Γεια σε ολους... κοντα 3 χρονια μετα απο το πρωτο μου ποστ... τοτε ηθελα τη γνωμη σας για το πρωτο μου μηχανακι... το οποιο και ηταν τελικα το Modenas Dinamic.. πιστευω ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη, στα 2200 τοτε, ουτε 100 κιλα, 18 αλογα, διχρονο, εμαθα να οδηγω πιστευω.. Αξεχαστες θα μου μεινουν οι ορεινες διαδρομες με το χρονομετρο, ακομα και η χαρα μου να βγω εθνικη xD ακομα και με το παπι...
3 χρονια μετα, ψημενος οσο δε παει και εχοντας οριμασει πιστευω, θελω τη γνωμη σας αυτη τη φορα για την πρωτη μου μοτοσυκλετα!!!
budget: -μονο καινουργια- το πολυ 8000.
τωρα οσον αφορα τη μηχανη... μεχρι 650cc, μου αρεσουν ολα τα στυλ..... εχει προκυψει ενα θεματακι με τον αγκωνα, δε μπορω να του ασκω πολυ πιεση, και νομιζω οτι στα στριτ πρεπεθ να πεφτεις μπροστα λιγο, εκει θα ηθελα τη γνωμη σας, δεν εχω εμπειρια απο μεγαλες μηχανες...
Eχω στο νου μου ktm690sm, husqy630sms, hornet, fz6, gsx650f ..... ειμαι ανοιχτος σε ολα βεβαια...
Η χριση που θελω να κανω ειναι κυριως βολτες, και μια φορα τις 2 βδομαδες τουλαχιστον μια μεγαλη διαδρομη... (εδω το ψιλοσκεφτομαι για τα μονοκυλινδρα γαμωτο και μαρεσουν πολυ)
Τα φωτα σας, ειμαι σε φουλ συγχυση και ΠΟΡΩΣΗ Ευχαριστω :rotflmao: