Η έπαρση και η αλαζονεία είναι σε όλα μα όλα τα σχόλιά σας (γαύρων και βάζελων)! Τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι γάβροι, από πέρυσι είστε εσείς που -άγνωστο γιατί- ξαφνικά βλέπετε υπερομάδες και καθαρά πρωταθλήματα, ενώ όλοι οι άλλοι είναι τρελλοί και απλά ζηλεύουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ειδες ρε φιλε..
επαρση και αλλαζωνεια οταν βλεπεις το οφθαλμοφανες....![]()
και δεν ζητησε κανεναν να υποστηριξει τον βαζελο κ τον γαυρο στην Ευρωπη...κατα την αποψη μου το θεωρώ και παραλογο...
δεν αντιπροσωπευουν και καμια μεγάλή ιδέα...
η καθε ομαδα εχει τους οπαδους της ...
απο εκει και περα στην Ευρωπη περαν της ομαδας μας που την υποστηριζουμε γιατι ετσι μας εκατσε απο μικροι , υποστηριζουμε τις ομαδες που παιζουν καλή μπαλα...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ολυμπιακο ή οποια αλλη ελληνικη ομαδα....
εμενα προσωπικά δεν με ενδιεφερε καν η Εθνική Ελλαδος...
τωρα για τα παιχνιδια σας με τον ΑΓΙΑΞ ετσι ειναι τα πραγματα...ηταν ανωτεροι και στα δυο παιχνιδια και περασαν...
απλα κατερευσε το παραμυθι με την πυρινη Τουμπα κατι σαν το πυρινο απώρθητο καραισκακη..![]()
και τωρα εχουμε κλάματα...
Στο θέμα της υποστήριξης συμφωνώ απολύτως, απλά για άλλους λόγους.
Στο θέμα του Άγιαξ τώρα. Προφανώς και ο Άγιαξ έχει καλύτερη ομάδα. Θα ήταν άλλωστε παράλογο με το όνομα, την ιστορία και τα διαθέσιμα λεφτά να συγκρίνουμε τις δύο ομάδες, παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούσαμε και γι' αυτό ξενέρωσα. Έτσι και τελείωνε στο 1-3 θα έκανα τουμπεκί, αλλά όταν βλέπω να χάνω τόσες ευκαιρίες (2 τετ-α-τετ και πέναλτι δεν τα λες και λίγα) τρελλαίνομαι.
Επίσης δε νομίζω ότι ο Άγιαξ ήταν και τόσο άνετος. Ας πούμε, δε μπορώ να φανταστώ τον Γιολ στο ημίχρονο να ξεκουράζεται και να είναι ήρεμος. Τους έκατσε και βάλαν 3 γκολ πολύ γρήγορα, δε νομίζω ότι το περίμεναν και τόσο απλό (ας είναι καλά ο Ιταλός).
Ο μύθος της Τούμπας δεν είναι μύθος. Ο κόσμος βοηθά τον ΠΑΟΚ, δεν φοβίζει τον αντίπαλο. Αν πας θα καταλάβεις...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
@ sfero.......
Εδώ και 2 σελίδες είσαι αγνώριστος !!! Πετάς τη μια Π@Π@@@@ μετά την άλλη !!!![]()
![]()
![]()
Ειλικρινά καταλαβαίνω το ξενέρωμα, αλλά ...............
Σου λένε για τα επεισόδια ............ απαντάς στο στυλ .......... ναι αλλά και εσείς πριν 30 χρόνια τέτοια εποχή κάνατε χειρότερα !!!
Δηλαδή αυτό διαγράφει το γεγονός της καφρίλας που έγινε εχθές ;;; Σας απαλλάσει ;;;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική σου !!!![]()
Η κάφρικη συμπεριφορά των άλλων μας δίνει αυτόματα το δικαίομα να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα ;;;![]()
Χώρια ότι άλλο τα εντός Ελλάδας οπαδικά, σχεδόν πάντα υποκινούμενα, και άλλο το C.L.
Σου γράφει ο Akat για το ότι "δώσατε" το μάτς εχθές και αρχίζεις να λες ότι προσπαθεί να συγκαλύψει το πως κερδήθηκε το περσινό πρωτάθλημα !!!:hypnotize![]()
Επιτέλους ρε φίλε .......... το ματς το χθεσινό συζητάμε !!!
Δεν αναλύουμε την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου !!!
Περιορίσου στο θέμα και μην ψάχνεις ανύπαρκτες προεκτάσεις ..........
Ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ σου έφταιγαν για χθες ;;;![]()
![]()
![]()
Βλέπεις ότι ούτε σας ειρωνεύτηκε κανείς ούτε τίποτα .......... αντίθετα μάλιστα !!!
Χαλάρωσε λοιπόν ......... και άσε τα περσινά ξινά σταφύλια ........![]()
Από εμένα για την Ευρώπη ποτέ! Εγώ έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν τον υποστηρίζω, αλλά ποτέ δεν είπα για Γιούβε, Μόλντε και δεν ξέρω γω τί άλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ρε συ Sfero....
Το τι εχει ακουσει ο γαυρος για την ευρωπη αστο καλλυτερα.......
Τουλαχιστον εδω μεσα ειχαν το θαρρος να σου πουν καποια ατομα αλλων ομαδων ..... Κριμα.....!!!
Ασχετο..... Τον τερματοφυλακα τον ψαχνατε καιρο.....???
( Γιατι αυτη την πλευρα της ταμπακιερας εν αντιθεση με τον προηγουμενο αγωνα την αφησες ασχολιαστη.... )
![]()
Ίσα ίσα έχω πει για τότε που είχατε κάνει τον Άγιαξ χαζό (επί Ντούσαν), αλλά και για το ματς στο Άνφιλντ όπου μου την είχε δώσει το παίξιμο των "παικταράδων" που είχατε τότε (Τζιοβάνι, Ρίμπο) που είχαν κλάσει μέντες...
Έχω ζηλέψει, αλλά ποτέ δεν έχω υποστηρίξει ομάδα πλην ΠΑΟΚ (άντε και τον Αθηναϊκό με MU). Απλά δε μου βγαίνει!
Ο Κρέσιτς ήταν γενικά καλός και ειδικά πολύ καλύτερος του Χαλκιά. Ίσα ίσα που έσωσε με κάτι εξόδους, όταν Τσιρίλο και Κοντρέρας πετούσαν χαρταετό. Για το γκολ τί να σου; Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ήταν λάθος του, αλλά φάνηκε και ότι η μπάλα έκανε πολύ περίεργο γκελ και σηκώθηκε πολύ ψηλά και απότομα. Νομίζω όμως ότι το ματς χάθηκε στο μαρκάρισμα του Σουάρεζ...
ΥΓ Αν αυτός ερχόταν Ελλάδα θα έβαζε 80 γκολ...
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Όταν ο ένας συνδέει τα επεισόδια με τον αν έπρεπε η ομάδα να περάσει ή όχι, εγώ γιατί να μην συνδέσω δικά του επεισόδια; Δεν είπα ότι τα επεισόδια δικαιολογούνται, απλά λέω ότι είναι άσχετα με την ομάδα και το αν έπρεπε να περάσει ή όχι!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
@ sfero.......
Εδώ και 2 σελίδες είσαι αγνώριστος !!! Πετάς τη μια Π@Π@@@@ μετά την άλλη !!!![]()
![]()
![]()
Ειλικρινά καταλαβαίνω το ξενέρωμα, αλλά ...............
Σου λένε για τα επεισόδια ............ απαντάς στο στυλ .......... ναι αλλά και εσείς πριν 30 χρόνια τέτοια εποχή κάνατε χειρότερα !!!
Δηλαδή αυτό διαγράφει το γεγονός της καφρίλας που έγινε εχθές ;;; Σας απαλλάσει ;;;
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική σου !!!![]()
Η κάφρικη συμπεριφορά των άλλων μας δίνει αυτόματα το δικαίομα να κάνουμε τα ίδια και χειρότερα ;;;![]()
Χώρια ότι άλλο τα εντός Ελλάδας οπαδικά, σχεδόν πάντα υποκινούμενα, και άλλο το C.L.
Σου γράφει ο Akat για το ότι "δώσατε" το μάτς εχθές και αρχίζεις να λες ότι προσπαθεί να συγκαλύψει το πως κερδήθηκε το περσινό πρωτάθλημα !!!:hypnotize![]()
Επιτέλους ρε φίλε .......... το ματς το χθεσινό συζητάμε !!!
Δεν αναλύουμε την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου !!!
Περιορίσου στο θέμα και μην ψάχνεις ανύπαρκτες προεκτάσεις ..........
Ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ σου έφταιγαν για χθες ;;;![]()
![]()
![]()
Βλέπεις ότι ούτε σας ειρωνεύτηκε κανείς ούτε τίποτα .......... αντίθετα μάλιστα !!!
Χαλάρωσε λοιπόν ......... και άσε τα περσινά ξινά σταφύλια ........![]()
Ο akatanomastos μίλησε για το Χαριλάου και του απάντησα. Δεν το ανέφερα από μόνος μου.
Ναι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ φταίνε για όλα τα χάλια στο ποδόσφαιρο γιατί αυτοί το έχουν γαμήσει εδώ και 80 χρόνια. Για να καταλάβεις την αντιστοιχία αναλογίσου το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και την Ελλάδα και σκέψου αν δε φταίνε αυτοί, αλλά το ΚΚΕ ή ο ΣΥΝ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Από εμένα για την Ευρώπη ποτέ! Εγώ έχω πει ξεκάθαρα ότι δεν τον υποστηρίζω, αλλά ποτέ δεν είπα για Γιούβε, Μόλντε και δεν ξέρω γω τί άλλο.
Ίσα ίσα έχω πει για τότε που είχατε κάνει τον Άγιαξ χαζό (επί Ντούσαν), αλλά και για το ματς στο Άνφιλντ όπου μου την είχε δώσει το παίξιμο των "παικταράδων" που είχατε τότε (Τζιοβάνι, Ρίμπο) που είχαν κλάσει μέντες...
Έχω ζηλέψει, αλλά ποτέ δεν έχω υποστηρίξει ομάδα πλην ΠΑΟΚ (άντε και τον Αθηναϊκό με MU). Απλά δε μου βγαίνει!
Ο Κρέσιτς ήταν γενικά καλός και ειδικά πολύ καλύτερος του Χαλκιά. Ίσα ίσα που έσωσε με κάτι εξόδους, όταν Τσιρίλο και Κοντρέρας πετούσαν χαρταετό. Για το γκολ τί να σου; Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι ήταν λάθος του, αλλά φάνηκε και ότι η μπάλα έκανε πολύ περίεργο γκελ και σηκώθηκε πολύ ψηλά και απότομα. Νομίζω όμως ότι το ματς χάθηκε στο μαρκάρισμα του Σουάρεζ...
ΥΓ Αν αυτός ερχόταν Ελλάδα θα έβαζε 80 γκολ...
Γενικα βρε μιλαγα κυριως..... Το κριμα για χθες το ακουσα απο πολυ κοσμο...
( Η εχεις την ιδεα οτι θα την βγαζατε καθαρη αν ο τροπος αποκλεισμου ερχοταν αλλιως..)
Για τον τερματοφυλακα σας διαφωνω τοσο ωστε το χαμενο πεναλτυ να ερχετε σε δευτερη μοιρα ( εναντι του τριτου γκολ ειδικα...)
