Σελίδα 68 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 1858636465666768697071727378118168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.006 έως 1.020 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

ΚΑΠΟΤΕ..........ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ 5-6 ΧΡΟΝΩΝ.............

Κάθε Κυριακή όλα τά παιδάκια ήμασταν............μέ όποια όμάδα κέρδιζε.
    ΣΤΑ 8 ΜΟΥ...............ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ......!!!
    Άπό τότε,τό 1964..........χάναμε κερδίζαμε, έγώ ήμουν ΑΕΚ.
    Άλλάζαμε διοίκηση............έγώ ΑΕΚ.
    'Αλλάζαμε παίκτες ..............ΑΕΚ.
    Άλλάζαμε προπονητή...........έγώ έκεί, ΑΕΚ.....
    Καί τί δέν άλλάξαμε άπό τότε.........
    ΕΓΩ..........ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ.......!!!!
    Ήρθε μιά μέρα ένας μαλάκας μάς γκρέμισε καί τό γήπεδο..........άλλά έγώ ΑΕΚ....!!!!
    Ήρθαν ,έφυγαν, διάφοροι..........λαμόγια ,άποτυχημένοι,άπατεώνες,κομπλεξικοί..........
    παίκτες,προπονητές,διοικήσεις...................
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ................ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ......!!!!

Τελικά άφού έκανε κακές έπιλογές, πώς είναι καλός προπονητής...??
    Δέν έβλεπε τούς παίκτες...??
    Δέν έβλεπε άν κάνουν γιά τήν ΑΕΚ....??
    Δέν έβλεπε ότι δέν τού κάνουν....??

Γιά όσους ...........ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ.......
    ΑΝ ΠΕΡΣΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..............ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ
    Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ 13η ΚΑΙ ΟΧΙ 3η.......!!!!!!

Αύτός είναι έγωισμός,νά θεωρείς ότι ή όμάδα πρέπει νά ύπάρχει καί νά λειτουργεί
    κατά πώς γουστάρεις έσύ...!!!
    Ή ΑΕΚ μέ τόν Μπάγιεβιτς........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ......!!!
    Μά ποιός μιλάει γιά.........ΕΓΩΙΣΜΟ...???

Δέν τάχω μέ τόν προπονητή,μέ τόν άνθρωπο τάχω πού κάνει όμως λάθος
    έπιλογές σάν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.....!!!
    Γιατί τίς έπιλογές παικτών τίς κάνει ποιός....??
    Ό προπονητής ή ό άνθρωπος....??
    Άπό αύριο λοιπόν στήν ΑΕΚ όλοι ..........
    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ......!!!
    Άλλιώς δέ μ'άρέσει,θά βλέπω τήν ΑΕΚ άπό τήν καφετέρια,καί δέ θά μέ νοιάζει τί κάνει
    μέχρι νά άλλάξουν τά πρόσωπα πού δέ γουστάρω.....!!!!

ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ............Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ......!!!!

ΔΙΠΛΟ ΣΑΛΤΟ..............ΜΕ ΠΙΡΕΟΥΤΤΑ...!!!

Θάμαι...........όλίγον ΑΕΚ, καί όποτε μού άρέσει.....!!!!

ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ..........ΤΟ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε αφήστε τα γελάκια και πείτε με την απάντηση!

Νταξ δεν είναι λάτιν (κανείς δεν είναι άσφαλτος), τί σκ@τ@ είναι; Break dance;

ΧΘΕΣ..............ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Στό μόνο πού διαφώνισε,είναι ότι ό Δερμιτζάκης έχει έμπειρίες.
    Άν δέν στηρίξεις τό σπίτι σου θά πέσει νά σέ πλακώσει.
    Έγώ δέν βλέπω τίς Εύρωπαικές έμπειρίες τού προπονητή....!!!
    Έμένα τό μόνο μου έρωτηματικό είναι ΑΝ προλαβαίνει ό Άγιαξ
    σέ μία έβδομάδα νά έπανέλθει....!!
    Άπ'ότι όμως ξέρω άπό έργοφυσιολογία ΟΧΙ.....!!
    Τό έδειξε καί στό προχθεσινό 0-1 στόν τελικό σούπερ κάπ τής
    Όλλανδίας παρά τίς πολλές άλλαγές καί τήν προσπάθεια νά
    κρατήσει κάποιους παίκτες φρέσκους.
    Άρχίζω νά πιστεύω πώς όπως έχουν τά πράμματα,μέ λιγότερη τύχη
    άπ'ότι στό πρώτο μάτς,μέ τόν ένθουσιασμό τού κόσμου καί τής έδρας,
    καί παίζοντας έξυπνα μέ ένα τρίτο σέντερ μπάκ μπροστά - πίσω άπό
    τούς δύο κεντρικούς μέ Κοντρέρας δηλαδή άν είναι καλά καί
    παίζοντας 5-4-1 ,ό ΠΑΟΚ θά κρατήσει πίσω τό μηδέν και θά
    πανηγυρίσει ή πόλη τήν πρόκριση πού σημαίνει αύτομάτως καί
    τήν είσοδο στούς όμίλους τού Γιουρόπα....!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ.....!!!

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    @ Terens ΜΑΚΑΡΙ μπας και δούμε άσπρη μέρα

@ busa ευχαριστώ

@ όσους κοροϊδεύουν :a36: πού να ξέρω ρε μπάλλος και αμπάλλος... εγώ μόνο τη γερακίνα ξέρω επειδή ήταν απ' το χωριό μου (καλό γκομενάκι αλλά απρόσεχτο, ακόμη να τη βγάλουν απ'το πηγάδι)

@ stoubi άμπαλη ζωή; :rotflmao: :rotflmao:
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΚΑΠΟΤΕ..........ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ 5-6 ΧΡΟΝΩΝ.............

Κάθε Κυριακή όλα τά παιδάκια ήμασταν............μέ όποια όμάδα κέρδιζε.
    ΣΤΑ 8 ΜΟΥ...............ΕΓΙΝΑ ΑΕΚ......!!!
    Άπό τότε,τό 1964..........χάναμε κερδίζαμε, έγώ ήμουν ΑΕΚ.
    Άλλάζαμε διοίκηση............έγώ ΑΕΚ.
    'Αλλάζαμε παίκτες ..............ΑΕΚ.
    Άλλάζαμε προπονητή...........έγώ έκεί, ΑΕΚ.....
    Καί τί δέν άλλάξαμε άπό τότε.........
    ΕΓΩ..........ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ.......!!!!
    Ήρθε μιά μέρα ένας μαλάκας μάς γκρέμισε καί τό γήπεδο..........άλλά έγώ ΑΕΚ....!!!!
    Ήρθαν ,έφυγαν, διάφοροι..........λαμόγια ,άποτυχημένοι,άπατεώνες,κομπλεξικοί..........
    παίκτες,προπονητές,διοικήσεις...................
    ΑΛΛΑ ΕΓΩ................ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ......!!!!

Τελικά άφού έκανε κακές έπιλογές, πώς είναι καλός προπονητής...??
    Δέν έβλεπε τούς παίκτες...??
    Δέν έβλεπε άν κάνουν γιά τήν ΑΕΚ....??
    Δέν έβλεπε ότι δέν τού κάνουν....??

Γιά όσους ...........ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΝ.......
    ΑΝ ΠΕΡΣΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..............ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ
    Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ 13η ΚΑΙ ΟΧΙ 3η.......!!!!!!

Αύτός είναι έγωισμός,νά θεωρείς ότι ή όμάδα πρέπει νά ύπάρχει καί νά λειτουργεί
    κατά πώς γουστάρεις έσύ...!!!
    Ή ΑΕΚ μέ τόν Μπάγιεβιτς........ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ......!!!
    Μά ποιός μιλάει γιά.........ΕΓΩΙΣΜΟ...???

Δέν τάχω μέ τόν προπονητή,μέ τόν άνθρωπο τάχω πού κάνει όμως λάθος
    έπιλογές σάν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.....!!!
    Γιατί τίς έπιλογές παικτών τίς κάνει ποιός....??
    Ό προπονητής ή ό άνθρωπος....??
    Άπό αύριο λοιπόν στήν ΑΕΚ όλοι ..........
    ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ......!!!
    Άλλιώς δέ μ'άρέσει,θά βλέπω τήν ΑΕΚ άπό τήν καφετέρια,καί δέ θά μέ νοιάζει τί κάνει
    μέχρι νά άλλάξουν τά πρόσωπα πού δέ γουστάρω.....!!!!

ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ............Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ......!!!!

ΔΙΠΛΟ ΣΑΛΤΟ..............ΜΕ ΠΙΡΕΟΥΤΤΑ...!!!

Θάμαι...........όλίγον ΑΕΚ, καί όποτε μού άρέσει.....!!!!

ΜΗΠΩΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ..........ΤΟ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ....???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οταν ειμουνα 5-6 χρονων γνωρισα την Ευανθια...την αγαπησα απο την πρωτη στιγμη αλλα αυτη ειχε τις επιφυλαξεις της...τα φτιαξαμε επειδη κανεις αλλος δεν την εδινε σημασια και γιατι τις εδινα το κολατσο μου...μεγαλωσαμε μαζι...διναμε ορκους αιωνιας πιστης και αγαπης...καποια στιγμη εφυγε να σπουδασει αλλα δεν τα καταφερε και καλα...εκανα τα παντα να γυρισει πισω αφου για μια αλλη φορα κανεις δεν την ηθελε...τις υποσχεθηκα οτι θα την φροντιζω για παντα...επιασα δουλεια και την παντρευτηκα...και την ταιζα...αλλα αυτη βεβαια μου εβαζε σε ταξη το σπιτι και προσεχε τα παιδια...ολα πηγαιναν καλα...την ειχα βασιλισσα...ολα πηγαιναν τοσο καλα που αποφασησαμε να μετακομισουμε σε καλυτερη περιοχη...στην αρχη ολα καλα...ξαφνικα αρχισε να μου κανει νερα...δεν ηξερα τι γινετε...αλλα εβλεπα οτι ο γειτονας την κοιταζε περιεργα...αλλωστε χαρις στα λεφτα μου ειχε γινει μουναρα αφου τις ειχα τα καλυτερα....απο την αλλη ο γειτονας ειχε πολυ περισσοτερα λεφτα....στιν γειτονια εχει βγει κιολλας η φημη οτι κατι παιζει...την ρωταω τι παιζει...με λεει τρελλο...τα παιδια μας τρελλενονται....ειναι εναντιον μου αφου αλλωστε ορκιζετε στην ζωη της οτι δεν παιζει τιποτα με τον γειτονα...μεχρι και στην γιαγια και στον θειο με βγαζει τρελλο...βεβαια ο κοσμος το ειχε τουμπανο και αυτη κρυφο καμαρι...τελικα το καλοκαιρακι την κανει για αλλες πολιτιες....ο λογος δεν ειναι τα λεφτα που τις παρεχει ο αλλος....αλλα επειδη εγω εγινα περιεργος....ετσι λεει...καθε φορα που την βλεπω την γιουχαρω...τα παιδια την φτυνουν κιολλας...αφου την πηδαει καλα ο γειτονας την βαριετε και την πεταει...πλεον δεν την θελω πισω...παει με αλλους γιατι τελικα εχει γινει απληστη...δοκιμαζει να ξαναερθει σε εμενα...πλεον τα παιδια εχουν καταλαβει οτι δεν εφταιγα εγω αλλα ηταν απλα καργιολα....ξαναφευγει για αλλες πολιτιες οπου παλι την εχουν στην φαπα....πλεον εχει περασει καιρος και δεν ειναι η γκομεναρα που ηταν παλια...αρχιζει παλι τα ωραια λογακια οτι μονο εμενα αγαπουσε και αγαπαει και ποτε δεν την καταλαβα...ποτε δεν μου ειπε οτι εφυγε για τα φραγκα...τωρα επειδη εχω παθει γεροντικη ανοια εχω ξεχασει που την εφτυνα...τωρα την αγαπαω και εγω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε μασ ρε Αγγελε...εσυ ακομα πιστευεις οτι καποια στιγμη η Πολη θα ειναι ελληνικη....προσεχε μην σκασει καμμια Σκοπιανη σημαια στον Λευκο Πυργο και εχουμε αλλα γελια...δεν δεχομαι ξαναλεω μαθηματα ΑΕΚοφροσυνης απο κανεναν...οταν ειμουνα πιτσιρικας μπορουσαν να με χειραγογησουν εως ενα σημειο...τωρα με θελουν πελατη???αν δεν μου αρεσει το cast την ταινια δεν προκετε να την δω στο σινεμα...αντε σε dvd και αυτο κατεβασμενο απο το νετ....

ακομα περιμενω να κανεις μια ωραια επισυναψη του φετινου διαρκειας που αγορασες...για τα περσυνα χρονια ξερω οτι δεν εχεις...αλλωστε και αυτο που πουλαγα ακομα στα χερια μου ειναι...απο μακρυα ολοι αεκαρες ειμαστε....

υ.γ. οταν βαζεις δενξερωτι πανω απο την σωματικη ακαιρεοτητα γινεσε το λιγοτερο γραφικος....ο Γραννιτσας ΚΑΛΑ εκανε και γκρεμισε την Ν.Φ....το γιαπι πλεον ηταν επικυνδινο...η 21 επεσε με το φυσημα του αερα...η original στα @@ τους γιατι πηγαιναν στην σκεπαστη...καποιοι αλλοι το ιδιο γιατι πηγαιναν στις γυρω θυρες....εσυ δεν παταγες γιατι μενεις 500 χλμ μακρυα...θα την πληρωναν οι γαυροι η οι βαζελοι σε κανενα συνθημα που συντονιζονται ολοι μαζι και χοροπηδανε...και εκει η τραγωδια της Θ7 θα ηταν ενα τιποτα....αιντε λεμε....

όπου γης Το avatar του/της iosif
    λοιπον:

το εγκλημα του γρανιτσα δεν ειναι οου γκρεμισε το γηπεδο. το εγκλημα ειχε γινει πριν και ηταν η απιτηση του να γινει η νφ. εμπορικο κεντρο με ολιγη απο γηπεδο με αποτελεσμα να βγει η νφ απο το φακελο των ολυμπιακων αγωνων. υπενθυμιζω οτι το γηπεδο θα γινοταν με εξοδα της εοε αθηνα 2004 (αλλα θα ηταν μονο γηπεδο) ο γρανιτσας προτεινε αλλο σχεδιο με εμπορικες χρησεις που απερριφθει και ετσι φτιαχτηκε το κροκους σταντιουμ

κατα τα αλλα οπως εχω ξαναπει ολες οι αεκαρες μπορουν εκτος απο τα 200 + του διαρκειας να δωσουν 35 ευρω ετησιως για να γινουν μελη στην ΑΕΚ.
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
    ο κερμιτ περσι εφερε γιαχιτς, μακο , λεοναρντο. τον τελευταιο τον πιστευω (παιχτης του 7) οι αλλοι δυο δεν επρεπ να φορεσουν ποτε τη φανελα οπως και κατι χερσι, καραμπελας, χουανφραν, ενσιαμπαφουμου κλπκλπκλπ

οπως λεει και ενας φιλος, ντουσαν προδοτη κανε την ΑΕΚ πρωτη

υγ ειδα το αγιαξ-παοκ. ολοφανερα ανετοιμος ο αγιαξ, μια ομαδα ομως δυο κλασεις πανω. ελλειψη φυσικης καταστασης ολοφανερη.
    ο παοκ οπως εξελιχτηκε μπορει (ακου ενα σουτ ενα γκολ, αυτη ειναι σουφρα) αλλα εαν φαει γκολ πρωτος χλωμα τα πραματα.

και μη μας πριζετε για τουμπα. για τον αγιαξ μιλαμε οχι για το ρουφ
    (ειχα παει αιτχοβεν-αεκ τοτε που το πρωτο ματς ηταν 1-0 σε φιλαδελφεια οπως πρεπει να ειναι τα ποδοσφαιρικα γηπεδα. κολαση χωρις χυδαιοτητα. ελεγαν οι δικοι μας σιγα οι φλωροι οι ολλανδοι τι κοσμο ναχουν κλπ. και μπαινουμε σε ΕΔΡΑ με οπαδους πωρωμενους . και εννοειται οτι εξω απο τα γηπεδο καιτι δικα μας πιθηκια που τοπαιζαν μαγκες με το που ειδαν τα αλογα της πολις χεστηκαν πανω τους).

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    λοιπον:

το εγκλημα του γρανιτσα δεν ειναι οου γκρεμισε το γηπεδο. το εγκλημα ειχε γινει πριν και ηταν η απιτηση του να γινει η νφ. εμπορικο κεντρο με ολιγη απο γηπεδο με αποτελεσμα να βγει η νφ απο το φακελο των ολυμπιακων αγωνων. υπενθυμιζω οτι το γηπεδο θα γινοταν με εξοδα της εοε αθηνα 2004 (αλλα θα ηταν μονο γηπεδο) ο γρανιτσας προτεινε αλλο σχεδιο με εμπορικες χρησεις που απερριφθει και ετσι φτιαχτηκε το κροκους σταντιουμ

κατα τα αλλα οπως εχω ξαναπει ολες οι αεκαρες μπορουν εκτος απο τα 200 + του διαρκειας να δωσουν 35 ευρω ετησιως για να γινουν μελη στην ΑΕΚ.
    εχμμμμμμμμμμμ....αυτο που λες καμμια σχεση...καμμια ΕΟΕ δεν θα εβαζε λεφτα απο την τσεπη της να φτιαχτει γηπεδο...τα μονα λεφτα που θα εδινε θα ηταν για την κατεδαφηση του γηπεδου (οπως και εδωσε) και για τα λεφτα την αδειας ανεγερσης....λεφτα πολυ λιγοτερα απο την ανακατασκευη του Σταδιου Καραισκακη (που εγινε γηπεδο) για να μην πω οτι επρεπε να γκρεμιστει και να ξαναφτιαχτει...αρα το 2001 κατατεθηκε πληρης φακελος που περασε κανονικα και μπηκε στο ΟΑ2004....δεν υπηρξε κανενα προβλημα απολυτος...και γιαυτο ξεκινησαν και τα εργα...μεχρι εκει ολα καλα...ξαφνικα αποφασιζει ο Σωκρατες (αν και πιστευω οτι ειχαν σχεδιο απο πριν) οτι θελει και αυτος γηπεδο...ελεγε για του Ρεντη αλλα αυτο ειχε 2 προβληματα....μηδενικες προσβασεις (αρα μειλαμε για τεραστια εξοδα για αλλωτριωσης κλπ κλπ)...και θα επρεπε να βρει χωρο για νεο προπονητικο κεντρο...και ως δια μαγειας του προτινουν το Καραισκακη....αρχιζουν οι υπογιες διεργασιες....αμεσα κατατηθετε απο 131 (οπου μονο οι 35 ηταν μονιμοι ) κατοικους της ΝΦ μαζι με τον δημαρχο ασφαλιστικα μετρα για τον συντελεστη δομησης....το θεμα παει στο ΣΤΕ...το θεμα κολλαει...οι εργασιες μενουν πισω...το ΣΤΕ αποφευγει επιλεκτικοτατα να βγαλει αποφαση...φτανουμε στο 2003 οπου τα χρονοδιαγραματα βαρανε κανονι...εμαφανιζετε ο Σωκρατες σαν μεσσιας...λεει για γηπεδο (ΟΧΙ σταδιο) σε 18 μηνες με δικα του λεφτα....σε μια νυχτα εξαφανιζετε ο φακελλος της ΝΦ και μπαινει το Καραισκακη...τα αλλα ειναι γνωστη ιστορια...ενα γηπεδο (οχι σταδιο) για 49 χρονια στην ιδιοκτησια του ολυμπιακου
    (γιαυτο πληρωσε 25.000.000 δενθυμαμαιποιος να παρει το 50% απο τον Κοκκαλη)...ολοι οι εμπορικοι χωροι στην Θρυλος Α.Ε. (Σωκρατες-Λουβαρης)...εξωση στον Εθνικο Πειραιως και σε ολα τα αθληματα του στιβου μιας και δεν ειναι πια σταδιο αλλα γηπεδο (υπαρχει ακομα η ταμπελα στην Πειραιως που καταγγελνει ο Σεγας οτι δεν εχουν που να κανουν προπονηση στον Πειραια???)...το κερδος της ΕΟΕ ενα μικρο νοικι απο τα διαρκειας μονο(5% νομιζω) και ενα αχρηστο παλιο γηπεδο μετα απο 49 χρονια αφου δεν θα εχει στιβο....
    με 2 λογια...αν εκανε γηπεδο η ΑΕΚ δεν θα ειχαμε καμμια επιβαρυνση σε εμας...ο ολυμπιακος που εκανε δεν εχει παλι καμμια επιβαρυνση σε εμας...απλα τα τσεπωσαν καποιοι οπως γινετε παντα στην Ελλαδα και δειχνουν οτι θα εχουν δηθεν οφελος μετα απο 49 χρονια....λες και θα ζησουν η τους νοιαζει τι θα γινετε τοτε....
    το Καραισκακη ΔΕΝ εγινε με λεφτα του Σωκρατες...αυτος μπηκε σαν εγγυητης...αυτο σημαινει...εγω ο ολυμπιακος θελω λεφτα να φτιαξω γηπεδο αλλα επειδη δεν εχω τιποτα σε περουσιακο στοιχειο δεσμευομαι με καποιο ποσοστο απο τα εσοδα της ΠΑΕ (εισητηρια/χορηγιες/διαφημησεις κλπ)....αν τα πραγματα δεν πανε καλα πλερωνει απο την τσεπη του ο Κοκκαλης....το γηπεδο ανηκει στον Κοκκαλη....οπως και τα εμπορικα...Κοκκαλης και ολυμπιακος ΔΕΝ ειναι το ιδιο πραγμα και ταυτοσημο...στον ισολογισμο που βγηκε στην φορα περισυ υπηρχε εξοδο δανειο γηπεδου Καραισκακη....
    η ΝΦ θα χτιζοταν με τον ιδιο τροπο...απλα εγγυητες θα εμπαινε ο ΑΚΤΩΡ/τραπεζες οπου θα ειχαν το 80% εκμεταλλευσης των εμπορικων...το γηπεδο θα ανηκε στην Ερασιτεχνικη και θα πληρωνε ενα μισθωμα η ΠΑΕ....

υ.γ. μην διαβασω καμμια μαλακια για ΣΤΕ και νομους γιατι στο Φαληρο ειχαμε ασφαλιστικα μετρα απο 5000 μονιμους κατοικους για το τραμ...οπως και στην ΝΦ δηλαδη...το θεμα παρακαμφθηκε αμεσα λογω εκτακτης εθνικης αναγκης και συμφεροντος(ΟΑ2004) και το τραμ εγινε....ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ...

SORRY BUSA

δεν τα ξερεις καλα
    η προσφυγη των 131 εγινε για το σχεδιο γρανιτσα οχι για την ανακατασκευη η οποια ηταν εγγυημενη απο τον αθηνα 2004. απλα ο κυρ γιαννης δεν ηθελε μονο γηπεδο ηθελε και μολλ μαζι

επιδης το μεγαλο προβλημα με το καραισκ ηταν η εξωση του στιβου. η εοα εγηυθηκε κατασκευη γηπεδα στον ευρυτερο πειαραι (ναι καλα...) ετσι οι αθλητες (οπως εγω καποτε στα 1500) πλεον εχασαν το μαναδικο στιβο προπονησης στον πειραια. επισης ο αθηνα 2004 πληρωσε το παρκινγκ του καραισκακη.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    [B

@ stoubi άμπαλη ζωή; :rotflmao: :rotflmao: [/B]
    Και ξεσπιτωτη μπορω να σου πω.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mpalos.jpg 
Προβολές:	52 
Μέγεθος:	42,7 KB 
ID:	205504

SORRY BUSA

δεν τα ξερεις καλα
    η προσφυγη των 131 εγινε για το σχεδιο γρανιτσα οχι για την ανακατασκευη η οποια ηταν εγγυημενη απο τον αθηνα 2004. απλα ο κυρ γιαννης δεν ηθελε μονο γηπεδο ηθελε και μολλ μαζι

επιδης το μεγαλο προβλημα με το καραισκ ηταν η εξωση του στιβου. η εοα εγηυθηκε κατασκευη γηπεδα στον ευρυτερο πειαραι (ναι καλα...) ετσι οι αθλητες (οπως εγω καποτε στα 1500) πλεον εχασαν το μαναδικο στιβο προπονησης στον πειραια. επισης ο αθηνα 2004 πληρωσε το παρκινγκ του καραισκακη.
    το σχεδιο Γραννιτσα εξαρχης ελεγε για καινουργιο μοντερνο γηπεδο...δεν θα μπορουσε με την καμμια να φιλοξενισει το παλιο αγωνες ποδοσφαιρου ποσο μαλλον τον τελικο των Ολυμπιακων αγωνων...ΠΟΥΘΕΝΑ παγκοσμιος δεν υπαρχουν γηπεδα χωρις καθολου εμπορικα...και πιο πολυ για το θεμα αποσβεσης του ποσου....δεν μπορει να συντηρηθει ενα γηπεδο μονο απο την ομαδα...δες το ΟΑΚΑ και θα καταλαβεις...αρα το σχεδιο εξαρχης ηταν αυτο...με τα εμπορικα...ο φακελλος ειχε μπει κανονικα...επισημα στο site εστω γιατι το ειχα διαβασει...αν δεν εχεις ομως και εσυ χαρτι υπογεγραμμενο παιρνεις τα @@ μου...δεν βλεπεις τι γινετε με τον Βοτανικο???μια οι κορμορανοι τωρα θελει ο βαζελος ΕΓΓΡΑΦΗ βεβαιαωση....κατι που ο κυρ Γιαννης δεν το εκανε...αρα μειλαμε καθαρα για αυτοχρηματωδοτηση...οπως και το Καραισκακη....

για την διαφορα γηπεδου με σταδιου Καραισκακη το εγραψα...οπως και για τον την εξωση Εθνικου και Σεγας...

στην ΝΦ θα πληρωναν την αδεια κατεδαφησης και ανεγερσης και οχι του παρκινγκ γιατι εκει θα ηταν υπογεια....στο Καραισκακη την αδεια κατεδαφισης και το παρκινγκ οντως...συμψιφισμος του ποσου...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τι εφταιξε και δεν φτιαχτηκε το γηπεδο της ΑΕΚ.... ( συμφωνα με την τοτε Κυριακατικη Ελευθεροτυπια...)

http://archive.enet.gr/online/online_print?id=63924328

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οταν ειμουνα 5-6 χρονων γνωρισα την Ευανθια...την αγαπησα απο την πρωτη στιγμη αλλα αυτη ειχε τις επιφυλαξεις της...τα φτιαξαμε επειδη κανεις αλλος δεν την εδινε σημασια και γιατι τις εδινα το κολατσο μου...μεγαλωσαμε μαζι...διναμε ορκους αιωνιας πιστης και αγαπης...καποια στιγμη εφυγε να σπουδασει αλλα δεν τα καταφερε και καλα...εκανα τα παντα να γυρισει πισω αφου για μια αλλη φορα κανεις δεν την ηθελε...τις υποσχεθηκα οτι θα την φροντιζω για παντα...επιασα δουλεια και την παντρευτηκα...και την ταιζα...αλλα αυτη βεβαια μου εβαζε σε ταξη το σπιτι και προσεχε τα παιδια...ολα πηγαιναν καλα...την ειχα βασιλισσα...ολα πηγαιναν τοσο καλα που αποφασησαμε να μετακομισουμε σε καλυτερη περιοχη...στην αρχη ολα καλα...ξαφνικα αρχισε να μου κανει νερα...δεν ηξερα τι γινετε...αλλα εβλεπα οτι ο γειτονας την κοιταζε περιεργα...αλλωστε χαρις στα λεφτα μου ειχε γινει μουναρα αφου τις ειχα τα καλυτερα....απο την αλλη ο γειτονας ειχε πολυ περισσοτερα λεφτα....στιν γειτονια εχει βγει κιολλας η φημη οτι κατι παιζει...την ρωταω τι παιζει...με λεει τρελλο...τα παιδια μας τρελλενονται....ειναι εναντιον μου αφου αλλωστε ορκιζετε στην ζωη της οτι δεν παιζει τιποτα με τον γειτονα...μεχρι και στην γιαγια και στον θειο με βγαζει τρελλο...βεβαια ο κοσμος το ειχε τουμπανο και αυτη κρυφο καμαρι...τελικα το καλοκαιρακι την κανει για αλλες πολιτιες....ο λογος δεν ειναι τα λεφτα που τις παρεχει ο αλλος....αλλα επειδη εγω εγινα περιεργος....ετσι λεει...καθε φορα που την βλεπω την γιουχαρω...τα παιδια την φτυνουν κιολλας...αφου την πηδαει καλα ο γειτονας την βαριετε και την πεταει...πλεον δεν την θελω πισω...παει με αλλους γιατι τελικα εχει γινει απληστη...δοκιμαζει να ξαναερθει σε εμενα...πλεον τα παιδια εχουν καταλαβει οτι δεν εφταιγα εγω αλλα ηταν απλα καργιολα....ξαναφευγει για αλλες πολιτιες οπου παλι την εχουν στην φαπα....πλεον εχει περασει καιρος και δεν ειναι η γκομεναρα που ηταν παλια...αρχιζει παλι τα ωραια λογακια οτι μονο εμενα αγαπουσε και αγαπαει και ποτε δεν την καταλαβα...ποτε δεν μου ειπε οτι εφυγε για τα φραγκα...τωρα επειδη εχω παθει γεροντικη ανοια εχω ξεχασει που την εφτυνα...τωρα την αγαπαω και εγω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ασε μασ ρε Αγγελε...εσυ ακομα πιστευεις οτι καποια στιγμη η Πολη θα ειναι ελληνικη....προσεχε μην σκασει καμμια Σκοπιανη σημαια στον Λευκο Πυργο και εχουμε αλλα γελια...δεν δεχομαι ξαναλεω μαθηματα ΑΕΚοφροσυνης απο κανεναν...οταν ειμουνα πιτσιρικας μπορουσαν να με χειραγογησουν εως ενα σημειο...τωρα με θελουν πελατη???αν δεν μου αρεσει το cast την ταινια δεν προκετε να την δω στο σινεμα...αντε σε dvd και αυτο κατεβασμενο απο το νετ....

ακομα περιμενω να κανεις μια ωραια επισυναψη του φετινου διαρκειας που αγορασες...για τα περσυνα χρονια ξερω οτι δεν εχεις...αλλωστε και αυτο που πουλαγα ακομα στα χερια μου ειναι...απο μακρυα ολοι αεκαρες ειμαστε....

υ.γ. οταν βαζεις δενξερωτι πανω απο την σωματικη ακαιρεοτητα γινεσε το λιγοτερο γραφικος....ο Γραννιτσας ΚΑΛΑ εκανε και γκρεμισε την Ν.Φ....το γιαπι πλεον ηταν επικυνδινο...η 21 επεσε με το φυσημα του αερα...η original στα @@ τους γιατι πηγαιναν στην σκεπαστη...καποιοι αλλοι το ιδιο γιατι πηγαιναν στις γυρω θυρες....εσυ δεν παταγες γιατι μενεις 500 χλμ μακρυα...θα την πληρωναν οι γαυροι η οι βαζελοι σε κανενα συνθημα που συντονιζονται ολοι μαζι και χοροπηδανε...και εκει η τραγωδια της Θ7 θα ηταν ενα τιποτα....αιντε λεμε....

ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ .......................

Τήν ΑΕΚ..........μπορούμε νά τή λέμε καί Εύανθία πλέον....
    Σιγουρεύτηκα πιά ότι γιά σένα ή όμάδα είναι σάν τή γκόμενα πού σέ άπάτησε.......
    Τό είχα γράψει τόσες φορές καί τώρα έπιβεβαιώνομαι....
    ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.........
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.....!!!
    Βασικό λάθος, θά βράζεις αίωνίως στό ζουμί σου....!!!
    Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..........ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ....!!!

Ένα είσιτήριο διαρκείας γιά τούς κατοίκους τής έπαρχίας πόσο κάνει....??
    ΤΙΣ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ........ΝΑ ΜΗ ΦΑΩ 3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ...??
    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΣΟΥΙΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ.....??
    Πόσα διαρκείας παίρνω μέ 3 χιλιάρικα...??

Δέ ξέρω τί μπορεί νά σού έκαναν όταν ήσουνα μικρός.
    Τώρα όμως πού μεγάλωσες, θάπρεπε νάχεις τήν κουλτούρα νά βάλεις τά πράμματα
    έκεί πού τούς πρέπει.......έκεί πού τούς άρμόζει....!!!
    Καί ή λογική λέει ότι θάπρεπε νά άποσυνδέσεις όποιονδήποτε ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ........
    άπό τήν όμάδα.....!!!
    Όταν όμως βλέπεις τήν όμάδα σά γκόμενα καί ταυτίζεις τόν κάθε Μπάγιεβιτς μέ αύτή
    τή γκόμενα τό άποτέλεσμα είναι αύτό πού βλέπουμε..........
    ΠΙΡΟΥΕΤΤΕΣ..............ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ....!!!
    Σ'άπάτησε ή γκόμενα,..........πού ήταν ό Ντούσκο σου καί σύ τώρα τάχεις μέ τήν ΑΕΚ....!!!
    Τό άν κόλλαγες ένσημα στό παρελθόν σέ κάποια θύρα στή Φιλαδέλφεια...........
    ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ......!!!
    ΙΣΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΓΚΑΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.....!!!

Τελικά μέ σένα καταρρίπτεται τό ρητό..........

σπίτι άλλάζω, γυναίκα άλλάζω.............τά πάντα άλλάζω
    ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ .................. ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.....!!!

Άς άλλάξει ή όμάδα.............νά ξαναγίνω ΑΕΚ......!!!!

Τό πόσο καλά έκανε ό Γρανίτσας φαίνεται 8 χρόνια μετά .
    Τουλάχιστον 2 τίτλοι χάθηκαν άπό αυτή τήν ένέργεια.....
    ΑΛΛΑ τό πιό σημαντικό ,χάθηκε τό σπίτι μας.....!!!
    Έσύ περίμενε άκόμα τό παραμύθι τού κοντού μέ τή νεραίδα καί τίς 50000 θέσεις....!!!
    Όταν γκρεμίζεις κάτι κούκλε..........
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ......................ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΗ.....!!!!
    Καί ό κύριος αύτός θά μείνει στήν ίστορία ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....!!!
    Σιγά μήν είχε στό μυαλό του τή σωματική σου άκεραιότητα όταν έβαλε
    τίς μπουλντόζες..........μά είσαι τόσο κορόιδο...??

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ..........

Πιστεύω όμως ότι...............

ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...........

ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ..............ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ........!!!

Γιαυτό νοιώθω ύπέροχα κάθε φορά πού βλέπω αύτό τό σύμβολο....
    ΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ.........νά κυματίζει σέ κάθε
    γωνιά αύτής τής χώρας......

Καί είναι ντροπή κάποιοι νά έγκλωβίζονται σέ τόσο μίζερες σκέψεις,κοντόφθαλμες,
    βλέποντας μέχρι μπροστά άπό τή μύτη τους.....!!!

Τώρα νά σχολιάσω αύτό μέ τή Σκοπιανή σημαία....??
    Πρόσεχε γιατί σού ξεφεύγει χολή γιά τή Βόρρειο Έλλάδα.......
    πάνω στή φόρα πού πήρες.
    Μπάς καί ήσουνα καί σύ στή σκεπαστή μέ αύτούς πού όταν άνέβαιναν
    ΠΑΟΚ , ΑΡΗΣ , ΗΡΑΚΛΗΣ......ΞΑΝΘΗ κ.λ.π.....
    φώναζες ρυθμικά τό Βού...Βού....Βούλγαροι...??
    Μέ τήν έντεκάδα όλη τής ΑΕΚ άπό τό Βορρά....??

ΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
    ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ........ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.....!!!

Αύτά δέν τά λέμε ούτε γιά άστεία..........
    Όταν όμως έγώ λέω χαμουτζήδες..........σάς πειράζει....

Όχι τίποτε άλλο ,άλλά νά, σκέφτομαι ότι θά χρειάζομαι καί διαβατήριο γιά νάρχομαι
    νά βλέπω τήν Άεκάρα.....!!!!

ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ...............ΦΑΟΥΛ

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
    ο κερμιτ περσι εφερε γιαχιτς, μακο , λεοναρντο. τον τελευταιο τον πιστευω (παιχτης του 7) οι αλλοι δυο δεν επρεπ να φορεσουν ποτε τη φανελα οπως και κατι χερσι, καραμπελας, χουανφραν, ενσιαμπαφουμου κλπκλπκλπ

οπως λεει και ενας φιλος, ντουσαν προδοτη κανε την ΑΕΚ πρωτη

υγ ειδα το αγιαξ-παοκ. ολοφανερα ανετοιμος ο αγιαξ, μια ομαδα ομως δυο κλασεις πανω. ελλειψη φυσικης καταστασης ολοφανερη.
    ο παοκ οπως εξελιχτηκε μπορει (ακου ενα σουτ ενα γκολ, αυτη ειναι σουφρα) αλλα εαν φαει γκολ πρωτος χλωμα τα πραματα.

και μη μας πριζετε για τουμπα. για τον αγιαξ μιλαμε οχι για το ρουφ
    (ειχα παει αιτχοβεν-αεκ τοτε που το πρωτο ματς ηταν 1-0 σε φιλαδελφεια οπως πρεπει να ειναι τα ποδοσφαιρικα γηπεδα. κολαση χωρις χυδαιοτητα. ελεγαν οι δικοι μας σιγα οι φλωροι οι ολλανδοι τι κοσμο ναχουν κλπ. και μπαινουμε σε ΕΔΡΑ με οπαδους πωρωμενους . και εννοειται οτι εξω απο τα γηπεδο καιτι δικα μας πιθηκια που τοπαιζαν μαγκες με το που ειδαν τα αλογα της πολις χεστηκαν πανω τους).

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ............

Θά τό πάρεις πίσω .............καί μάλιστα σύντομα....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τι εφταιξε και δεν φτιαχτηκε το γηπεδο της ΑΕΚ.... ( συμφωνα με την τοτε Κυριακατικη Ελευθεροτυπια...)

http://archive.enet.gr/online/online_print?id=63924328

ακριβως οτι ειπα...απλα δεν λεει οτι οπως εγιναν τα πραγματα τυχαια ευνοησαν τον Κοκκαλη...εγω πιστευω οτι ο Κοκκαλης τα ειχε κανονισει ολα η εστω οταν του δοθηκε η ευκαιρια τα εφερε στα μετρα του...λιγες μερες ακριβως μετα απο αυτο το αρθρο ξεκινησε η ιστορια με το Καραισκακη...

δεν βρισκεις και το λινκ με το Παλιο Φαληρο και το τραμ να δουμε τι επαιξε εκει????

οταν ηρθε ο μακος ειπα ας ειναι εστω λιγο καλυτερος απο τον πλιατσικα (300.00 πηραμε για πλιατσικα απο σαλκε -καπου 900 δωσαμε για μακο!)
    μακαρι να διαψευσθω

αν και ο γκεντζογλου ειναι ΠΟΛΥ καλυτερος (και ειναι και -γλου!)

κατα τα αλλα η ελευθεροτυπια λεει συνοπτικα αυτα που εγραψα για το γηπεδο. η γγα μεσω αθηνα 2004 το ανακαινιζε απο την αρχη αλλα οπως ηταν χωρις εμπορικα και με προσβαση στην εθνικη!. αυτα αλλωστε τα παραδεχθηκε ο γρανιτσας σε συνελευση της ερασιτεχνικης απο το βημα σε ξενοδοχειο στη μιχαλακοπουλου οπου ημουν παρων

πληροφοριακα το θεμα το παρακολουθησα απο πολυ-πολυ κοντα και λογω χρονικης συγκυριας: στην εταιρεια που ημουν τοτε 2002-2005 ασχολιομουν συστηματικα με τα ακινητα που ηταν παρα πολλα. και ειχα επαφες σχεδον με τους ιδιους κατασκευαστες και συμβουλους που ειχε και ο ντεμης. για αυτο και του ειχα πει φεις του φεις σε αυτον, τον κουλη και τον τοτε οικ. διευθυντη ροκκα ( σε συνελευση της ερα στο οακα) οτι αποκλειεται να γινει ποτε γηπεδο στην φυλη διοτι δεν υπαρχει ουτε ενας επιχειρηματιας που θα επενδυσει εκει. και τους προκαλεσα λεγοντας τους "ας πειτε οτι υπαρχει εστω ενας επιχειρηματιας με τον οποιο εχετε συμφωνησει, μην πειτε ονομα απλα δεσμευτειτε οτι υπαρχει" και βεβαιως ποτε δν υπηρξε κανεις.
    το θεμα ειναι οτι χωρις γηπεδο (αλλα με σαβεβσκι) βγαλαμε παπασταθοπουλο, ταχτσιδη, πλιατσικα, μανωλα, γκεντσογλου (θα προσθεσω και τον παυλη ο οποιος εαν επαιρνε συνεχομενα παιχνιδια οπως ο μητρογλου θα εβγαζε ματια)

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις