Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
esi oti malakia exis katevasi ston ipologisti sou kata kerous mas tin ksefournises...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασχολούμαι με μέτρια μηχανάκια εγώ,δεν είμαι άξιος να φτάσω να συζητάω για Africa![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
esi oti malakia exis katevasi ston ipologisti sou kata kerous mas tin ksefournises...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ασχολούμαι με μέτρια μηχανάκια εγώ,δεν είμαι άξιος να φτάσω να συζητάω για Africa![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
BMW GS 1200 ADVENTURE καραfull extra με τριβαλιτσο,gps και τα συναφη.....
....θου κυριε....θα πεσει φωτια να με καψει......γερασα ρε πστ μου....
![]()
Keep spamming!!!:a13:
pio africa agapite to africa to exo gia doulies ke ine ena apo ta merika mixanakia mou lemeΑρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
![]()
![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Μηχανη των ονειρων μου...
250cc on-off μονο or δυκιλινδρο με μεγαλο τεποζιτο, ζελατινα, σελα ανετη και option το Abs
αλλα μονο στο ονειρο θα μεινω γιατι δεν υπαρχει σε αυτα τα κυβικα πρεπει να παρει 600+ για να εχεις τετοιες πολυτελειες, g@μ#το πισι moy
Καλα δεν καταλαβαινουν οι εταιρειες οτι οποιος βγαλει κατι τετοιο θα ειναι μονοπωλιο?
nova-rrrr...
Αρχικά δημιουργήθηκε από geo99rge
Μηχανη των ονειρων μου...
250cc on-off μονο or δυκιλινδρο με μεγαλο τεποζιτο, ζελατινα, σελα ανετη και option το Abs
αλλα μονο στο ονειρο θα μεινω γιατι δεν υπαρχει σε αυτα τα κυβικα πρεπει να παρει 600+ για να εχεις τετοιες πολυτελειες, g@μ#το πισι moy
Καλα δεν καταλαβαινουν οι εταιρειες οτι οποιος βγαλει κατι τετοιο θα ειναι μονοπωλιο?
φιλε μου εχεις το πιο φΘηνο ονειρο.βρες ενα 250 που σ αρεσει και φτιαξτο ετσι.κι αβσ γινεται να βαλεις ενα αφτερ μαρκετ.
κατι αντιστοιχο θα δεις στο παρακατω λινκ http://www.madnomad.co.cc/
(αν δε στο βγαλει κατευθειαν πατα αριστερα εκει που λεει μοτοσυκλετα).
Αρχικά δημιουργήθηκε από broum
φιλε μου εχεις το πιο φΘηνο ονειρο.βρες ενα 250 που σ αρεσει και φτιαξτο ετσι.κι αβσ γινεται να βαλεις ενα αφτερ μαρκετ.
κατι αντιστοιχο θα δεις στο παρακατω λινκ http://www.madnomad.co.cc/
(αν δε στο βγαλει κατευθειαν πατα αριστερα εκει που λεει μοτοσυκλετα).
το θεμα ειναι να ειναι και καινουργιο ετοιμο εργοστασιακο ,
για παραδειγμα αμα υπηρχε στο σχεδιο του kawasaki versys στα 250 το πηρα με τη μια, αλλα πανε και βγαζουν το klx250 δεν λεω, αλλα δεν εχει και τα μουτρα του versys για μηχανακι "οχι κατσικακι"
καταλαβες? τεσπα τη ψαχνω θα μου πειτε
σε μεταχειρισμενο οχι γιατι εχω και δεν θελω αλλα τρεξιματα
παντος μπραβο στο παλικαρι εντυπωσιακο κατοθωρμα, εμπειρια ζωης.
nova-rrrr...