![]()
Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό .......... για τα παραπάνω κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Ναι ο ΠΑΟ και ο ΟΣΦΠ φταίνε για όλα τα χάλια στο ποδόσφαιρο γιατί αυτοί το έχουν γαμήσει εδώ και 80 χρόνια. Για να καταλάβεις την αντιστοιχία αναλογίσου το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και την Ελλάδα και σκέψου αν δε φταίνε αυτοί, αλλά το ΚΚΕ ή ο ΣΥΝ...
ΟΛΑ τα κόμματα έχουν επωφεληθεί και ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΛΕΣ οι ομάδες ........ σίγουρα παραπάνω οι δυο μεγαλύτερες γιατί φέρνουν ψηφαλάκια στα 2 μεγάλα κόμματα (όλα συνδέονται βλέπεις).....
Επίσης η ευθύνη της "αντιπολίτευσης" (ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ κλπ) είναι ότι δεν ζήτησε εξυγίανση αλλά ............. να φάνε και αυτοί (οι διοικήσεις) από την πίτα !!! Αυτό δεν διορθώνει την κατάσταση ....... απλά την διατηρεί και την χειροτερεύει ..........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΘΕΣ ΦΤΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ........... !!!
Έτσι όπως πήγε το ματς ήταν καθοριστικό, αλλά επειδή δεν έχω παίξει ποτέ τέρμα δε μπορώ να κρίνω αν ήταν τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Επίσης νομίζω ότι οι μαλακίες του Τσιρίλο ήταν απείρως πιο επικίνδυνες και πιο πολλές... Δεν ξέρω αν είναι καλός, αλλά σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή από τον Χαλκιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Γενικα βρε μιλαγα κυριως..... Το κριμα για χθες το ακουσα απο πολυ κοσμο...
( Η εχεις την ιδεα οτι θα την βγαζατε καθαρη αν ο τροπος αποκλεισμου ερχοταν αλλιως..)
Για τον τερματοφυλακα σας διαφωνω τοσο ωστε το χαμενο πεναλτυ να ερχετε σε δευτερη μοιρα ( εναντι του τριτου γκολ ειδικα...)
![]()
Ένας που έχει παίξει τέρμα μπορεί να μας πει πώς το είδε.
ΥΓ Αν έχανα 1-3 δε θα έβγαζα κιχ! Αλλά το χτεσινό μου την έδωσε πραγματικά. Να τρως τέτοια γκολ και να χάνεις πόσα... Χέσε μέσα λέμε...
![]()
Προφανώς! Αν ρωτήσεις έναν Ηρακλειδέα θα σου πει ότι ο ΠΑΟΚ είναι ευνοημένος. Αν ρωτήσεις έναν Γιαννιώτη θα σου πει ότι ο Ηρακλής είναι ευνοημένος κ.ο.κ!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Θα σου απαντήσω μόνο σε αυτό .......... για τα παραπάνω κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις !!!
ΟΛΑ τα κόμματα έχουν επωφεληθεί και ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΟΛΕΣ οι ομάδες ........ σίγουρα παραπάνω οι δυο μεγαλύτερες γιατί φέρνουν ψηφαλάκια στα 2 μεγάλα κόμματα (όλα συνδέονται βλέπεις).....
Επίσης η ευθύνη της "αντιπολίτευσης" (ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ κλπ) είναι ότι δεν ζήτησε εξυγίανση αλλά ............. να φάνε και αυτοί (οι διοικήσεις) από την πίτα !!! Αυτό δεν διορθώνει την κατάσταση ....... απλά την διατηρεί και την χειροτερεύει ..........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΧΘΕΣ ΦΤΑΙΞΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ........... !!!
Όπως όμως έχουν τα πράγματα, το συντριπτικά μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν αυτοί οι δύο σύλλογοι γιατί μία ο ένας και μία ο άλλος έχουν τα γκέμια και οδηγούν το κάρο. Οι υπόλοιποι εύκολα ή δύσκολα ακολουθούν.
Τώρα για τα κίνητρα... αν ποτέ ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ ή ο Άρης καταφέρουν να ελέγχουν τα πράγματα και κάνουν τα ίδια θα τα ξαναπούμε. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο άρα μιλάμε μόνο με υποθέσεις.
Τέλος, είπα για το χτεσινό ότι φταίει κανείς άλλος; Απλά τα επεισόδια και το Χαριλάου αναφέρθηκαν από άλλους και σε αυτούς απάντησα. Καμία σχέση με χτες.
![]()
αν βαζεις (το συνολο) 4 γκολ στον Αγιαξ και τελικα μενεις εκτός, είσαι άξιος της μοιρας σου.![]()
ρε μαστορα ξερεις ελληνικα η οχι???μειλαω αποκλειστικα για τον χθεσινο αγωνα....ο Αγιαξ δεν επαιξε την μπαλλαρα...απλα με 3-4 φασεις εβαλε 2 γκολ...το τριτο δεν ηταν καν φαση αλλα μαλακια του Κρεσιτς....ειχε μια ανουσια υπεροχη και ενα καλο passing game (χαρακτηριστικο των ομαδων του Αγιαξ)...ο Μπαοκ απο την αλλη ηταν στο περιμενε...εβαλε και το γκολακι πρωτος και οπισθοχωρισε και αλλο...καπου εκει τρωει και τα 3 μπαλλακια απο μαλακιες και αρχιζει να ξαναβγαινει στην επιθεση...καθε φορα που εκανε επιθεση μυριζε γκολ,,,,οπως και μπηκαν δηλαδη...χανει πεναλντυ στο 75' και χανει και το απιστευτο τετ α τετ ο κοντος στο 82'...για να μην πουμε αλλο ενα πεναλντυ που δεν εδωσε επι του Μουσλιμοβιτς στο 85'-86'...αν σε μια απο αυτες τις περιπτωσεις γινοταν το 3-3 πιστευω οτι θα λυγιζαν οι Ολλανδοι...το ποσο ανετοι ηταν φανηκε στις καθυστερησεις που εκαναν...τωρα πες την αληθεια...το επαιξες διπλο στο στοιχημα και το εχασες ε????οπως το ειχες βαλει και στανταρ ασο στο πρωτο παιχνιδι....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αυτό που το στηριζεις ακριβως?
στην εικονα των δυο αγωνων?
ή στο παθος των Παοκτσηδων που θα τους ελιωνε?![]()
Δευτερον: κανεις δεν ειπε οτι ο ΑΓΙΑΞ αυτη τη στιγμη ειναι μεγαλη ομαδα...αλλα σιγουρα ειναι μια κλαση πανω απο τον ΠΑΟΚ...![]()
![]()
![]()
ο αγιαξ που ειδα εγω χτες ηταν ΑΣΤΕΙΑ ομαδα
ο αγιαξ της ηπειρου καλητερα θα επαιζε..
θεωρω πως σε αυτο παιζει ρολο οτι δεν ειναι απολυτως ετοιμοι
και επισης φανηκε ακομα και στις δηλωσεις οτι δεν σας ειχαν παρει σοβαρα
ούτε στο ελαχιστο
στεκελνμπουργκ.. ΑΣΤΕΙΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
και τωρα και στην εθνικη τον ιουνη
παοκ, ξαναλεω χεστηκανε πανω τους τα παιδια, λογω ελλειψης εμπειριας σε τετοιο επιπεδο
αυτο που ελεγε ο ιβιτς μετα το 1ο παιχνιδι, οτι τους σεβαστηκαμε παραπανω απο οσο πρεπει
πηγατε και το κανατε στο 2ο παιχνιδι μεσα στο σπιτι σας..
προφανως ο αγιαξ εχει μεγαλητερη ποιοτητα απο σας, οταν λυθηκαν τα ποδια τους μετα το 1-3 το δειξανε αυτο, με κατι κουρσες, κατι πασες, κατι ενεργειες,
το θεμα ειναι πως αφησατε αυτα τα παιδαρελια να νιωσουν ξανα οτι σας εχουν τοσο ευκολα, και να τα ξαναβαλετε στο παιχνιδι προκριση..
εγινε πολυ απλα
1ο γκολ) οταν ο αλλος βγαζει σεντρα στο κεντρο της αμυνας, τα 2 σεντερ μπακ την αφηνουν να σκασει,
και το δεξι μπακ κοιταει τον σουαρες να κοντρολαρει και να γυρναει
2ο γκολ) κρεσιτς δεν κουνιετε απο την γραμμη του, και 2 μπακ στην πλατη του δε γιονγκ
πως δεν την εσπρωξε στο τερμα με τα @@ του να λετε, απο την χαλαροτητα που το βαλε
3ο γκο) ασχολιαστο
μιλαμε λοιπον για μια αντιδραση ομαδας ανυπαρκτη..
ειμουνα μαζι με τον παοκ χτες, γιατι οταν βλεπω ομαδες να προσπαθουν γουσταρω
αλλα απογοητευτηκα και γω πολυ απο το ποσο φτηνα δωσανε το παιχνιδι και στεναχωρησανε τοσο κοσμο..
σφαιρο, το παθος σου σε κανει πολλες φορες να παραλογιζεσαι και να βλεπεις φαντασματα..
αλλοιμονο αν προσπαθω αρχες αυγουστου να δικαιολογησω με αυτον τον τροπο το πρωταθλημα του ΠΑΟ.
σου αναφερα αυτο το παραδειγμα, αν και μιλαμε για αρκετες διαφορετικες συνθηκες(πχ εκτος εδρας τοτε) γιατι μου κανε εντυπωση το ΙΔΙΟ ΥΠΝΩΤΙΣΜΑ που ειδα..
ο χτεσινος αγιαξ, ΤΟΝ ΦΥΣΑΓΕΣ και ετρωγε γκολ
δεν ειχε καμμια σταθεροτητα
ο αστειος ΣΤΕΚΕΛΝΜΠΟΥΡΓΚ στο γκολ του σαλπιγγιδι, δεν κανει κινηση να φυγει απο το δοκαρι,
το πεναλντι το χαρισε ο ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑς
πραγματικα κριμα,
ηταν μια προκριση που λεμε ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
και σεις την χασατε λογω απειριας
αλλα ουδεν κακο αμιγες καλου..
ολα αυτα βοηθανε την ομαδα για την επομενη φορα..
καλη συνεχεια..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
οπως το ειδα χτες στα ριπλευ δεν μου φανηκε πεναλντυΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ργια να μην πουμε αλλο ενα πεναλντυ που δεν εδωσε επι του Μουσλιμοβιτς στο 85'-86'.:
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Πεναλτάρα. Βασικά πιο πέναλτι απ'το πρώτο! Αφού σε κάποιο πλάνο φάνηκαν τα γδαρσίματα στο μπούτι του Μουσλίμοβιτς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
οπως το ειδα χτες στα ριπλευ δεν μου φανηκε πεναλντυ
Δε γαμείς. Καλύτερα που δεν το έδωσε γιατί μπορεί και να το ξαναχάναμε και τότε το κάζο θα ήταν τεράστιο!
![]()
εγω ειδα οτι διωχνει την μπαλα και μετα σκοτωνει τον μουσλί=οχι πεναλντιΑρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Πεναλτάρα. Βασικά πιο πέναλτι απ'το πρώτο! Αφού σε κάποιο πλάνο φάνηκαν τα γδαρσίματα στο μπούτι του Μουσλίμοβιτς!
Δε γαμείς. Καλύτερα που δεν το έδωσε γιατί μπορεί και να το ξαναχάναμε και τότε το κάζο θα ήταν τεράστιο!
μπορει να το ειδα λαθος..
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy