Σήμερα το απόγευμα κατά τις 16:45 περίπου στη διασταύρωση των οδών Κ.Καρτάλη με 28ης Οκτωβρίου
στο Βόλο περίμενα όπως όλοι να ανάψει το πράσινο και να φύγω (εγώ ήμουν επι της 28ης Οκτωβρίου)...
Ανάβει πράσινο ξεκινάω εν έκανα ούτε ένα μέτρο και πέφτω στα φρένα γιατί ένα μπλε yaris που
οδηγούσε ηλικιωμένη κυρία απλά δεν σταμάτησε στο κόκκινο....
Λοιπόν το συμπαθές αυτό τετράτροχο με βρήκε στο μπροστινό λάστιχο και μου έπεσε η μηχανή κάτω..
το χτύπημα δεν ήταν δυνατό για αυτό λέω μου έπεσε η μηχανή εγώ παρέμεινα όρθιος χωρίς την παραμικρή
γρατσουνιά ή στούμπισμα απλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν μπόρεσα να κρατήσω όρθια τη μηχανή
και για να ακριβολογώ την άφησα κάτω εγώ ούτε αυτή έχει γρατσουνίσματα......
ήρθε μόνο λίγο στραβά το τιμόνι και απ ότι φαίνεται θέλει λασκάρισμα και ξανασφύξιμο όλο το
μπροστινό
από τιμονόπλακες μέχρι τροχό... μικρό το κακό ε??![]()
![]()
Έτσι είπα κι εγώ μικρό το κακό......αλλά ρε γαμώτο μερικοί και μερικές δε σκέφτονται και δεν υπολογίζουν
τίποτα......ένα μέτρο πιο μπροστά να πήγαινα ή να μην κοιτούσα να δω αν όντως όλοι σταμάτησαν στο
κόκκινο τώρα θα ήμουν στο νοσοκομείο με διαλυμένο αριστερό πόδι....και θα ήταν διαλυμένο
γιατί η τύπισσα σταμάτησε αφού πέρασε τη διασταύρωση αντανακλαστικά μηδεν δηλαδή.....
Προσοχή αδέρφια είμαστε μύγες ή κουνούπια για μερικούς δε μας υπολογίζουν καθόλου!!!
Όπως έγραψα και παραπάνω μικρό το κακό.... να είστε πάντα όρθιοι όλοι!!!
![]()