-
Χορχόδειλας
Οι 3 post-nuclear-like φωτός που πόσταρες είναι απλά υπέροχες.
Βασικά δεν είναι νησί για παρέα και φασαρία (αυτό ζητάω εγώ από τις διακοπές μου). Είναι για μοναχικές καταστάσεις, άντε ζευγάρι το πολύ. Οδικό δίκτυο τραγικό, μαγαζιά πανάκριβα, διασκέδαση 0. Αλλά αφού εσύ γούσταρες, μου περισσεύει.
-
Απο τα καλύτερα νησιά που έχω πάει (Και το μοναδικό που εαν εξαιρέσει κανείς φέτος πάω κάθε καλοκαίρι !!!) Τον επόμενο χρόνο πάλι.!!!!!!
-
?
πηγα και εγώ φέτος και το λάτρεψα.
Το οδικό δίκτυο ήταν ταμαμ για το XT περιτό να πώ οτι έκανα ~200χλμ σε 4 μέρες στο νησι. Η παραλίες σηκαμιάς και στα λιβαδάκια όλα τα λεφτα, ιδιάιτερα ηλιοβασίλεμα στη συκαμια...
Οι ντοπιοι ευγενέστατοι και με πολύ σεβασμό στον επισκέπτοι ΟΛΟΙ. Το φαγητό εξαίσιο. ¨Οχι τιποτα ιδιαίτερο αλλα ολα πολύ νοστιμα και προσεγμένα όπου και αν φάγαμε. Ελληνικές καλές γεύσεις.
Η αρχιτεκτονική κλασικά ωραία ως κυκλαδες, με χάλασε μόνο που τα νέα κτίρια τα κάνουν πετρόχτιστα.
Αν ήταν λίγο έξυπνοτεροι θα κρατούσαν το ασπρο-μπλε και θα εξήγαγαν πανάκριβα τις πέτρες που έχουν κάργα και είναι και άριστης ποιότητας και αισθητικής
Κοσμος (Ιούλιο) λιγος και καλός
-
Ωραίες φωτό!! Και στα επόμενα!
-
Lock up the wolves
-
Αγαπημένος προορισμός.
Πολύ χώμα, ερημικές παραλίες, ομορφη χώρα, μαγαζιά για φαί και διασκέδαση όσα πρέπει και στο κατάλληλο στυλάκι. Θα έλεγα ότι το νησί είναι ακόμα ροκ.
Ομορφιές πολλές που δεν θα τις βρει το απαίδευτο μάτι. Ο τόπος έχει μεγάλη ιστορία, είχε χυθεί αίμα κάποτε για κάτι εργασιακά ζητήματα που στις μέρες μας καταργούνται.
Οι στρητάδες ας κοιτάξουν για άλλο προορισμό ή καλύτερα ας ενοικιάσουν κάτι που να περνά από χώμα. Διαφορετικά δεν θα δουν τίποτα...
Αγαπημένη ώρα το ξημέρωμα στην χώρα, περιμένοντας την ζεστή τυρόπιτα.
Στο κάμπινγκ τον Αύγουστο γίνεται χαμός.
-
Αρχικά δημιουργήθηκε από daddy78
Η αρχιτεκτονική κλασικά ωραία ως κυκλαδες, με χάλασε μόνο που τα νέα κτίρια τα κάνουν πετρόχτιστα.
Αν ήταν λίγο έξυπνοτεροι θα κρατούσαν το ασπρο-μπλε και θα εξήγαγαν πανάκριβα τις πέτρες που έχουν κάργα και είναι και άριστης ποιότητας και αισθητικής
Να κτίζαν δηλαδή μόνο με μπετά.... Γιατί τα παλιά σπίτια (με το άσπρο μπλέ που επέβαλε δια νόμου ο Μεταξάς) από τί είτανε νομίζεις? Μπετόν-αρμέ? Πετρόχτιστα είτανε και σοβατισμένα για προστασία του τοίχου και την υγρασία. Τους στάβλους και τα σπιτάκια στα χωράφια τα αφήνανε ασοβάτιστα (δηλ. φαινόταν ή πέτρα). Τα φτωχικά ήταν ασβεστωμένα εξ ου και το άσπρο. Τα πλουσιότερα τα σοβατίζανε και χρωματίζανε σε διάφορα χρώματα κυρίως ώχρες. Η μόδα της πολλής εμφανούς πέτρας κι εμένα μ' ενοχλεί.
ΥΓ Το μεγάλο πετρόχτιστο με εμφανή πέτρα και πισίνα στη πλαγιά όπως μπαίνει το πλοίο στο λιμάνι αριστερά είναι του ΥΠΟΙΚ. χιχιχι
-
?
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
Ν. Η μόδα της πολλής εμφανούς πέτρας κι εμένα μ' ενοχλεί.
Αυτο ακριβώς είπα...
-
Παλαιό μέλος
Υπέροχο νησί φίλε.Είσαι τυχερός που το επισκεφτηκες.
Κανόνες δημοσιεύσεων
- Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
- Δεν μπορείτε να απαντήσετε
- Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
- Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
-
- Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
- Τα smilies είναι ΟΝ
- Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
- Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
- Ο κώδικας HTML είναι OFF