εσυ στπ BUSA εχεις πινακιδες ?

ΛΟΙΠΟΝ .... Θα σου πω εγω..... Στο πιθανο BUSA που ΘΑ αγορασεις....θα κανεις μια υποτιθεμενη "αποκρυψη" πινακιδας ΚΑΙ θα κανεις μια προσποιηση αποφυγης απο το μπλοκο που ειναι υποθετικο....

ΚΙ αν τελικα σε πιασουν....πες τους οτι εκανες μια ερευνα.... ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ....
    Εντάξει, δεν χρειάζεται να ειρωνεύεσαι εμένα, επειδή κάποιοι δεν έχουν πινακίδες. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν τρώει το ψωμί σου.

Re: Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Ο καθένας κάνει ότι θέλει, δεν τρώει το ψωμί σου.
    To ψωμι μου τρως.... εγω δεν ειμαι διατεθιμενος να ξεκινησω καταδιωξη για να σε γραψω...

Το κακο ειναι ομως οτι ειμαι υποχρεωμενος να σε κυνηγησω γιατι δεν μπορω να ξερω οτι αποφευγεις τα μπλοκα επειδη δεν θες να σε γραψουν για υπερβολικη ταχυτητα , ή επειδη δεν εχεις ασφαλεια ή το εχεις κλεμμενο....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Κατι πηγα να γραψω αλλα δεν...

Re: Re: Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

To ψωμι μου τρως.... εγω δεν ειμαι διατεθιμενος να ξεκινησω καταδιωξη για να σε γραψω...

Το κακο ειναι ομως οτι ειμαι υποχρεωμενος να σε κυνηγησω γιατι δεν μπορω να ξερω οτι αποφευγεις τα μπλοκα επειδη δεν θες να σε γραψουν για υπερβολικη ταχυτητα , ή επειδη δεν εχεις ασφαλεια ή το εχεις κλεμμενο....
    Φίλε μου, δεν τρώω το ψωμί σου, γιατί δεν καβαλάω μηχανή χωρίς πινακίδα. Οπότε αυτά που μου λες, πες τα σε αυτούς που δεν την φοράνε. Αν είσαι αστυνομικός, θα ήθελα πολύ να μου πεις πάντως τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Re: Re: Re: Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Φίλε μου, δεν τρώω το ψωμί σου, γιατί δεν καβαλάω μηχανή χωρίς πινακίδα. Οπότε αυτά που μου λες, πες τα σε αυτούς που δεν την φοράνε. Αν είσαι αστυνομικός, θα ήθελα πολύ να μου πεις πάντως τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

θα ήθελα πολύ να μου πεις πάντως τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
    ειναι πολυ απλο ...

αντι για εναν απλο ελεγχο ή και κληση - προστιμο , το μηχανακι κατασχεται και πατε μεσα και οι 2 για "εξακριβωση"

edit: να μη ξεχασω... το οτι χρειαστηκε καταδιωξη πριν την εξακριβωση σημαινει ΚΑΙ αντισταση κατα των αρχων (+στις κατηγοριες)!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

ειναι πολυ απλο ...

αντι για εναν απλο ελεγχο ή και κληση - προστιμο , το μηχανακι κατασχεται και πατε μεσα και οι 2 για "εξακριβωση"
    Ο δεύτερος ποιος είναι??

Αν είναι κλεμένο εννοείς το μηχανάκι? Κατάλαβα.

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 12:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 12:50
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